Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Motorul"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Daca ai abonament poti sa ajungi si in ultimele 5 minute, tot trebuie sa ti se elibereze locul.
Daca nu e locul tau nu ai ce sta pe el, ca omul era sa te bata nici asta nu e OK. Dar pana la urma asculta de ce a zis Kidul cu 2 postari mai sus.
Stadionul Gloria trece din posesia UVVG înapoi la municipalitate. Aradul va fi gazda „Cupei Europene pentru Aruncări de Iarnă”

Stadionul Gloria a aparținut Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad din anul 2012, atunci când a fost oferită în mod gratuit universității de către Primăria Arad, printr-un contract de comodat.

Acum însă, consilierii locali au aprobat trecerea stadionului înapoi în posesia Primăriei, dat fiind faptul că Aradul va fi în martie gazda evenimentului internațional „Cupa Europeană pentru Aruncări de Iarnă”. Această reintrare în posesie a bazei sportive Gloria s-a realizat datorită faptului că Primăria dorește să modernizeze stadionul cu ocazia acestei importante competiții.

Proiectul votat de consilierii locali menționează următoarele: „Având în vedere faptul că, în perioada 12 – 13 martie 2016, municipiul Arad  va găzdui organizarea Cupei Europene pentru Aruncări de Iarnă, este necesară efectuarea unor lucrări de amenajare prevăzute pentru desfăşurarea competiţiei la acest nivel, astfel încât baza sportivă să corespundă cerinţelor pentru omologare impuse de Regulamentul Asociaţiei internaţionale a Federaţiilor de Atletism”.

http://specialarad.ro/stadionul-gloria-t...-de-iarna/

La o adica - ar fi acest stadion mai usor de pus la punct decat Motorul ?  Acuma cand revine la Primarie. Sau oare se doreste a ramane strict pentru atletism ?
Da si nu.
Spun asta pentru ca suprafata de joc este foarte proasta, mai proasta decat pe "Motorul". Nu stiu drenajul cum se prezinta, pe "Motorul" stim cu totii ca e o mare problema.
In plus tribune se pot amenaja doar la tribuna I (exista una acum de beton insa mult prea mica cu aliniament neparalel cu terenul, mult prea departe de teren) si la tribuna a II-a alta mai mica pe dig. La peluze nu poti face nimic pentru ca este pista de tartan si nu cred ca ne aproba cineva sa construim peluze provizorii in interiorul semicercului descris de pista in spatele portilor.

Amplasamentul insa e mult mai bun, se pot face mai multe puncte de acces. Cu parcarile insa ar fi o problema insa e mai central si ai tramvai.
Din cauza pistei de atletism nu prea mai poti sa montezi tribune pe Gloria si in plus la Motorul ai cat de cat ceva tribune nu pleci chiar de la 0 infrastructura cat despre distanta de la Boul Rosu pana la Motorul faci 5 minute cu tramvaiul deci nu ii peste lume si in apropiere de Motorul ai destule locuri de parcare.
Ca tot vorbeam mai sus de "Gloria":

Citat:Stadionul Gloria, închis pentru lucrări de modernizare

Stadionul Gloria a fost închis, ieri, pentru lucrări de modernizare. Acestea au fost impuse de Federaţia Inter­na­ţio­na­lă de Atletism, ca baza sportivă să poată găzdui Campionatul European de Aruncări din primăvara anului viitor.

Pentru a acorda dreptul de or­ganizare a competiției,  Fe­de­raţia Internaţională de Atletism a solicitat CSM Arad, ca stadionul să fie modernizat. Lucrările sunt realizate de Primăria Arad, iar ieri dimineață, muncitorii  au demolat gardul de la intrarea pe sta­dion. În locul acestuia va fi ri­dicată o tribună de aproximativ 2000 de locuri.  De asemenea vor fi amplasate toalete, dar şi vestiarele pentru sportivi și totul trebuie să fie gata până în lu­na martie a anului viitor.

Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a de­clarat că: “La terenul Gloria se va reface gardul de împrejmuire a arenei, cercul pentru aruncări și culoarul pentru arun­carea suliţei. Vor fi tribune mo­du­lare pe care le asigură Fede­ra­­ţia Română de Atletism. Lu­cră­rile de reamenajare cuprind şi terenul de sport al Colegiului Național Moise Nicoară unde se reface pista de alergări şi te­re­nul de antrenament. Pentru aceste lucrări bugetul total  este de aproximativ 120.000 de euro, 500.000 de lei.

Campionatul European de Aruncări va avea loc la Baza spor­tivă Gloria din Arad în  pe­ri­oada 12 – 13 martie 2016, iar pentru antrenamentele participanților, vor fi alocate şi terenul de fotbal din Subcetate şi baza sportivă de la Liceul "Moise Ni­coară".

Sursa: Vestic.ro
culmea paradoxului,pe motoru' avem un gazon jenant plin de denivelari iar pe gloria ,tocmai s-a montat astazi un gazon nou-nout!
http://www.arq.ro/a-inceput-reamenajarea...loria/2781
in Arad paradoxul are nume propriu 
http://www.arq.ro/html/media/photos/0/2/...5536_o.jpg

foarte modern domnu´  Smile
Doamne fereste sa puna asa gazon pe motoru. Ala e gazon de parc, gradini, etc!
Am incredere ca se va reface gazonul pe motorul la finalul campionatului, anul asta prioritate au avut tribunele, caile de acces, tabela, turnurile de transmise, etc.
Va reface pe ma-sa! Ce l-a oprit in vara? Chiar nu v-ati saturat de minciunile si incompetenta pe care o afiseaza metrosexualul asta?
(11-11-2015, 17:34)psv a scris: [ -> ]culmea paradoxului,pe motoru' avem un gazon jenant plin de denivelari iar pe gloria ,tocmai s-a montat astazi un gazon nou-nout!
http://www.arq.ro/a-inceput-reamenajarea...loria/2781

nu s-a montat. s-a scos trifoiul ala vechi
Rușinos pentru adminitrație și degradant pentru noi ca și comunitate faptul că după ce acum 20 de ani aveam un stadion în fiecare cartier, am ajuns acum să vedem UTA jucând pe o orezărie!
Pana la urma este adevarat, s-a montat o tribuna si in zona cu tabela ? ( ceva poze ) ?
Da, e adevarat. Sunt scaunele vechi de pe Motorul, alea albastre. Vezi pe pagina de facebook a clubului.
[Imagine: k5XXxL0.png]
In sfarsit! ...dei trebuia toata "peluza" aia pe 5 randuri.
Imagini care au facut inconjurul Romaniei...
[Imagine: OFhzesv.jpg]

Cel mai mare responsabilii sunt falca si dugaesescu care este un oltean din Calafat...
[Imagine: aGbUvLp.png]
rrapid si craiolguta... Ca sa iti dai seama cat il duce capul.
O mizerie de om !
Cât timp exista astfel de oameni in Arad , ocupându-se de baze sportive, cât timp sunt oameni ca cei ce conduc oraşul nu va exista performanţă fotbalistica!stadionul va fi gata in 2018, ceea ce înseamnă ca mai avem un sezon de rodaj (asta la modul optimist, pt ca realist vorbind falca îl va termina in viitoarea campanie)!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30