Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Ce frumos ar fi sa promovam cu Todea...
Pana la urma Todea e o varianta fff ok în comparație cu Oprița sau Chirila și chiar a lui Nagy! Însă eu nu îl vad nici pe Todea sa se poarte cu mănuși cu jucătorii, am putea asista la o noua revolta a marilor jucători și la adresa lui!
Cred ca și aducerea lui Botiș langa Todea pe banca ar reprezenta o alegere bună!
Sunt curios cum le va face fata maestrilor din echipa... sper sa nu fie un sezon compromis deja.
Se pare că și sezonul asta e lăsat la voia întâmplării . Todea poate fi un loz câștigător dar până atunci îl cataloghez ca unul riscant . Ii la același nivel cu Roșu,Mihalcea,Nagy, Oprita și alte nume de genul vehiculate în ultima vreme.
Nu faceti confuzia intre Todea ca jucator si Todea antrenor.
Poate fi cel mult un interimar de maxim doua etape pana parafezi o intelegere cu alt antrenor. Haideti sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu apa rece.

Eu nu vreau nume asa zis mari pentru ca aia nu o sa isi asume nimic, deci exclud din start variante de genul Andone, Moldovan, Miriuta.
Mai degraba ma orientez catre Grozavu, Falub sau de ce nu Rosu.
Inainte de numirea lui Mihalcea am scris aici pe forum ca ar fi o varianta buna Cristi Dulca uite ca a semnat cu Luceafarul si au batut pe Chindia si e posibil sa renasca ca pasarea Phoenix.
Grozavu mi se pare și mie varianta cea mai bună, moldovenii chiar au jucat fotbal cu el pe bancă...au avut exprimare, joc ofensiv, presing. Are experiența necesară, cred că știe să gestioneze și o criză in vestiar, dacă-i nevoie...dar, din ce scriu ăia de la Aradon, dacă batem la Afumați, rămâne Todea până la final.
Cred ca ne-am liniștit puțin cu promovarea sau cel puțin am făcut un pas mare înapoi! Cine știe pana la urma campionatul e lung!
Doamne ajuta!

Sper sa ne redresam!!!
UTA ARAD!
Stati asa, inca se discuta varianta Ciobotariu. S-a scos si stirea de pe site.
Inteleg ca vor sa linisteasca suporterii insa nu trebuia sa ne grabim si sa il anuntam pana nu era totul parafat.
De ce se grabesc oare sa anunte ceva ce nu e sigur?
Eu inca vad stirea pe site....
Se poate deschide acum pagina...se pare ca e oficial!!!
Ăia de la Aradon scriu că Ciobotariu s-ar fi răzgândit, nu mai vrea să vină.
No, așe ceva....
http://sportarad.ro/2017/09/05/si-inchei...tr-un-sms/

Și-a încheiat Ciobotariu „aventura” la UTA printr-un SMS?

Din câte se pare, UTA rămâne tot fără antrenor principal, după ce Liviu Ciobotariu le-ar fi trimis un SMS conducătorilor arădeni, în care spune că nu e pregătit mental să coboare în Liga 2-a. Refuzul vine după ce arădenii se înțeleseseră verbal cu fostul internațional, îi cumpăraseră deja bilete de avion la cursa de ora 12,40, București – Timișoara, iar site-ul oficial al clubului a dat știrea numirii sale. Așadar, dacă nu vor exista noi discuții între părți, fostul fundaș al lui Dinamo nu va mai ajunge în orașul nostru, astfel că „Bătrâna Doamnă” rămâne în căutarea unui antrenor principal.


Dar, după cum vă informam și ieri, este posibil ca pe bancă, la Afumați, să stea Cristian Todea, „uns” interimar, ieri, de conducerea clubului arădean
Eu iau pauza vreo câteva zile de la a mai citi astfel de nebunii! Ajung la nebuni cu ăștia, pana și UTA reda întocmai realitatea vremurilor în care trăim!
Așa ceva nu-i posibil la un club cu pretenții, imi pare rău să o spun. Nu-l prezinți până nu ești 100% sigur că vine. Pe lângă asta, ne lăudăm că avem buget și condiții dintre cele mai bune, dar la club este haos. Peștele de la cap se impute, spune o vorbă....conducerea este principala vinovată pentru situația in care ne aflăm...cred că unii de acolo trebuie să facă loc altora, mai competenți, mai profesioniști.
(05-09-2017, 11:42)Ovidiu a scris: [ -> ]Așa ceva nu-i posibil la un club cu pretenții, imi pare rău să o spun. Nu-l prezinți până nu ești 100% sigur că vine. Pe lângă asta, ne lăudăm că avem buget și condiții dintre cele mai bune, dar la club este haos. Peștele de la cap se impute, spune o vorbă....conducerea este principala vinovată pentru situația in care ne aflăm...cred că unii de acolo trebuie să facă loc altora, mai competenți, mai profesioniști.

Incredibil,deja si pe site au publicat ca defapt nu mai vine Ciubotariu....de vina sunt metehnele balcaniste dupa cum scrie pe site......Lasati-l pe Todea sa conduca echipa ca oricum se pare ca nu suntem capabili sa aducem un antrenor !
”Situaţie jenantă la UTA! Arădenii l-au prezentat ca nou antrenor pe Liviu Ciobotariu, însă acesta s-a răzgândit şi le-a dat SMS: ”Nu sunt pregătit mental să revină în Liga a 2-a”
”UTA a fost refuzată şi de Gheorghe Mulţescu, ultima dată antrenor la CS U Craiova, pe motivul că nu preia o echipă din timpul campionatului.”

Se râde de noi, fraților, așa ceva nu-i posibil.Codrule, Drăgane, aveți onoare și plecați!
N-avem jucători destui, incep antrenorii să fugă de noi, suntem terfeliți in presă...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45