Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Totul pare a fi regizat ,nu-l mai vad pe Meszar rezistand mult,am inteles ca noua echipa are si antrenorul pregatit ,cred ca multi dintre noi stiu cine este.....vai de noi!
(20-09-2017, 12:58)Redpunk_one a scris: [ -> ]Dan Codre este chiar fostul reporter de la Digi TV din Arad (la un moment dat si prin peluza venea la meciuri)


Indiferent de valabilitatea teoriei conspiratiei (la care sa fiu sincer si eu ma gandesc tot mai serios) sau pur si simplu e vorba de cat de fraieri si blestemati suntem noi, nu pot sa cred ce inceput de an groaznic avem .

De caracterul lui falub nici nu vreau sa mai vorbesc vreodata

Esti sigur? Refuz sa cred ca acel Dan Codre ar face asta. Eu stiam de alta persoana, mai in varsta.
Ionut Popa?
Total neprofesionisti, sa nu anunti tu ca se lucreaza la teren. Vai ce lingai.
Fratilor, cand am vazut stirea cu plecarea lui Falub tot la teoria conspiatiei m-am gandit si eu fara sa fi citit alte comentarii.
Daca e sa fim atenti la detalii si sa gandim logic e clar ca se intampla ceva.

Pe unele care imi vin in minte le punctez mai jos:

1.Cred ca inainte de barajul cu ACS, Ionut Popa spunea ca la UTA vara asta se vor schimba foarte multe. O fi el circar dar se invarte in anumite cercuri si poate are sursele lui. Nu cred ca a declarat asta doar ca sa agite spiritele, probabil stia el de pe atunci ce intentii au unii mai "grei" de prin Arad.
2.In vara inainte de baraj erau foarte multe voci care spuneau ca UTA nu isi doreste promovarea, unele dintre ele chiar din interiorul clubului. Banuiala mea e ca tot la ordinul lui Falca au renuntat la ideea de promovare, asta cu putin timp inainte de finalul sezonului.
De ce cred eu ca este adevarat? In primul rand era clar ca Motorul nu putea fi gata si echipa ar fi trebuit sa joace un sezon intreg in prima liga in deplasare. Daca ma intrebati pe mine cred ca Motorul nici nu va mai fi renovat pentru prima liga ci doar pentru liga a 2-a. Va veni Falca in primavara si ne va spune ca echipa e pe 11 in liga a 2-a si nu se mai justifica investitia in Motorul, si ca vom fi nevoiti sa mai jucam la Siria vreo 2 ani pana va fi gata noul stadion. Toate astea ca sa ii puna bete in roare lui Meszar.
3.Tensiunile dintre Meszar si Falca sunt confirmate de momentul in care Falca spunea ca Motorul va fi gata peste un sezon, iar conducerea desi stia asta, a avut nerusinarea sa declare in presa altceva. Dar cum Meszar depinde de Falca pentru a reusi sa tina clubul, a si publicat la scurt timp comunicatul ala unde spunea ca primaria este prietenul nostru cel mai bun care ne asigura 80% din buget.
4.Sunt unii in mediul online care par extrem de ostili cu conducerea (care ce-i drept a si gresit) si am inpresia ca o fac intentionat tocmai pentru a manipula o buna parte din suporteri, intorcandu-i imptriva lui Meszar.
Eu as fi curios care va fi pozitia SCU daca se confirma teoria conspiratiei...
Rationamentul tau este cat se poate de logic si dupa mine. Am ajuns sa il cunostem bine pe Falca si eu unul il cred in stare de asa ceva pt ca daca interesul i-o cere o sacrifica si pe ma-sa.
Pozitia oficiala a SCU o stiti, suntem alaturi de club si ne preocupa doar interesul clubului iar in opinia mea Meszar insa este cea mai buna optiune pe care o avem.
O fi facut greseli insa eu unul nu ma indoiesc de buna sa credinta si daca e sa fim corecti, niciunul din noi nu anticipa un astfel de start ratat al sezonului, din contra toti eram increzatori.
Chiar in acest moment Falca face presiuni asupra lui Meszar sa ii dea dezlegare gratis lui Falub pt ca asa i-a cerut lui Boc. Asta asa sa va dati seama inca o data daca mai era cazul ce fel de oameni sunt astia.
Folosim cuvinte cam tari. Dacă Aradul ar fi fost un oraș de utiști cu adevărat, conducerea nu ar fi fost nevoită să aibă ”nerușinarea” de a da acel comunicat, pentru a nu risca să piardă ”80% din finanțare”. Cu 200-300 de suporteri și câteva firme mici în spate UTA ar putea trăi poate în liga a IV-a, maxim a III-a. Evident că în acel caz toți acești maaaaaari utiști de care e plin Aradul ar urla că conducerea (cacofonie intenționată) e incompetentă pentru că s-a pus rău cu primăria și am ajuns unde am ajuns.
Kidule de unde ai informatia ca Falca cere deslegarea gratis a lui Falub? Am ajuns mai rau ca pe vremea lui Ceasca.
Nici aia 300 n-ar ajuta mai.mult ,doar prin vorbe. Asta e rezultatul.lipsei de performanta.N-ai cum sa atragi lumea pierzand cu Calarasi,balotesti etc. Se stie ca asa sunt suporterii mai ales la noi.
Dacă o echipa ca UTA a ajuns la mana unui singur om de cea mai joasa speță...gen falca, e clar ca va fi greu sa o scoatem la capăt! Singura speranța e ca mizeria asta sa dispară la viitoarele alegeri locale! Păcat! Omul asta nu numai ca nu a ajutat UTA cu nimic de când are frâiele orașului ci și-a bătut joc de ea de câte ori a avut prilejul!
@ Adrian 07: Ok, atunci să nu avem pretenții să dictăm atitudinea celor care trebuie să gestioneze bugetul clubului. Este o iporizie fără seamăn similară cu cea a unui parazit care nu aduce un leu în casă da-i face morală nevestei că de ce se lasă exploatată de șeful ei la serviciu. Cât despre raportul dintre rezultate și performanță, la toate cluburile care din lumea asta care nu sunt conduse de un patron ci se autofinanțează, circuitul performanței e următorul: interes (suporteri) - bani (sponsori) - rezultate. Numai noi vrem invers!
(20-09-2017, 18:33)adymax a scris: [ -> ]Kidule de unde ai informatia ca Falca cere deslegarea gratis a lui Falub?  Am ajuns mai rau ca pe vremea lui Ceasca.

Nu se pot divulga toate sursele. Ia-o pe surse si gata.
(20-09-2017, 18:52)Giuliano a scris: [ -> ]@ Adrian 07: Ok, atunci să nu avem pretenții să dictăm atitudinea celor care trebuie să gestioneze bugetul clubului. Este o iporizie fără seamăn similară cu cea a unui parazit care nu aduce un leu în casă da-i face morală nevestei că de ce se lasă exploatată de șeful ei la serviciu. Cât despre raportul dintre rezultate și performanță, la toate cluburile care din lumea asta care nu sunt conduse de un patron ci se autofinanțează, circuitul performanței e următorul: interes (suporteri) - bani (sponsori) - rezultate. Numai noi vrem invers!

Da, se pare ca multi dintre suporteri vor invers. Eu sunt multumit ca exista echipa, vreau ca pas cu pas sa ajungem sus, doua baraje pierdute si sunt langa echipa nu am dat inapoi o clipa, dar mi se pare ca edilul nostru prea forteaza deja, Meszar nu a facut ce a zis el si se pare ca a intors foaia, prea depindem de el, prea nu avem voie sa deranjam deloc, prea trebuie sa facem cum vrea el, prea nu avem voie sa fim nemultumiti.
(20-09-2017, 18:25)Giuliano a scris: [ -> ]Folosim cuvinte cam tari. Dacă Aradul ar fi fost un oraș de utiști cu adevărat, conducerea nu ar fi fost nevoită să aibă ”nerușinarea” de a da acel comunicat, pentru a nu risca să piardă ”80% din finanțare”. Cu 200-300 de suporteri și câteva firme mici în spate UTA ar putea trăi poate în liga a IV-a, maxim a III-a. Evident că în acel caz toți acești maaaaaari utiști de care e plin Aradul ar urla că conducerea (cacofonie intenționată) e incompetentă pentru că s-a pus rău cu primăria și am ajuns unde am ajuns.


Eu inteleg ca e nevoie de banii de la primarie pentru a putea spera la mai mult, si inteleg si pozitia clubului prin acel comunicat, dar mie Falca imi pare capabil sa ingroape clubul inca odata. De cand e primar mai mult incurca decat ajuta UTA, si grav e ca nu din incompetenta ci mai degraba din orgoliu personal, interese proprii si nepasare. Cand am vazut cominicatul ala mi l-am imaginat punanad mana pe telefon, sunandul pe Meszar si zicandu-i: scrie dupa dictare!
Deci e ok sa fim sclavii lui? E ok sa stam capra? Macar avem performante sportive daca stam in genunchi?
De ce vrea sa il indeparteze pe Meszar din club? Ce vor Tucudean si cu Verbita? Sa ne duca in Campions League?
Parca unul dintre ei a avut ocazia asta odata dar a plecat.
Referendum pentru demitere, fmm de șobolan...că-l știu de când era un nimeni la tineretul PD...o singură geacă avea, una de piele toată decolorată și zgâriată...
Asta ar fi o chestie tare, dar oare cata lume ar fi pro demitere, sunt multi idioti in Arad
Citat:Comunicat FC UTA 21 septembrie 2017

Suntem în poziţia de a ne asuma o greşeală de strategie în ceea ce priveşte conducerea tehnică a echipei, în acest campionat. Considerând că pentru a obţine promovarea trebuie să ne bazăm atât pe un nucleu de jucători care să îmbine ambiţia tinerilor arădeni cu experienţa jucătorilor cu multe prezenţe în Liga I, cât şi pe o conducere tehnică experimentată şi conectată la fotbalul românesc, în momentul de faţă admitem că, cel puţin în privinţa antrenorilor, nu am ales calea cea mai corectă. Dacă în teren, la fotbalul de performanţă, valoarea individuală are un cuvânt greu de spus şi cu greu poate fi suplinită în totalitate de ambiţie, pe bancă trebuie să regăsim şi calităţi precum: caracterul, tactul, inteligenţa, respectul faţă echipă, culori sau oraş.
Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament! Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul „Cu drag pentru viitor”, prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad.
UTA va merge mereu mai departe, ne anunţăm susţinerea totală pentru noul antrenor principal al echipei, Cristian Todea, căruia i se alătură în stafful tehnic Sorin Botiș, Cristian Păcurar. Suntem convinşi că în acest moment o decizie ”de suflet” este soluția potrivită pentru clubul nostru și ne va ajuta să readucem normalitatea din punctul de  vedere al rezultatelor sportive.  Ne bazăm pe antrenori  dedicați total UTA -ei.
Îi rugăm pe suporterii noştri să stea liniştiţi: UTA este un club stabil financiar, cu datorii zero, în partneriat cu autorităţile publice locale şi cu sponsori importanţi cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijin.
Nu dăm niciodată înapoi!

Sa fie intr-un ceas bun! Clubul i-a dat o palma morala acestui nesimtit. Nu ne trebuie banii lui insa nici nu putea fi lasat sa plece gratis.
Prin gestul sau consider ca Falub, alaturi de Ionut Chirila si Ionut Popa si-a inchis orice poarta pe viitor la UTA.

Mult succes Cristi Todea si un bun revenit lui Sore si lui Cristi Pacurar. Alaturi de Dan Tapos avem un staff care zic eu ca va aduce liniste la club.
(21-09-2017, 11:50)Kidu a scris: [ -> ]
Citat:Comunicat FC UTA 21 septembrie 2017

Suntem în poziţia de a ne asuma o greşeală de strategie în ceea ce priveşte conducerea tehnică a echipei, în acest campionat. Considerând că pentru a obţine promovarea trebuie să ne bazăm atât pe un nucleu de jucători care să îmbine ambiţia tinerilor arădeni cu experienţa jucătorilor cu multe prezenţe în Liga I, cât şi pe o conducere tehnică experimentată şi conectată la fotbalul românesc, în momentul de faţă admitem că, cel puţin în privinţa antrenorilor, nu am ales calea cea mai corectă. Dacă în teren, la fotbalul de performanţă, valoarea individuală are un cuvânt greu de spus şi cu greu poate fi suplinită în totalitate de ambiţie, pe bancă trebuie să regăsim şi calităţi precum: caracterul, tactul, inteligenţa, respectul faţă echipă, culori sau oraş.
Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament! Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul „Cu drag pentru viitor”, prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad.
UTA va merge mereu mai departe, ne anunţăm susţinerea totală pentru noul antrenor principal al echipei, Cristian Todea, căruia i se alătură în stafful tehnic Sorin Botiș, Cristian Păcurar. Suntem convinşi că în acest moment o decizie ”de suflet” este soluția potrivită pentru clubul nostru și ne va ajuta să readucem normalitatea din punctul de  vedere al rezultatelor sportive.  Ne bazăm pe antrenori  dedicați total UTA -ei.
Îi rugăm pe suporterii noştri să stea liniştiţi: UTA este un club stabil financiar, cu datorii zero, în partneriat cu autorităţile publice locale şi cu sponsori importanţi cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijin.
Nu dăm niciodată înapoi!

Sa fie intr-un ceas bun! Clubul i-a dat o palma morala acestui nesimtit. Nu ne trebuie banii lui insa nici nu putea fi lasat sa plece gratis.
Prin gestul sau consider ca Falub, alaturi de Ionut Chirila si Ionut Popa si-a inchis orice poarta pe viitor la UTA.

Mult succes Cristi Todea si un bun revenit lui Sore si lui Cristi Pacurar. Alaturi de Dan Tapos avem un staff care zic eu ca va aduce liniste la club.

Extraordinar comunicat si deciziile care s-au luat!Jos palaria pentru conducere de data asta!
În sfârșit o veste buna! Bun venit Sore!
Bune decizii, mai 2-3 jucatori si sper sa-i faca sa joace!!! Uta Arad!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45