Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa nr. 8: UTA - Vulturii Lugoj (18.10.2014, ora 15:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: Capture.jpg]

[Imagine: Capture2.jpg]
[Imagine: VDqfwFh.jpg]

https://www.facebook.com/events/954800177869842/

Lugojul vine cu moral bun la UTA, după două victorii amicale, dar „importante vor fi punctele”

Adversara de sâmbătă a UTA-ei și-a făcut încălzirea pentru meciul de la Arad, deși a avut etapă liberă. Vulturii Lugoj a avut două amicale weekend-ul trecut și le-a câștigat pe amândouă, așa că e de așteptat să aibă moral bun când descinde pe „Motorul”.

Trupa lui Cosmin Petruescu a dispus, mai întâi, de Ripensia Primavera, echipa a doua a roș-galbenilor de pe Bega. Dobra, Stoichescu (autorul ultimului gol din campionat, 1-0 cu Minerul Mehedinți) și Miculescu (fostul fundaș al lui ACU Arad). Apoi, lugojenii au avut amical de gală, cu echipa Under 19 a Vojvodinei Novi Sad, dublă campioană în Serbia. A fost 2-1 în favoarea gazdelor, cu goluri semnate Mînecan (anul trecut echipier al Naționalului Sebiș) și același Stoichescu.

„Am făcut un joc reușit dar să nu uităm că adversarul este dintr-un eșalon inferior. Importante vor fi punctele din următorul meci oficial pe care îl vom disputa la UTA”, declara Petruescu – pentru redesteptarea.ro – după primul joc. Cel alintat „Conferențiarul” a părut și mai încântat după duelul cu sârbii: „Ne bucurăm că am reușit să câștigăm cu atât mai mult cu cât am revenit de la 0-1. Sunt mulțumit atât de joc cât și de rezultat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj, care și-a studiat pe viu adversara în meciul cu Pandurii II (foto, al doilea din dreapta, sus).

Pentru meciul cu UTA, în efectivul Vulturilor va fi prezent și atacantul Răzvan Magdaș. Atacantul care a trăit și el o experiență arădeană, la ACU, n-a avut drept de joc în ultima rundă din cauza unei suspendări, dar acum e bun de joc.

Echipa din orașul în care alb-roșiii au reușit promovarea stă pe poziția a șasea din C4, la un punct în spatele UTA-ei. Din șase meciuri disputate, Lugojul a câștigat trei (1-0 la Ineu, 2-1 cu Filiași și 1-0 cu Mehedinți) și a pierdut două (2-0 la Mama Mia și 1-0 la Hunedoara). Are și o remiză (0-0 cu Giarmata). Victoriile cu Filiași și Mehedinți au venit după goluri marcate la ultima fază a meciului!
http://sportarad.ro/lugojul-vine-cu-mora...-punctele/
Meci mult mai greu decât cel cu Mehedinţi care a fost o echipă în suferinţă. Nici nu mi-am dat seama în timpul jocului că au rămas în 10 pentru că nu au mai avut pe cine să trimită în teren...

Trebuie concentrare la fotbal, altfel obiectivul promovării se îndepărtează decisiv
Se pot achizitiona bilete inainte cu o zi?
Nu ştiu, dar ce rost ar avea să-ţi cumperi bilet de vineri? Vrei să eviţi coada de la "casele de bilete"? Big Grin
Nu, doar ca voi ajunge la stadion abia in timpul meciului probabil.
Poti sa-ti iei bilet linistit in ziua meciului chiar daca ajungi mai tarziu.
UTA, gata de vizita Lugojului. „Să continuăm evoluția!”

UTA și-a refăcut moralul după victoria de săptâmâna trecută, cu Minerul Mehedinți. Alb-roșiii privesc cu încredere spre confruntarea de sâmbătă după-amiază, cu Vulturii Lugoj.

Trupa arădeană știe la ce să se aștepte. „Întâlnim o echipă tânără, cu antrenor de perspectivă, dornic de performanță. Cu siguranță se vor agăța de orice minge, se vor organiza pe apărare și vor încerca să ne surprindă pe contraatac”, a indicat Radu Anca. Însă UTA știe că are o singură variantă acceptată: „Noi sperăm să continuăm evoluția din ultima etapă, să jucăm cum am jucat împotriva celor din Mehedinți. Nu avem accidentați, sperăm din suflet ca vremea să țină cu noi, să avem astfel parte de cât mai mulți susținători, să prestăm un joc bun să urcăm cât mai sus în clasament, unde ne e și locul”, a precizat secundul utist.

UTA n-are probleme de lot, inclusiv portarul Mitrea e apt, așa că staff-ul tehnic are de unde alege. „E bine că avem dificultăți în alcătuirea lotului”, a comentat Anca.
http://sportarad.ro/uta-gata-de-vizita-l...-evolutia/
Kidule merci de program. In articolul "UTA e echipa Aradului" sunt 2 greseli de editare. Una e chiar in prima propozitie "Utistii sunt in masura sa anunta" iar in ultimul paragraf, prima propozitie: "Si pana sa se traga o linia".
Adi, multumesc pentru corectie si observatie insa nu eu sunt editorul acestui program. Sunt convins ca Radu Romanescu va tine cont de asta si pe viitor astfel de scapari nu se vor mai repeta.
Foarte importanta o victorie maine!ne-ar menţine un moral bun (l-ar ridica chiar) si poate cel mai important ne-ar tine acolo sus in primele locuri (poate ne ajuta si rezultatele ex. Fc Hunedoara a pierdut azi , sa vedem daca se termină vreun 0 la 0 si la sebis :-) )!
Cu TOŢII la stadion ! HAI UTA! VICTORIE!
Arbitru: Rodina Vasile - Alba Iulia
Asistent: Saraol Alin Gabriel - Deva
Asistent: Danciu Cosmin Horatiu - Deva
Observator: Vancea Viorel - Oradea
Observator: Pantea Cornel - Oradea
3-0 , final! Bravo baieti!
Un meci mai greu decât arată scorul. În primele 10 minute, oaspeţii au avut vreo trei ocazii mari printre care şi un gol anulat. Încet am mai echilibrat meciul şi ei nu au mai ajuns aşa uşor la poartă. Ne-am dus peste ei şi a căzut golul lui Ousmane. În repriza a doua la început iar ne-am lăsat dominaţi, dar pe un contratac a venit golul de 2-0 şi prima concretizare a talentului lui Strătilă care putem spune că a încheiat socotelile. Golul de 3-0 a venit tot aşa pe un fel de contraatac, după o greşeală a portarului lor îmbrăcat cu un tricou galben din era poli aek bkp (proastă alegere de garderobă...).

O victorie la Motru ne pune şi mai serios în lupta pentru locul 1. Şi aşa după două victorii cu 3-0 ne-am mai spălat imaginea şifonată după meciurile cu Filiaşi şi Girmata. Ne ajută şi egalul de la Sebiş.
Bravo baieti! E bine ca ne-am revenit si ca am legat 2 victorii la scor de neprezentare; pacat de acel 11 metri ratat. Remarc si eficienta apararii, 2 meciuri fara gol primit, e un plus, mai ales ca in acel compartiment eram/suntem deficitari; dar cum e zisa in fotbal: "cea mai buna aparare e atacul". Doar UTA!
Eficienta apararii? Ce eficienta, ca apararea noastra e bulevard.
Apararea ramane punctul nostru vulnerabil. Botis a facut azi un meci mai slabut.
Felicitari echipei,felicitari galeriei... oameni noi prin tribune, vad ca si D-l Falca e la al doilea meci. HAI UTA!!! PROMOVAM!!
Un meci greu, cu un arbitru central slăbuţ (numai presiunea publicului a facut sa nu începem jocul cu un handicap de 1 gol)!
in rest totul a fost in gragrafic!apărarea trebuie neapărat întărită(in centru si poate pe partea stanga, cu toate ca acolo poate juca si filaret)!
o victorie la motru e f f f importantă!
(18-10-2014, 18:16)dedei a scris: [ -> ]Eficienta apararii? Ce eficienta, ca apararea noastra e bulevard.

Peluza inchisa nu e bulevard