Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Din cate imi dau seama "relatia" Meszar-Ghita nu traverseaza cele mai bune momente....probabil ca Sanyi a incetat sa mai aplece capul in fata faraonului si asta deranjeaza
La asta ma gandesc si eu cand vad ca i se arata pisica in felul asta insa Gogu ignora ca tot proiectul i se datoreaza in cea mai mare masura lui Meszar, fara el nu am incredere in nimeni ca nu vom ajunge de unde am plecat in trecut.
Gunoiul de la km 0 o judeca numai politic, se gandeste doar la el.
Probabil ca Sanyi ar mai trebui sa ii arate din cand in cand filmarea din toi de noapte cand Ghitza ii facea plecaciuni pentru ca a acceptat sa conduca acest nou proiect legat de UTA ,(era chiar in seara de dupa barajul de poveste cu Calarasi )si cu o saptamana inainte de alegerile locale!
Acela a fost si ultimul meci la care a mai fost prezent,ulterior a castigat un nou mandat de baron(pardon primar) si bineinteles in stilul caracteristic nu a mai dat doi bani pe UTA!
Pe aradon scrie ca Todea ar vrea sa plece. Ar fi pacat zic eu. Se fie oare suparat ca nu i s-a oferit sansa sa fie antrenor principal?
Asa se pare, cu toate ca ocazia prin care a ajuns principal interimar ,a fost una conjuncturala pentru o zi, ivita ca urmare a razgandirii lui ciobotariu si nu ca si promisiune a conducerii clubului. Pacat , insa daca isi doreste sa plece nu prea ai ce sa faci.

In alta ordine de idei , bine ai revenit Adi Falub !

http://uta-arad.ro/stiri/adrian-falub-ut...ovare/3894

Tehnicianul a condus, astăzi, primul antrenament al echipei, apoi a vorbit despre sentimentele care-l încearcă odată cu preluarea băncii tehnice, dar și despre viitor.

”Mă bucur mult că sunt astăzi aici, că am ajuns la UTA. Știu ce înseamnă clubul, fanii, ce înseamnă Aradul ca oraș. Am venit cu gândul să promovăm. Cred că e un obiectiv realizabil, chiar dacă situația din acest moment nu e foarte bună. Avem un lot care ne îndreptățește să ne gândim la promovare, UTA se poate gândi serios la promovare, după doi ani consecutivi în care nu s-a reușit. Nu aș vrea să spun foarte multe lucruri, prefer să mă gândesc la prezent. Sâmbătă avem un meci important, vrem să obținem plăcerea de a juca. În cel mai scurt timp, vreau să îi cunosc pe jucători, pe unii îi știu, am lucrat cu ei, cu alții am fost adversari. Trebuie să ne gândim ca în viitorul apropiat să revenim în fruntea clasamentului. Mulțumesc conducerii că s-a gândit la mine, sunt sigur că vom avea o colaborare bună, iar la sfârșit să ne bucurăm toți de o promovare așteptată de toți”, a spus Adrian Falub, alături de care a sosit și ”secundul” Marius Suller.

”Vreau în primul rând să cunosc foarte bine ce are UTA azi, să căutăm un sistem potrivit pentru ce există. Dacă se vor ivi posibilități să transferăm jucători, de ce nu? Dar nu e o prioritate aducerea unor jucători azi, ci folosirea eficientă a celor din lot. Apoi, UTA nu are probleme la capitolul juniori. școală de fotbal unde se cresc jucători foarte buni. și astăzi sunt de calitate – Stahl, Jorza, Tănase sau Toma. UTA are condiții de Liga I, e o schimbare totală, nu poți să faci comparație cu ce a fost. Mă bucură acest lucru, UTA merită asemenea susținere”, a adăugat Falub.

”UTA nu e un club unde e ușor de antrenat, dar e și frumos. Mi-aș dori să mai trăiesc bucuria unei victorii la Poli. Legat de favorite la promovare, nu cred că există favorite, mai degrabă sunt echipe care își doresc să promoveze. Din ce am văzut până acum, Hermannstadt e o echipă solidă, iar Dunărea Călărași a investit și își dorește să promoveze. Dar, dacă cineva trebuie să se gândească serios la promovare, cel mai îndreptățit club e UTA”, a conchis antrenorul.
(07-09-2017, 13:19)Kidu a scris: [ -> ]Asta e un articol jenant, marca Scridon. E scris la comanda pentru a i se face lobby gunoiului asta de la Galati care a intrat in cardasie politica cu gunoiul nostru de la primarie.

Eu am incredere in intelepciunea actualei conduceri a UTA-ei si sunt sigur ca nu vor da curs unor asemenea "momeli". Insul acesta, Marius Stan, a fost conducatorul Otelului Galati in perioada cand clubul a iesit campion, intr-un context tare neclar si suspicios,si-a facut capital si a castigat primaria Galatiului pentru un mandat. Ne amintim ca in scurt timp Otelul a disparut, si la fel si banii primiti in urma participarii in grupele CL. 
E un "om de fotbal" tipic pentru Romania, adica un ticalos. 
Am crescut prea curat si frumos in ultimii ani, ca sa ne dam pe mana unor asemenea specimene.
Urmatoarea etapa ar fi ca si noi suportetii control in club alaturi de Meszar!!!nu sa vina Stan cu mafiotii sa bage mana la buget...da o sponsorizare e bine venita!!!
Decat cu Stan mai bine ramanem cu Codru si Dragan, ce sa caute mafiotul asta la UTA?

Ce se intampla cu Todea? Chiar asa usor sa renunte, se stia ca e interimar sau iar scriu asta de la SA tampenii.
stan e un blatist notoriu; a luat titlul in 2011 cu o echipa de duzina, aranjan nspe meciuri. daca se vrea promovarea cu orice pret, e o mutare buna.
care este pozitia scu vizavi de toate cacaturile dejectate de curand de catre scridon? la comanda evident.
Sa inteleg ca nu iese fum fara foc sau e tot manipulare...
Stan, tot mai aproape de UTA!
http://www.aradon.ro/stan-tot-mai-aproap...ta/1895499
Oameni buni, Scridon este un "linge-blide" care se caciuleste si ar scrie si de ma-sa pentru un pumn de ceapa.

Pentru cei ce nu isi amintesc, este acelasi "ziarist" care facea lobby in trecut pentru a nu stiu cata revenire al lui Sandu Ion, aceeasi sluga care incerca sa ne convinga sa facem o miscare "desteapta" si sa ii dam sigla lui Iotcu care impreuna cu Copil ala de la Coandi si iarasi Sandu Ion voiau sa ia Gloria Arad si s-o "boteze" UTA, plus multe alte exemple de servilism gretos.

A-i raspunde printr-un comunicat ar insemna sa ii dam atentie si el exact asta cerseste prin articolele astea platite. Totul este o sarada ieftina iar SCU nu pune botul la vrajeala lor.
Desigur, asta e parererea mea personala insa nu cred ca exista vreun utist de buna credinta care poate crede "bunele intentii" ale tuturor trepadusilor ce se autoinvita la UTA.
Rudolph nu cred ca trebuie sa bagam in seama ineptiile lui scridon.

Problema la UTA azi este iesirea din criza in care ne aflam din punct de vedere al atmosferei in lot si a atitudinii unor jucatori, jucatori care trebuie sa duca acest campionat pt noi.

In sensul asta vom avea o intalnire cu Falub saptamana aceasta si in functie de discutiile dintre noi ne vom intalni , daca e cazul si hotaram astfel, si cu conducerea clubului.
Cred ca o victorie în etapa viitoare, cu o echipa ce o sa fie o nuca greu de spart și poate chiar o candidata la promovare, o sa readucă optimismul în rândul nostru!
Poare nu ar fi rău să ne mișcăm pe piața transferurilor și sa aducem un atacant, poate chiar și un portar în locul circarului de grahovac!
E oficial: Administrația Falcă a demolat ilegal stadioanele din Arad! Urmează a fi sesizat DNA-ul

Ceea ce arădenii și mai ales cei care îndrăgesc sportul bănuiau, se dovedește a fi adevărat: stadioanele orașului au fost demolate de administrația Falcă ilegal! Deputatul Sergiu Cosmin Vlad (USR) s-a adresat Ministerului Tineretului și Sportului în legătură cu desființarea stadioanelor arădene „Vagonul”, „Strungul” și „Telecom”. Ținând cont și de implicarea firmei primarului, vorbim de posibile conotații penale, iar Uniunea Salvați România se va adresa organelor competente.

În răspunsul primit de la MTS se precizează că: ”Schimbarea destinației bazelor sportive la care se face referire s-a făcut FĂRĂ RESPECTAREA LEGISLAȚIEI în vigoare”. Primarul Gheorghe Falcă a încălcat prevederile articolului 79 din Legea 69/2000 a Educației fizice și sportului, care spune: ”(1) Schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se va putea face numai prin hotărâre a Guvernului şi cu construirea prealabilă a altor baze sportive similare celor desfiinţate. Dispoziţiile alin. (1) se aplică şi societăţilor comerciale care deţin active patrimoniale destinate activităţii sportive ce au aparţinut statului.”. Ministerul vine și subliniază că: ”Nu a inițiat niciun act normativ pentru schimbarea destinației sau desființarea acestor baze sportive, nu i s-a solicitat avizul pentru desființarea vreunei baze sportive din cele enumerate si nici nu i s-a solicitat un aviz pentru construirea prealabilă a altor baze similare celor desființate.”

Prin urmare, USR-ul arădean va face toate demersurile posibile ca responsabilii, în speță administrația Falcă, să plătească conform legii pentru dispariția celor trei arene. „Aradul a pierdut definitiv trei stadioane, arena UTA-ei este pentru mult timp scoasă din funcțiune, stadionul Motorul impracticabil, terenurile din Subcetate sunt deteriorate. Echipa simbol a orașului joacă în județ, după ce anul trecut a oferit întregii țări momente pentru care nouă ne este rușine. Acum s-a dovedit că administrația locală a distrus bazele sportive cu încălcarea flagrantă a legislației. Aici Gheorghe Falcă nu mai are pe cine să dea vina, s-a comportat cu patrimoniul Aradului ca și cum ar fi proprietatea sa personală, iar cetățenii, ca de obicei, sunt cei care suportă consecințele. Singura soluție este o noua administrație, care să repare răul deja făcut, să construiască alte stadioane în locul celor demolate. Ne vom adresa Parchetului și DNA, omul acesta trebuie să plătească pentru că și-a bătut joc de sport și de arădeni”, susține Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR de Arad.

http://sportarad.ro/2017/09/13/e-oficial...at-dna-ul/

Poate poate intr-un viitor nu foarte indepartat vom avea sansa ca noi toti utistii sa ne intalnim in bucatarie, sa pregatim niste sarmalute bune bune, ca la mama acasa, si apoi sa ii le livram domnului. Si vreo 10 ani asa sa nu ne mai oprim din livrat.
Se pare ca sunt 2 grupuri in vestiar cei vechi si cei noi condusi de "Maestrul" Ciuca cel care si-a mai permis sa isi injure antrenorul in timpul meciului cu Balotesti. ( frumos felicitari si conducerii face o treaba excelenta)
http://www.aradon.ro/atmosfera-in-vestia...na/1898028
Ultimele rezultate, coroborate cu schimbarea antrenorului, menţine o stare încordată în vestiarul UTA-ei. Antrenorul Adrian Falub a vorbit despre incidentul de la meciul cu CS Afumaţi, dar şi despre ceea ce simte că se petrece în vestiar.

Nu e armonie în vestiar
Tehnicianul echipei UTA spune că e nevoie de o victorie, care să-i deblocheze pe jucători. Nu de alta, dar atmosfera din vestiar e puţin tensionată.

„Contra dintre Ciucă şi Curtuiuş a venit în urma unei faze fixe, primul reproşându-i atacantului poziţia în zid la o lovitură liberă a gazdelor. Până la urmă, poate e şi normal ca un fundaş să ştie mai bine cum se stă în teren la o lovitură liberă a adversarilor. Asta a văzut şi antrenorul celor de la Afumaţi, dar eu în timpul jocului nu am observat. E clar că în vestiar nu e armonie, nu e cea mai bună atmosferă, dar e de înţeles atâta timp cât rezultatele sunt care sunt, iar pe deasupra a intervenit şi o schimbare de antrenor. Însă, nu e o atmosferă aşa gravă încât să nu pot controla vestiarul” – spune Falub.

Meci greu cu Dunărea
Pe de altă parte, antrenorul UTA-ei a vorbit şi despre meciul de sâmbătă (ora 16), cu Dunărea Călăraşi.

„Întâlnim cea mai în formă echipă din liga secundă, una dintre cele mai valoroase, aşa că ne aşteaptă un meci foarte greu. Avem, însă, nevoie de puncte, trebuie neapărat să câştigăm, chiar dacă ne va fi tare greu. Trebuie să schimbăm sistemul de joc, să aducem mai mulţi jucători în careul advers, deoarece la Afumaţi nu ne-a ieşit nimic, nu am reuşit să recuperăm prea multe mingi şi să le ducem spre poarta lor. Nu am reuşit să punem probleme, nu am avut ocazii, aşa că e nevoie de ceva nou. Am lucrat fizic şi tactic săptămâna aceasta, băieţii au răspuns bine, sunt mulţumit, însă trebuie să ne deblocăm mental” – a mai declarat Falub.
Tot timpul ai fost acid la adresa conducerii, e pozitia ta si ti-o respect insa sunt ferm convins ca in trecut faceai parte din grupul celor care reprosau conducerii ca nu aduce jucatori cu experienta, ca mizam tot pe juniori.
Spune-mi tu mie, la prezentarea lotului ai fost increzator ca vom defila, ca ne-am facut echipa de liga 1? Eu unul, desi nu ma las dus de val, eram tare increzator ca nu vom avea probleme cu lotul asta si cu toate astea uite ca ne-am inselat cu totii.
Nu ii pot reprosa conducerii campania de achizitii numai daca sunt rau intentionat. Imi dau seama ca la fel de bine o puteau musca si altii pentru ca astia sunt fotbalistii romani, asta-i fotbalul romanesc.
Nu mai am incredere in nimeni decat in ce-i ce ii producem noi sau cei ce confirma (vezi Adili). Asta nu inseamna ca cei nou veniti nu pot confirma. Scutaru de exemplu mi se pare o achizitie reusita, da un mare plus in aparare. Ciuca la fel este peste ce am avut insa are si gura aia mare care-l face antipatic.
Nu am fost acid la adresa conducerii niciodata dar am devenit critic dupa evenimentul UTA - Balotesti nu imi place deloc cum au gestionat tot ceea ce s-a intamplat atunci si dupa... fotbalistic tot ceea ce s-a adus este peste ce am avut si chiar imi place Scutaru este fotbalist si chiar pare profesionist, Ciuca mi-a parut de la inceput un fotbalist elegant in exprimare si de valoare dar el este cel care a stricat toata atmosfera in echipa si da asa am inteles ca sunt 2 tabere in vestiar (cei vechi si cei noi), conducerea este datoare sa puna piciorul in prag si sa nu mai tolereze nici un cat de indisciplina nimic ce nu are de aface cu spiritul UTA-ei.
Da, am avut mari sperante de la acest sezon credeam ca vom avea rezultate dar mai ales credeam ca vom juca un fotbal adevarat spectaculos pe care cred ca il visam cu toti.
Din ce spunea Falub poate "prea au pus piciorul in prag".Adica au taiat capete etapa de etapa si asta a creat presiune si mai mare pe jucatori.

Nu ma intelegeti gresit, nici eu nu sunt pentru cocolosirea jucatorilor , dar o cauza pt ruptura dintre cei "de liga I" si jucatorii ceilalti au fost chiar rezultatele proaste si cei cu personalitate le reproseaza celorlalti la fiecare greseala ca in urma greselilor lor cei injurati sunt ei, cei din liga I. Asta a creat si mai mari disensiuni intre ei in special dupa meciul cu Mioveni

Falub am inteles ca a intervenit in sensul asta intre ei si chiar a avut discutii si individuale cu fiecare, insa spunea si el ca nu e o criza catastrofala. Dar lipsa rezultatelor pozitive , schimbarea antrenorului si faptul ca au ajuns in criza asta inca neformati ca si grup face totul mult mai greu.

Dar nu imposibil.

Statistic vorbind mai sunt 90 de puncte in joc, iar in fiecare an echipa de pe locul I a promovat direct cu aprox 55-60 de puncte.

Din pacate urmatoarele 12 etape pana in iarna le vom juca fara posibilitatea altor intariri semnificative, asa ca ..... astia suntem cu astia defilam


ps. Si nu ne-ar strica putina modestie tuturor , inclusiv noua . Prea ne-am crezut gata invingatori si promovati si poate la fel au facut-o si conducerea si fostii antrenori si jucatorii. O promovare nu e un meci de cupa de 90d e minute. E un maraton , castiga cei mai constanti si cei care sunt modesti si muncesc etapa de etapa. Poate asta va fi lectia cea mai importanta pe care sa o invatam din sezonul asta
castiga de obicei cei mai inteligenti si care daca vor promovarea nu lasa nimic la voia intamplarii. nu e cazul UTA-ei. Smile
asta cu ...mai sunt 90 de puncte in joc am auzit-o de la vreo 10 utisti in ultimele doua saptamani. problema e ca nu joci absolut nimic si ca punctele, alea 50 de care ai nevoie sa promovezi, nu se aduna asteptand sa intalnesti adversari care si-o baga singuri in poarta sau care se caca pe ei de frica numelui UTA. punctele trebuie castigate, tehnic, tactic, fizic, cu inteligenta. si din nou, nu-i cazul UTA-ei.
sigur ca se poate promova, la ce nivel e fotbalul nu m-ar mira ca si suceava sau luceafarul sa ajunga in lupta pentru promovare, doar ca trebuie sa gasesti alte 14-15 cluburi mai fraiere ca tine.
lipsa de strategie e insa crasa. vinzi cei mai buni jucatori de atac ai echipei in ultimii doi ani si nu aduci nimic, nici macar numeric, ca roman ala nu-i jucator de fotbal, e orice altceva. aduci jucatori plasati de impresari de doi lei adusi pe post de Messi si Ronaldo cand ei in ultimii ani joaca la alibi folosindu-si numele sa stoarca niste euro la semnatura fara vreo verificare prealabila asupra caracterului acestora si asupra starii de sanatate. am inteles ca nu sunt oameni in club specializati dar chiar era greu sa verifici cate meciuri si goluri au vedetele si de ce au uschito atat de repede de la vechile cluburi? dupa ce ii dai credit antrenorului( mihalcea) si te debarasezi de jucatori schimbi si antrenorul si-l lasi pe noul adus sa frece menta cu un lot de liga 4 pentru ca ceea ce joaca echipa asta nu poate fi numit fotbal. macar la retrogradarile in liga a 3a echipele jucau si aveau 5-6 ocazii clare de gol pe care le iroseau. e inadmisibil sa nu ai cu echipe no name aproape nici o faza de poarta.
intreg fotbalul romanesc e o pacaleala si fie ca ne place fie ca nu si UTA face parte din el.
ceea ce ma intristeaza, ca jocul in sine e dezgustator si sincer pentru un spectator neutru e imposibil de privit, e ca acum 4 ani s-a pornit la drum cu o tinta, un target, nu neaparat promovarea in liga 1 ci crearea unui altfel de club care sa functioneze dupa anumite reguli si cu o anumita conduita, cu sarcini specifice pentru cei care-l conduc, cu clarificarea problemei juniorilor atletico-UTA si prea multe s-au pierdut pe drum. clubul e o anexa financiara a primariei, conducerea , in afara lui meszar, a fost numita politic si nu competent, problema juniorilor e in aer si tot timpul e o sula-n coaste pe care jegul suprem o va folosi impotriva clubului, baza de antrenament e mirifica dar lipseste cu desavarsire. nu pentru toate e de vina clubul, compromisurile in Arad sunt obligatorii dar parca scaldatul in doua luntri, a tuturor a condus la situatia asta in care jucatorii dau vina pe antrenor si public , antrenorul pe jucatori si conducere, conducerea pe primarie si suporteri, primaria pe conducere si suporteri, suporterii pe primarie si jucatori.
nimeni nu isi asuma propriile greseli si nu pune piciorul in prag.
si colac peste pupaza mai apar si lingoldboisii sa mai pupe un cur de falca si sa muste mana stanga care i-a hranit de ani de zile. ca dreapta era tot a jegului.
cam asta-i situatia si atmosfera. sa nu uit mancatorii de seminte care injura orice si pe oricine se desfasoara in fata lor, fie ca-s jucatori locali sau adversari, arbitrii sau conducatori.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45