Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri din sezonul 2015-2016
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Un autocar ar fi super tare chiar imaginea conteaza foarte mult bineinteles brenduit cu uta.
http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/1630094

Stiti cumva ce e cu stirea asta cu Cluj Arena?pai nu era vorba ca se primeste derogare pentru Motorul in cazul unei eventaule promovari?
Daca se pot juca meciuri de Liga 1 pe stadionul Extensiv din Craiova, atunci nu vad unde ar fi probleme cu Motorul.
Exista pe undeva si un minim de scaune, plus un minim de scaune acoperite. Poate ca acolo vor fi probleme cu Motorul. In plus, sa fim seriosi, Motorul nu arata a stadion oricate tribune mobile i s-ar monta. Daca ar omologa Motorul, atunci s-ar putea juca pe orice teren comunal, ceea ce federatia nu va permite.
Interesant cum acum 2 luni conducatorii spuneau ca UTA va juca pe Motorul in Liga 1 cu sigutanta iar acum la dosar e Cluj Arena. Cred ca mai repede ar putea juca pe Gloria ca e loc mai mai mult dar nu stiu daca merge cu tribunele aste pe cadru metalic cum au facut si pe Motorul.
Cluj Arena e varianta de rezerva, in caz ca nu ne lasă FRF sa jucam pe Motorul. Fiind o diferenta atât de mare intre cele doua, oare ce sanse sunt sa jucam pe Motorul?
Nici nu e sigur că promovăm, părerea mea este că primul loc este deja adjudecat de Mediaș, iar la cum jucăm în momentul de faţă, cel puţin în deplasare, nu avem nici o şansă în faţa celor de la Târgoviște sau Baia Mare. Însă dacă am prinde locul 2, avem de jucat 4 meciuri ca să ajungem în liga 1. Să zicem că trecem de Călărași sau peste cine am da, dar după am da de Chiajna, Botoşani sau Voluntari, la ce lot au echipele astea cred că nu avem nici o şansă în faţa lor...
Cei din conducere sunt de vină pentru că dau astfel de fumigene în presă, produc iluzii spectatorilor şi după aceea jucătorii se miră că sunt înjuraţi pentru că nu joacă nimic.
Vrei sa iti zica adevarul crunt in fata, ca nu au lot de promovare, ca nu joaca nimic, ca la nivel de municipiu si judet stam foarte prost la capitolul infrastructura fotbalistica?
Mingea este rotunda, multe se pot intampla, oamenii sa incerce sa isi faca treaba cat mai bine. O eventuala promovare cred ca ar produce adevarate dileme, de la nivel de buget, lot, locul de disputare al meciurilor, s.a.m.d. Ar fi frumos dupa atatia ani, sa respiram aer de prima liga, dar nu cred ca este posibil in momentul de fata.
Oli nu cred ca ai auzit pe cineva sa spuna "TREBUIE sa promovam" sau "avem obiectiv promovarea" ! Declaratiile au fost de bun simt, ne dorim sa ne calificam in play-off (au facut-o) , sa ne luptam mereu sa castigam si as nu ne zbatem in anonimat (au facut-o) si daca vom castiga toate partidele si vom avea sansa la promovare ne vom lupta si pt asta chiar daca nu avem nici bani nici infrastructura.

Ca unii se grabesc sa ii injure cand pierd si uita sa ii laude cand castiga , tine mai mult de cultura acelor oameni decat de club, parerea mea.

Nici mie nu mi-au cazut bine infrangerile de la baia mare sau targoviste, insa daca e sa fim cinstiti asta e valoarea noastra : o echipa buna de liga a II venita din liga a IV-a si care a promovat an de an si s-a intarit cat a putut.

Poate e putin fata de ce ne-am dori unii, poate e mult daca te gandesti de unde am plecat si cine conduce orasul si cat de mult "ne iubeste".

Depinde cum vrei sa privesti problema.
Clubul a fost invitat să depună dosar de licențiere complet, inclusiv cu stadion de rezervă. Au făcut-o, au ales Cluj Arena, presa a întrebat, ei au răspuns și jurnaliștii au scris. E o știre interesantă după modelul articolelor sportive de tip can-can și de asta s-a ajuns la : „UTA se mută pe Cluj Arena”.

„Mingea e rotundă”, ”nu se știe niciodată” etc. Suntem pe locul trei, iar clișeele astea fotbalistice ni se pot aplica atât timp cât avem șanse teoretice de promovare.
Utiştii nu vor Vâlcea şi FC Braşov în play-off. "Sunt cele mai avantajate". Ce motive au arădenii să ţină cu Şoimii şi Baia Mare în ultima etapă

UTA Bătrâna Doamnă vrea să profite de ultimul sezon de Liga 2 în care se va mai juca în două serii şi să forţeze promovarea, după doar un an de la promovarea din Liga 3. Din campionatul următor va fi mult mai greu să îndeplinească acest obiectiv, astfel că arădenii îşi fac calcule cu ce adversari le-ar fi mai bine în play-off.

Cu toate că atunci când promovau în Liga 2 îşi propuneau să crească treptat, să aibă un lot puternic şi condiţii propice performanţei, acum utiştii nu se mai gândesc la faptul că nu au un stadion pentru primul eşalon şi nici bugetul necesar pentru o astfel de competiţie şi vor în Liga 1. Aşa cum FC Braşov, "U" Cluj, CS Mioveni, Vâlcea şi alte echipe aflate în insolvenţă şi care au probleme financiare nu se gândesc că nu au bani, de ce UTA nu ar putea visa la acelaşi obiectiv? Tocmai de aceea, la conferinţa de presă de dinaintea ultimului meci din returul sezonului regulat, arădenii au anunţat şi ce adversari şi-ar dori în play-off, având în vedere că, după această etapă a 26-a, punctele cu FC Bihor şi FC Caransebeş se vor scădea şi restul rămase se vor înjumătăţi.

Staff-ul UTA-ei şi-ar dori ca în primele şase locuri ale clasamentului Seriei I să se situeze, pe lângă Gaz Metan şi Chindia, deja calificate, şi "U" Cluj, CS Mioveni şi FCM Baia Mare. Astfel, FC Braşov şi CSM Râmnicu Vâlcea ar rămâne în afara play-off-ului.

"FC Braşov şi CSM Râmnicu Vâlcea sunt cele mai avantajate în urma anulării punctelor cu cele două formaţii retrase, aşa că le-am prefera pe celelalte trei lângă noi. Până una alta, însă, vrem să încheiem sezonul regulat cu 51 de puncte, prin rotunjire ar fi 52", a spus, citat de Sport Arad, secundul Cristian Todea.

CSM Râmnicu Vâlcea şi FC Braşov sunt singurele echipe care au şanse la play-off şi care în urma scăderii rezultatelor obţinute cu FC Bihor şi FC Caransebeş ar avea de câştigat. Restul cluburilor au câştigat cele patru partide avute la dispoziţie. În schimb, Vâlcea a pierdut în tur cu FC Caransebeş, iar FC Braşov a pierdut şi cu FC Caransebeş, dar a remizat şi cu FC Bihor.

Astfel, pentru ca Vâlcea şi FC Braşov să nu ajungă în play-off, utiştii vor fi în etapa a 26-a fanii adversarilor Şoimii şi FCM Baia Mare.

Meciurile din ultima etapă a returului:

2 aprilie, ora 11:00
FC Braşov - Şoimii Pâncota
FCM Baia Mare - CSM Râmnicu Vâlcea
Metalul Reşiţa - CS Mioveni
UTA Bătrâna Doamnă - Unirea Tărlungeni
FC Caransebeş - Olimpia Satu Mare 0-3
FC Bihor Oradea - Universitatea Cluj 0-3
2 aprilie, ora 13:00
Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş



Clasament Seria II după etapa 25, cu rezultatele echipelor FC Bihor şi FC Caransebeş scăzute:

1. Gaz Metan Mediaş        21    12    4    5    25-18    40 pct.
2. Chindia Târgovişte        21    12    3    6    36-18    39
3. UTA Bătrâna Doamnă    21    10    6    5    34-27    36
4. FC Braşov            21    9    8    4    38-22    35
5. CSM Râmnicu Vâlcea    21    9    7    5    31-20    34
6. FCM Baia Mare        21    9    6    6    23-14    33

7. Universitatea Cluj        22    9    5    8    18-15    32
8. CS Mioveni            21    8    6    7    26-18    30
9. Şoimii Pâncota        21    6    8    7    22-24    26
10. Olimpia Satu Mare    22    5    6    11    26-35    21
11. Unirea Tărlungeni        21    3    8    10    17-29    17
12. Metalul Reşiţa        21    1    1    19    11-67    -11

13. FC Bihor Oradea        0    0    0    0    0-0    0
14. FC Caransebeş        0    0    0    0    0-0    -86



Cum s-ar intrat în play-off şi play-out în acest moment, cu o etapă înainte de finalul returului sezonului regulat:

play-off
1. Gaz Metan Mediaş        0    0    0    0    0-0    20 pct.
2. Chindia Târgovişte        0    0    0    0    0-0    20 (+0,5)
3. UTA Bătrâna Doamnă    0    0    0    0    0-0    18
4. FC Braşov            0    0    0    0    0-0    18 (+0,5)
5. CSM Râmnicu Vâlcea    0    0    0    0    0-0    17
6. FCM Baia Mare        0    0    0    0    0-0    17 (+0,5)

*locul 1 va promova direct în Liga 1 la finalul play-off-ului
**locul 2 va juca un baraj cu locul 2 din Seria I, iar câştigătoarea din dubla manşă va juca un nou baraj cu ocupanta locului 12 din Liga 1

play-out
1. Universitatea Cluj        0    0    0    0    0-0    16
2. CS Mioveni            0    0    0    0    0-0    15
3. Şoimii Pâncota        0    0    0    0    0-0    13
4. Olimpia Satu Mare    0    0    0    0    0-0    11 (+0,5)
5. Unirea Tărlungeni        0    0    0    0    0-0    9 (+0,5)
6. Metalul Reşiţa        0    0    0    0    0-0    -11

*locurile 1 şi 2 se vor salva de la retrogradare
**locul 3 va juca un baraj de menţinere în Liga 2 cu ocupanta locului 3 din Seria I
***locurile 4, 5 şi 6 vor retrograda în Liga 3

http://liga2.prosport.ro/seria-2/utistii...a-15179505
Deci 4 puncte intre noi si prima clasata, Gaz Metan. Mult, tinand cont ca vom avea meciuri foarte tari in play-off...
Si doar locul 1 garanteaza promovarea, locul 2 ne-ar trimite la doua baraje (tur-retur) foarte grele.
Daca ajungem la baraj vom face concurenta europeanului. Ce rau trebuie sa fie si pentru echipa de Liga I care va termina campionatul pe 12, urmand ca peste vreo luna de abia sa joace barajul.
Redneck unde vezi tu 4 puncte? O sa fie doar 2 daca si noi si gazul batem ultima etapa. Sau pierdem sigur si gazul bate sigur?
Dupa cum vad eu clasamentul, sant 4 puncte diferenta acum...
http://liga2.prosport.ro/

N-am luat in considerare ca se injumatatesc punctele...asa e, adymax.
Da. Practic se pleaca aproape de la 0 pentru ca o sa fie 3 puncte diferenta intre locul 1 si 6. Sunt 30 de puncte in joc in play off si se poate intampla orice, pracitc 10 finale
Deşi nu era de aşteptat să aibă alt mesaj, faptul că s-au promis prime suplimentare înseamnă că într-adevăr se doreşte promovarea. 

UTA anunță: ”Dorim să promovăm! Avem o șansă, dorim să ne agățăm de ea”
Trupa arădeană numără zilele rămase până la meciul cu FC Brașov, primul al play-off-ului ligii secunde, seria a II-a. E noua bornă din drumul UTA-ei spre ceea ce tinde, recăpătarea strălucirii de odinioară.

Conducerea clubului, prin vocea lui Codru Grădinariu, a anunțat că echipa arădeană va lupta pentru primul loc. ”Săptămâna aceasta am avut discuții cu conducerea tehnică a echipei, s-a hotărât ca primele să se suplimenteze, la fiecare meci, pe lângă prima stabilită în Regulamentul de Ordine Interioară se va mai plusa cu o sumă, pentru a înțelege foarte exact și jucătorii ce ne dorim. Plus o primă de promovare, stabilită în curând. UTA dorește să promoveze! Sâmbătă începe prima finală, suntem pregătiți, abia așteptăm. Semnalul trebuie înțeles foarte bine de jucători, cred că și ei abia așteptau acest lucru”, e mesajul directorului general al Bătrânei Doamne.
”Un obiectiv care ne obligă la mai mult. Eu, staff-ul meu și conducerea am avut o minianaliză, vine un play-off frumos, plecăm la 1 punct de primul loc, dar acest sistem dă șanse chiar locului 6, dacă are constanță și o linie de victorii. Avem o șansă mare, vrem să ne agățăm de ea. O șansă muncită și dorită, o oportunitate enormă de a avea o performanță care să încununeze anii acestui proiect. Mai e mult până departe, ne așteaptă zece jocuri, primul e cel mai important. E o primă finală, iar de la o etapă la alta se pot clarifica niște lucruri. Băieții își doresc această performanță, noi la fel”, a completat antrenorul Roland Nagy.

sursa: www.uta-arad.ro
Intai sa platesca salariile la zi iar apoi sa vorbeasca de prime suplimentare. Voi aradenii finantati in mare parte UTA dar clubul nu e trasparent si nu lasa pe nimeni sa vorbeacsa de restantele salariale. Nu cred ca e corect si nu cred ca e o practica sanatoasa. Cum pot avea aradenii incredere in UTA cand se ascunde adevarul?

Ca veni vorba de bani si UTA iata si aradenii care ar putea finanta UTA: http://www.aradon.ro/bogati-importanti-v...00/1595783
Adi, in teorie totul suna bine si frumos. Practica ne omoara.
Habar n-aveti voi cate sacrificii face Meszar sa mentina clubul pe linia de plutire. Daca nu ar fi el s-ar duce naibii de rapa tot proiectul insa asa din afara e usor de vorbit.
Din banii de la Primarie nu se pot plati salarii iar faptul ca se lauda ei in presa ca aloca nu stiu ce buget e doar pentru imaginea lor, in realitate stiu si ei ca banii respectivi nu pot fi cheltuiti.
Nu contest ca partea de echipament, medicamentatie si transport este acoperita din acesti bani insa la fel de bine stim ca grosul bugetului unui club de fotbal il reprezinta salariile jucatorilor.
Adi lucrurile sunt destul de transparente. Clauze din contracte, sume platite catre ei, intelegeri intre conducere si jucatori privind platile si transele lor nu cred sa fie necesare a fi publicate.

In rest Kidu are dreptate. Banii de la primarie in teorie suna bine, in practica insa vin tarziu (odata la 3-4 luni) si nu pot fi folositi decat pt plata unor facturi catre terti.

S-a spus ca nu se doreste promovare ci doar "vitrina pt juniorii de la Atletico" inca de cand a inceput UTA sa urce din div a 4-a si uite ca nu au avut dreptate carcotasii si adeptii teoriei conspiratiei. S-a spus ca nu se platesc salarii si ca ajungem inapoi cu datorii de unde am plecat si uite ca dupa 3 ani deja nu avem nici un jucator tepuit, nici un jucator sau tert care plange dupa banii sai ca in era precedenta cand renuntau la salarii pe 1-2 ani din urma pt mizilicuri, jucatorii sunt la zi cu banii (conform intelegerii dintre jucatori cu clubul prin care sunt anumite transe de bani care vin in functie de intelegerea cu fiecare jucator) .

Si totusi ne indeplinim obiectivele propuse an de an, mentinand directia de a promova si juca in special cu jucatori tineri si cu aradeni (peste 90% din lot acum) , lucrand in paralel la centrul de copii si juniori al UTA-ei care nu cred sa fi fost vreodata mai bine organizat si mai puternic ca acum (financiar, administrativ, calitativ).

Sa nu se inteleaga ca totul e perfect si vai ce roz e totul la UTA azi.

NU avem un investitor MARE privat care sa sponsorizeze mare parte a salariilor (firma Cotta si Tucudean sunt o crunta dezamagire din acest punct de vedere, trebuie sa o spunem cinstit) , firmele venite alaturi de UTA (Chiar daca mai numeroase ca niciodata in istoria UTA-ei ca numar si nu neaparat ca sume) contribuie cu sume mici si acopera doar partial cheltuielile clubului si de aici sincopele financiare dese si repetate, dar care pana la urma sunt reglate pana la sfarsitul fiecarei semestru. NU avem sprijin absolut deloc suplimentar din partea primariei in ceea ce priveste infrastructura, nu se urgenteaza lucrarile la stadion, nici la baza de pregatire care ar trebui facuta la ICRTI,nu e schimbat gunoiul de dugaesescu care isi bate joc efectiv de terenurile ramase in picioare si blocheaza sistematic UTA (dar si alte cluburi) sa joace pe terenurile de iarba in functie de mofturile sale. NU avem inca bazele financiare private si nici infrastructra de care vorbeam mai sus pt a porni ACademia de Fotbal pe care ne-o dorim cu totii.

Deci mai sunt inca multe lucruri care nu sunt "roz" la UTA , dar eu zic sa ne concentram pe partea plina a paharului fiindca avem suficiente motive de bucurie.

Cu mult mai multe decat cele negative si cu siguranta infinit mai multe decat in era care tocmai a trecut chirila-giovanni-martipan
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10