Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri din sezonul 2016-2017
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Era prea frumos...cu un fundaş central de calitate si eventual un portar aveam sanse reale sa promovam!in situaţia asta cred ca trebuie sa mai....asteptam!
Calmati-va, situatia e sub control. O sa revenim cu mai multe detalii in cursul zilei de maine.
Pe scurt: a plecat doar Cipri Rus insa situatia e diferita fata de ceea ce s-a scris in presa. Alex Manea are niste probleme la spate, de asta nu s-a antrenat.
cand speram ca lucrurile incep sa se miste in directia buna... Nu ma asteptam de la Rus, dar asta e viata... din pacate totul se rezuma la bani, daca erau bani cu acest lot anul asta promovam! Daca a plecat Cipri Rus inseamna ca  vor urma si altii daca nu se schimba ceva in urmatoarele zile. Vor urma si alte plecari, s-a creat un precedent! In orasul asta sunt atatia cu bani, nu inteleg de ce nu se implica aproape nimeni la un club care e curat, sustinut de suporteri si  are un lot valoros!
nu cred  ca e cazul sa lovim in Roly, are dreptul si el sa spuna unele lucruri, el cunoaste mai bine situatia clubului. Si nici in Codru, nu cred ca a luat decizia singur de a pleca echipa in Italia! Nu trebuia sa se strige demisia la meci pentru o decizie care nu cred ca i-a apartinut in totalitate.  La meciul cu Valcea s-a simtit ca ceva nu e in regula, era multa nervozitate, C. Rus a plecat la vestiare cand a fost schimbat cam trist si abatut! Pot spune ca C. Mnerie are probleme...boombastice, nu e cazul sa arunce nimic in aer, lucrurile nu stau chiar asa cum le prezinta el! Sper sa se rezolve lucrurile, si in primul rand sa se linisteasca jucatorii, asta e cel mai important! Dupa C. Rus imi pare rau, e un fotbalist bun, daca nu era regula asta cu doi juniori in teren, merita sa fie titular meci de meci! Deja am pierdut doi jucatori buni, Hlistei si Rus, doi aradeni! Si pe amandoi gratis, daca tot l-am dat pe Hlistei intr-o liga superioara, avand in vedere situatia clubului, trebuia sa fie transferat pe bani, nu pe un eventual procent! Asta nu inteleg la acest transfer, il dai gratis cand stii ca sunt restante financiare! Procentul ala de pe Hlistei poate veni peste trei ani..
 Greu se va gasi un atacant ca Rus, dar nu-l judec, daca e adevarat ca are probleme in familie e de inteles!
Pe Aradon scrie ca C Rus a plecat si pentru ca juca pe semnatura si mereu avea probleme sa treaca vizita medicala din cauza danturii:

http://www.aradon.ro/suporterul-jucator-...ta/1678104

O sa vedem maine pe zi care e defapt situatia.
Kidule asteptam si noi veştile promise si mult dorita stabilitate de la club!
Conform celor scrise de aradon s-a dus si Sore!rămân la părerea ca la câte a făcut omul asta pt UTA merita sa rămână in club!probabil plăteşte pt curajul avut de a spune adevărul , adevăr ce nu e pe placul domnului primar!
Are legatura din pacate cu puciul "pt doua salarii" . Din pacate Botis, Copil, Rus, Burla, Todea si Manea sunt liderii la certuri si "revolte". Ii pot intelege cum am zis ca si oameni insa cand vezi cate eforturi se fac pt a primi banii, esti cu 2 salarii restante (de fapt problema unora care aveau oferte si care nu isi puteau depune memorii sa tepuiasca UTA si sa plece gratis asta era ca nu au minim 3 luni si nu pot sa scape liberi cum isi doreau) si de jur imprejurul tau fotbalul moare si e in faliment....nu ii inteleg cu atitudinea asta a lor. Sa isi incerce norocul in alta parte daca UTA si Aradul nu ii mai satisface profesional si financiar, ce le pot zice. Multumim pt ce ati facut pt UTA si bafta pe mai departe.
Daca intr-adevar cele spune de Dani mai sus sunt adevarate ,Todea ar trebui sa plece urgent de la UTA!Este inadmisibil ca un antrenor care trebuie sa fie factor de echilibru in vestiar este unul din "capi revoltei".
p.s.Intre timp, in toata aceasta nebunie ,l-am luat pe Alex Barna de la Ceahlaul conform www.sportarad.ro
p.s.2 un comunicat lamuritor din partea clubului referitor la situatia tensionata din ultimile zile este mai mult decat binevenit!
Dani are dreptate. Am refuzat sa o spun asa cu subiect si predicat pentru ca unele probleme sunt jenante mai ales fazs cu dantura lui Cipri in conditiile in care clubul i-a facut rost de sponsorizare sa isi rezolve problema si el de doi ani n-a facut nimic.
Asta e, multumim si bafta in continuare!
http://www.frf.ro/uploads/file/Pdf/Disci...%20com.pdf

S-a făcut sesizarea la FRF privind chemarea lui ACS în Liga I. Bine-nţeles că ne tot amână, următorul termen fiind 17 august.
C Rus a plecat pentru ca are o oferta din alta parte, nimeni nu isi cere actele daca nu e ceva sigur la un alt club! Cred ca in urmatoarele zile vom vedea cu cine a semnat! Bine ar fi pt el sa fie o formatie de Liga I, dar nu prea vad unde ar putea juca, poate doar la Medias! Acum se revine la sistemul din sezonul trecut cu Man si Curtuius atacanti, si Tanase sau Jorza la mijloc!

Nu stiu ce se poate rezolva cu aceasta sesizare, cred ca singurul lucru e sa sa castigam la TAS si sa fim despagubiti!
Şi despăgubirile sunt bune, am face rost de nişte bani cu ajutorul cărora vom putea face echipă sută la sută de promovare.  Smile
da, normal ca sunt bune, numai ca ma tem ca vin banii astia in sezonul 2017-2018! la cum se misca lucrurile...
Caractere...de fotbalisti.

Din pacate fotbalul din Romania este trist, la fel cum sunt multe domenii, in fiecare an decazand tot mai mult. UTA, e in acelasi regres, aceeasi mocirla. Ne-am mintit de fiecare data ca suntem un club stabil, ca avem putere financiara desi stiam ca nu avem, desi stiam ca sunt probleme cu plata salariilor si stiam ce lupta se da in fiecare luna pentru gasirea bugetelor necesare.

Politica clubului ( si aici ma refer la Meszar) se pare ca a fost potrivita pana la un anumit punct. In momentul in care cedezi cel mai bine cotat jucator al clubului fara sa primesti vreun ban, desi situatia era critica mi se pare o greseala enorma. O alta greseala majora mi se pare pastrarea unor jucatori cu contracte mari in defavoarea promovarii juniorilor. Am inteles cu totii ca nu se vrea promovarea, cum nu s-a vrut nici anul trecut. Si atunci, de ce sa ii pastrezi?! De ce sa arunci mii de euro pe salariile lor, iar pe copii sa ii platesti cu cateva milioane pe luna?! Cu siguranta ca apare frustrare intre coechipieri si unii ( pe buna dreptate) se simt nemultumiti. S-a gresit mult in abordarea problemelor si comunicare. Ce entuziasm sa mai aiba un junior, in momentul in care clubul il obliga sa plateasca taxele spitalicesti pentru o accidentare petrecuta pe terenul de fotbal, in "timpul programului de lucru"?! Stiam de la unii jucatori de problema salariilor si de inegalitatea intre "aradeni" si "mercenari" si de faptul ca unii au salariile la zi, iar ceilalti nu la fel cum stiam o mare parte de pe acest forum. Dar cu totii am preferat sa nu intervenim in calitate de asociatie a suporterilor si ne-am bazat pe cunostiintele de management ale lui meszar.
Tot pe Meszar ne-am bazat si atunci cand a trecut cu vederea erorile grave de amatori ale altor persoane din conducere, erori care puteau avea consecinte grave.
Da, se poate afirma asta e politica clubului, astia sunt banii cui nu-i convine e liber sa plece, dar e corect? Daca astia sunt banii, atunci banii aia sa fie pentru toti la fel, in mod echitabil, bineinteles direct proportional.

In acelasi timp, era clar ca vor izbucni conflicte in vestiar si revolte din cauza banilor. Aceasta problema mocnea inca de anul trecut. Nu stiu daca e moral sau imoral ca unii jucatori pun presiune pe conducere pentru a fi liberi de contract, tinand cont de situatia personala a fiecaruia din ei. Nu stiu cum a fost abordarea lor fata de club si daca clubul a incercat sa negocieze cu ei macar o ramanere la echipa pana in momentul in care clubul poate incasa o suma (chiar si infima) de bani pe ei. Stiam cu totii cum unii dupa doua meciuri bune se vedeau la Steaua sau Dinamo si stim cu totii ce carcatere au unii jucatori ( sau marea majoritate a jucatorilor romani). In schimb, nu ma asteptam ca Botis, care are o anumita experienta profesionala si stie cum merg lucrurile in fotbalul romanesc, nu doar sa paraseasca corabia la greu, dar mai ales sa instige alti fosti coechipieri sa plece. Botis, care a incasat salarii enorm de mare in liga a 4-a si a 3-a sau care a fost tinut mai mult din respect pe terenul anul trecut, desi era depasit de nivel.

Asta e, cu sau fara ei, UTA merge mai departe, iar noua nu ne ramane decat sa incurajam cum putem mai bine echipa.
Sore ne-a ajutat foarte mult cu experienta lui insa ne-a si ingropat in n situatii insa cu totii l-am inteles pentru ca era al nostru.
Retineti insa ce va spun: Botis nu este din acelasi aluat cu Todea. Botis nu a fost si nu va fi niciodata liderul care a fost Todea (va dau exemplul discutiei avute la pub dupa semiesecul cu Progresul Pecica, meci ce ne putea costa promovarea) si Todea nu ar fost partas la razmerite in cadrul lotului.
In cazul asta razmerita daca o pot numi asa a fost provocata de aradeni, de jucatori carora UTA le-a dat a doua daca nu a treia sansa.
Niciunul dintre ei nu poate spune ca n-a stiut sau n-a fost informat fe cum se fac platile la noi.
(11-08-2016, 8:14)Kidu a scris: [ -> ]In cazul asta razmerita daca o pot numi asa a fost provocata de aradeni, de jucatori carora UTA le-a dat a doua daca nu a treia sansa.

Poate chiar prima șansă de a juca fotbal profesionist, în cazul lui Cipri Rus de exemplu. Șanse adevărate au primit și Copil sau Manea, pentru că Burlă sau Hlistei au fost juniori ai clubului în perioada recentă și nu au mai fost pe la alte echipe. Toți acești 5 jucători, dar și alții, anul trecut au fost la vârful carierei lor de fotbaliști. Pot mulțumi pentru asta clubului, lui Meszar, coechipierilor gen Strătilă sau Curtuiuș care i-a pus în valoare, nu în ultimul rând lui Roli.  Mă bucur de declarația ok a lui Cipri Rus din sportarad, că n-a avut de împărțit nimic cu nimeni. Eu îi doresc succes, să meargă la mai bine.
Eu personal il regret foarte mult si mi-e sa nu isi rateze cariera insa daca asa considera el ca-i mai bine atunci nu putem decat sa ii respectam decizia.
Multumim, Cipri si bafta oriunde te-ai duce!
(10-08-2016, 23:10)Robi a scris: [ -> ]C Rus a plecat pentru ca are o oferta din alta parte, nimeni nu isi cere actele daca nu e ceva sigur la un alt club! Cred ca in urmatoarele zile vom vedea cu cine a semnat! Bine ar fi pt el sa fie o formatie de Liga I, dar nu prea vad unde ar putea juca, poate doar la Medias! Acum se revine la sistemul din sezonul trecut cu Man si Curtuius atacanti, si Tanase sau Jorza la mijloc!

Nu stiu ce se poate rezolva cu aceasta sesizare, cred ca singurul lucru e sa sa castigam la TAS si sa fim despagubiti!

Poate nu ati observat dar paratii sunt Rapid si ACS Poli ,de aici deduc ca in caz de castig de cauza , banii trebuie recuperati de la Rapid (Imposibil, societatea este in faliment ) sau ACS Poli.Chiar nu inteleg de ce nu parata este FRF ca doar ea a facut regulamentul asta idiot!!
(11-08-2016, 9:11)Kidu a scris: [ -> ]Eu personal il regret foarte mult si mi-e sa nu isi rateze cariera insa daca asa considera el ca-i mai bine atunci nu putem decat sa ii respectam decizia.
Multumim, Cipri si bafta oriunde te-ai duce!

Parerea mea este ca Cipri Rus a cazut de fraier in toata nebunia asta .Cu suguranta el a facut parte din grupul care s-a razvratit dar intre timp ceilalti s-au  dat la fund iar el a ramas cu magareata!Pacat ,mare pacat pentru ca am pierdut un adevarat utist dar...acum e tarziu.
Pe de alta parte nu pare a fi deloc regretat de conducere,sunt solutii acolo ,este sansa  lui Adi Petre sa se impuna ,de aici si usurinta cu care a primit dezlegarea in mana!
UTA nu se mai vinde ieftin!

A surprins, oarecum, lipsa sponsorilor de pe echipamentul „Bătrânei Doamne” la meciul de sâmbăta trecută, cu CSM Rm. Vâlcea. Mai mult, toate bannerele clubului sunt aproape goale. Grupul de firme al lui Marius Ţucudean a renunţat să mai sprijine clubul, iar ceilalţi sponsori au avut contracte doar pe un sezon.

În acest moment, UTA şi-a revizuit poziţia şi – înţelegem din cuvintele lui Decebal Grădinariu, directorul general al clubului – că nu se mai vinde ieftin.
„Probabil, s-a sesizat faptul că nu am avut niciun sponsor pe echipament la meciul de sâmbăta trecută. Nu e nicio problemă, sponsori există, însă trebuie să ne aliniem la ceea ce înseamnă UTA acum. Echipa noastră a fost cea mai televizată în sezonul trecut, iar faptul că a ajuns până la ultimul baraj de promovare înseamnă ceva. De aceea, preţurile de anul trecut nu mai pot fi valabile şi acum. Nu ducem lipsă peţitori, însă va trebui să negociem corect preţul” – spune Grădinariu.

http://www.aradon.ro/uta-nu-se-mai-vinde-ieftin/1679003
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22