Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Locuri de muncă
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Un coleg de-al meu m-a întrebat dacă nu cunosc vreun băiat care să aibă  permis B, atestat de motostivuitor sau măcar să știe să lucreze pe așa ceva (atestatul îl poate lua pe parcurs), pentru un loc de muncă la o firmă de logistică din zona industrială UTA, lângă magazinul CBA.  Dacă e cineva interesat, sau dacă știe pe cineva interesat, îl rog să mă contacteze și o să-l pun în legătură cu colegul meu.
Foarte buna ideea topicului. Felicitari!
Nu vreau să-i fac reclamă, dar la rugămintea unui cunoscut scriu și aici că la UAV mai sunt câteva locuri bugetate  la Jurnalism. Deci care nu aveți facultate și vreți să faceți una extrem de ușoară și gratis, acum e momentul. Din câte am aflat, mai sunt și alte secții unde mai există locuri fără taxă (Design, de exemplu). Eu zic că se merită, o facultate - indiferent care - te încadrează din start într-o treaptă salarială superioară, pe lângă celelalte beneficii personale.
Sunt disponibile joburi de paznic în Atrium Mall (la Arcons Security), 850-900 de lei salar, se lucrează două zile de la ora 10 la 22, două zile liber. Se caută și băieți și fete. Cine vrea mai multe detalii, un PM la mine.
net , sper Smile
Bine-nțeles, salariul minim brut e 1050 lei.
Vă pot sfătui să învățați codificarea și să câștigați bani frumoși din asta, cred că veți fi interesat să înțelegeți programarea. GoIT - https://goit.global/ro/courses/fullstack/ - Platformele de curs IT sunt ceea ce trebuie să înveți despre IT și lumea codificării, python, C++ și multe altele! Cursul pentru începători este însoțit de profesioniști absolut gratuit, nu aveți nevoie de cunoștințe speciale sau abilități de limbaj de programare!
Bună seara tuturor. Mi se pare că, dacă vorbim despre acest subiect acum, atunci ar trebui să studiați cu siguranță mai multe informații aici din moment ce el a fost cel care a ajutat un prieten de-al meu acum câteva săptămâni și sper că vă va ajuta și pe voi. Sper că vă veți da seama.