Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Echipa merge prost, parcă nu este de ajuns presiunea care este pe membrii echipei(jucatori, antrenori, conducatori) mai vine si presa locală cu un +. Presa locală care scrie la comanda sau din zvonuri, presă locală care are interese, presa locală care atunci când echipa merge prost blamează echipa, iar când merge bine scriu "frumos". Asta mă deranjează !
Iar despre Meszar, eu nu văd pe nimeni competent să-l înlocuiască momentan !
(26-11-2017, 11:45)Oli a scris: [ -> ]Echipa merge prost, parcă nu este de ajuns presiunea care este pe membrii echipei(jucatori, antrenori, conducatori) mai vine si presa locală cu un +. Presa locală care scrie la comanda sau din zvonuri, presă locală care are interese, presa locală care atunci când echipa merge prost blamează echipa, iar când merge bine scriu "frumos". Asta mă deranjează !
Iar despre Meszar, eu nu văd pe nimeni competent să-l înlocuiască momentan !

Toata presa din Romania e asa Oli...nu doar astia. Asta cu Meszar de neinlocuit nu e valabila. Daca nu ar mai fi el, gata se sfarseste UTA sau cum?

Orice om din lumea asta poate si trebuie sa fie inlocuit atunci cand nu mai face fata sau nu mai vrea.
O fi toata presa asa, dar cand echipa este deja la pamant, nu-i mai dai si tu (presa) inca un sut suplimentar, nu ajuta la nimic.
Aici eu sunt de acord cu Oli. Astia vorbesc de onoare?
Are Meszar defectele lui insa asta nu inseamna ca merita un astfel de tratament.
Prea usor uitam tot ce a facut bun pentru ca sezonul asta am dat chix.
Iti respect parerea Clau. Insa tot nu sunt de acord cu ea. Numai de dragul de a nu supara pe cineva sau pornind de la preconceptia ca nu are cine sa ii ia locul lui Meszar, nu inseamna ca trebuie sa inghitim la nesfarsit lipsa crasa de profesionalism si nesimtirea celor din club. Au facut mult mai mari deservicii de imagine clubului decat lucruri bune, aici nu ma refer doar la Meszar, el doar a girat incompetenta unora ca Dragan sau Codru...Doar pt ca a promovat in doi ani consecutiv si a ajuns la baraj nu inseamna ca trebuie sa ii acceptam toate mizeriile. A avut numai de castigat din treaba asta. Problema e cum am mai spus, omul e limitat si se complace in mocirla asta. Daca stai bine sa judeci, o sa imi dai dreptate...nu se poate sa fii atat de impasibil la tot circul de la UTA, daca te vrei un manager performant in adevaratul sens al cuvantului. Restul sunt doar vorbe in vant si ca de obicei, acceptam raul cel mai mic. Sper sa nu am eu dreptate si sa performam, dar dn punctul meu de vedere cu actuala conducere si organizare, o sa ne zbatem multi ani de acum inainte intre baraje si amenintarea retrogradarii( fie ca suntem in liga 2, sau o sa promovam intr-o zi...) Nimic serios pt. viitor.
Fiecare gandeste in felul lui, dar sa nu uitam ca suntem doar intr-o criza sportiva, nu si intr-o criza financiara. Acum 5 ani nu stiam daca va mai fi mai departe, sau cum va fi mai departe. Pana la club este stabilitate financiara, nu sunt datorii la stat, nu sunt datorii la jucatori nu am de ce sa-i cer demisia lui Meszar.
Eu cred ca putem sa iesim din criza asta daca se mareste organigrama clubului, se duc oameni care se pricep si fiecare face doar de ce este responsabil.
Criza e mai mult decat sportiva, e criza de imagine, e si criza manageriala si e greu de crezut ca in actuala formula se va putea intampla o minune si sa promovam sezonul viitor. Iar noi avem 2 variante sa mai crestem ca si club: ori promovam ori mai vindem tot pe bani frumosi....de vandut cam greu in vara ce vine, asa ca ramane varianta promovarii sezonul viitor. Si apoi numa bine e gata si stadionul, se poate creea emulatie, vin bani din bilete si din drepturi TV.
Eu nu zic sa plece Meszar dar clar are nevoie langa el de oameni care cunosc bine fenomenul, cu relatii pe la impresari, antrenori etc....si poate chiar si un om cu bani.
Faptul ca a stiut sa se imparta cu banii 2 sezoane de liga a 2-a (in liga a 3-a costurile sunt mult mai mici) in care am si vandut de aproape un milion de euro, nu garanteaza neaparat ca e si un bun conducator de club pe termen lung si ca ne va duce de unul singur in cupele europene.
S-a gresit asta se vede clar... 2 ani la rand la baraj... acum la retrogradare. S-a fortat promovarea, s-au fortat jucatori de catre impresari etc. Cel mai ok ar fi ca Meszar sa ramana si sa se ocupe pe partea cu finantarea, sponsori sa se asigure stabilitate si sa fie adus langa el un om priceput, sa se ocupe de transferuri, sa fie mai profesionist, sa creasca imaginea UTA-ei , sa impuna respect si care e in stare sa fixeze un obiectiv clar( promovarea in cel mai scurt timp), deoarece rezultatele proaste indeparteaza suporterii si factorii care pot aduce bani clubului.
Din iarna sper sa pastram cativa jucatori si sa incercam sa ne facem planuri pentru sezonul urmator.
(26-11-2017, 21:05)Oli a scris: [ -> ]Fiecare gandeste in felul lui, dar sa nu uitam ca suntem doar intr-o criza sportiva, nu si intr-o criza financiara. Acum 5 ani nu stiam daca va mai fi mai departe, sau cum va fi mai departe. Pana la club este stabilitate financiara, nu sunt datorii la stat, nu sunt datorii la jucatori nu am de ce sa-i cei demisia lui Meszar.
Eu cred ca putem sa iesim din criza asta daca se mareste organigrama clubului, se duc oameni care se pricep si fiecare face doar de ce este responsabil.

Ii dau dreptate lui Oli...si eu vad lucrurile la fel...
Cam toti avem dreptate mai mult sau mai putin si n-o spun doar ca sa impac capra si varza. Asa cum ii recunosc meritele lui Meszar, trebuie sa ii vad si defectele, incapatanarea si limitarea.
Personal nu imi doresc sa plece pentru ca e un om util si valoros insa este clar pentru toata lumea ca asa nu se mai poate si ne trebuie un alt manager sportiv, un om care sa stie meserie insa revin la ce discutam si acum cateva saptamani: de unde sa il luam si cati bani putem sa ii dam?
Motivația oferită de un învingător: Zsolt Török a venit în mijlocul utiștilor



La invitația conducerii clubului, marele campion Zsolt Török a intrat astăzi în vestiarul UTA-ei, cu dorința răspicată de a motiva lotul roș-alb, pornind de la toată experiența acumulată în obținerea unor performanțe unice. Alpinistul arădean reprezintă exemplul perfect prin care omul se poate ridica – la propriu și la figurat – sus de tot, după ce trece prin cele mai grele încercări și tocmai această experiență s-a dorit să fie transmisă echipei.
”Am considerat că prezența domnului Zsolt Török, liderul alpinismului românesc, omul care își depășește toate limitele, arădean de-al nostru, ar putea reprezenta un moment foarte important pentru tineri noștri băieți în procesul de construcție mentală. Trebuie să înțeleagă și ei și, în general, sportivii tineri că pentru a atinge performanțele dorite trebuie să ieși din sfera ta de confort. Aflându-ne în fața unui meci foarte important, duminică, cred că este cel mai potrivit moment pentru această întâlnire. Îi mulțumim pentru prezență, sper să aibă efectul scontat”, a precizat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.
”Este prima dată când vin la echipa UTA și vreau să subliniez că am venit la echipa noastră, a arădenilor. Eu am reușit să mă ridic într-un sport practicat pe munți, deși Aradul este un oraș  de câmpie. Am o carieră în alpinism de peste 30 de ani și, dacă reușitele mele contează din punct de vedere motivațional pentru băieți, mă bucur că am avut ocazia să le împărtășesc cu ei. Există foarte multe căi în viață, dar rețeta este aceeași: este vorba de mentalitate, de automotivație, de atitudine, de ce vrem să facem. Eu am vrut să fiu întotdeauna cel mai bun. Dacă nu îți spui chestia asta, nu vei fi în vârf niciodată”, a punctat Zsolt Török, al cărui discurs, cu o paralelă excelentă între alpinism și fotbal, s-a axat asupra voinței și încrederii.
Pentru imaginea completă a marelui campion, care a cucerit vârfuri de mii de metri din toată lumea – din Everest și Himalaya până în Anzii Cordilieri sau Alpii Austrieci, vă invităm să îi vizitați site-ul, la adresa www.torok.ro.
http://www.uta-arad.ro/stiri/motivatia-o...tilor/4005
Sunt foarte placut impresionat de gestul si discursul lui Zsolt, un om admirabil pe care am avut onoarea sa il cunosc personal. Mii de multumiri si respect!
http://sportarad.ro/2017/12/05/tisza-ved...i-pripite/
Tisza vede o bandă stânga utistă cu Dinculescu și Burlă și regretă „dizolvarea” generației 97-98: „De ce Hagi poate și la Arad se iau decizii pripite?”


„Bătrâna Doamnă” e într-un moment de cumpănă după unul dintre cele mai dezamăgitoare jumătăți de campionat din istoria clubului, raportat la investițiile făcute. Fiindcă a ratat doi ani la rând promovarea în Liga 1 la baraj, conducerea clubului a schimbat în proporție covârșitoare lotul de jucători, iar marea parte a transferurilor s-au dovedit neinspirate. În plus, a renunțat la câțiva fotbaliști arădeni cu „virusul” roș-alb în sânge, dar și la o parte din generația 1997-1998, câștigătoare a Cupei și Supercupei României în 2016 și ocupantă a locului trei pe țară în această vară.

Petrache, Aldan, Copaci, Costin, Iova, Pop, Lazăr, Covaci sau Brănișteanu au fost împrumutați la alte grupări, Mara, Stanciu sau Moza au abandonat activitatea, în timp ce „vârfurile” Man și Petre au fost vândute pe bani frumoși la FCSB și Esbjerg (Danemarca). În lot de azi al „roș-albilor” mai au loc doar Iuga, Tănase, Jorza, Stahl, Prună, Toma și Dinculescu. Acesta din urmă a primit cele mai puține minute în acest tur de campionat și doar după ce Cristi Todea a preluat frâiele echipei.

Duminică, Iulius Dinculescu a fost integralist cu ocazia celei de-a doua victorii interne a UTA-ei în acest sezon, una extrem de importantă ținând cont și de adversar și contextul complicat în care a venit. „Iulius este unul dintre cei mai muncitori și disciplinați jucători ai generației 97-98, cu care am avut și eu ocazia să lucrez împreună cu Cristi Păcurar. E genul de fotbalist care-și face treaba atunci când apelezi la el, are capacitate bună de efort, e și inteligent în joc, păcat că nu a primit mai multe șanse până acum. Dar, urmează pregătirea de iarnă, când totul ar trebui să plece de la zero pentru antrenori, e șansa lui să demonstreze că merită să joace mai mult din retur. S-a mai maturizat și el, și-a dat seama de nivelul competiției, chiar dacă mai mult de pe margine, e un copil de perspectivă de care trebuie avut grijă. Nu cum s-a întâmplat cu restul, sau o parte din generația 97-98, ce a fost împrăștiată prin țară sau județ. Nu e păcat de munca ultimilor zece ani, când acești copii au dominat multe competiții la nivel național? Lasă că îi ține Hagi împreună pe toți, îi promovează la echipa mare și îi vinde pe bani frumoși. De ce el poate și la Arad se iau decizii pripite? Pe ce bază s-au făcut achiziții gen Ciucă și alții, iar juniorii noștri au fost dați de pomană la alte grupări? Sunt întrebări ce nu au răspuns pentru mine, dar, până la urmă, cine sunt eu să judec pe cineva? M-am resemnat demult, nu o să mă mai implic la fotbalul de juniori mari sau seniori niciodată, mai ajut cum pot la grupa de 2005 a lui Oneț, de la Atletico și atâta. Și, până la urmă, eu am o vârstă, dar ce motivație au antrenorii mai tineri care lucrează 10-12 ani cu o generație bună, iar când aceasta e aproape să-ți dea rezultate și la nivel de seniori ce garanție există că se va și întâmpla acest lucru? Trebuia avut răbdare și încredere în această generație, ce a demonstrat prin rezultate că merita o altă soartă”, a subliniat Francisc Tisza, poate cel mai calificat antrenor arădean la nivel de copii și juniori, fost campion național cu Romvest Arad în anul 1996.

Revenind la Dinculescu, experimentatul tehnician nu ar vedea motive pentru care acesta nu ar rămâne într-o formulă de start alături de cel pe care l-a înlocuit cu Chindia. „Burlă oricum provine din mijlocaș și eu zic că, la cum centrează și șutează, locul său oricum e mai aproape de poarta adversă. Nu văd de ce nu ar putea juca ambii la UTA, dar asta e din nou treaba antrenorilor. Oricum și Bogdan mai trebuie să dea câteva kilograme jos și să aibă o capacitate de efort mai bună, însă rămâne un fotbalist tânăr important pentru Arad”, mai consideră Francisc Tisza.



Dincolo de implicarea 100% a tuturor utiștilor care au intrat pe teren duminică, un aspect important l-a constituit randamentul bun al defensivei. Acolo, Polgar, Filaret și Dinculescu, jucători obișnuiți mai degrabă cu postura de rezervă sau cu cea de titulari la…Liga 4-a, au evoluat aproape fără greșeală în fața celui de-al doilea atac al campionatului. „Am avut parte de un meci foarte greu, cu una dintre echipele aflate la promovare, dar am făcut diferența prin ambiție pe un teren aproape impracticabil. Avem un plus de moral după această victorie pentru ultimul meci al anului, pe care vrem să-l câștigăm. Nu știu dacă se va apela la mine și cu Metaloglobus, eu rămân să mă antrenez la fel de bine pentru a-mi pune în încurcătură antrenorii în momentul în care trebuie să facă alegerile legate de primul 11. Nici revenirea lui Burlă sau faptul că el iese din juniorat la vară nu mă influențează în vreun fel, eu știu doar că am de muncit mereu, la aceeași intensitate ridicată. Poate, la primăvară, voi primi și mai multe șanse, însă nu e vorba doar despre mine, ci și despre alți colegi de-ai mei de generație, care și-au demonstrat și la competițiile de juniori valoarea”, a punctat și fundașul stânga de 19 ani, venit de la Pitești la Arad la vârsta de 15 ani.
Lugojul are probleme financiare si Bogdan Bozian vrea sa plece. Oare de ce nu ii putem da o sansa?
Mi se pare unul dintre cei mai tehnici mijlocasi pe care ii putem aduce.
Kidule daca l-ai fi vazut cum injura UTA cand era la Sebis,crede-ma nu ti l-ai mai dori la noi.Am avut "placerea" sa stau langa el la meciul UTA-ei de la Ineu ,nu mi-a venit sa cred ca unul care a crescut la UTA poate sa vorbeasca asa despre clubul care l-a lansat in fotbal!
(06-12-2017, 13:58)psv a scris: [ -> ]Kidule daca l-ai fi vazut cum injura UTA cand era la Sebis,crede-ma nu ti l-ai mai dori la noi.Am avut "placerea" sa stau langa el la meciul UTA-ei de la Ineu ,nu mi-a venit sa cred ca unul care a crescut la UTA poate sa vorbeasca asa despre clubul care l-a lansat in fotbal!

Da , asta am auzit si eu. De ce Hlistei nu a vorbit urat de Uta chiar daca  nu a fost dorit initial? Sau Cipri Rus?
Nu stiam de aceste declaratii insa daca asa stau lucrurile atunci se schimba datele problemei.
Si da, Cata si Cipri nu au vorbit o data UTA de rau chiar daca au avut si ei partea lor de dreptate in disputa cu clubul.
Suporter Club UTA organizează luni, 11 decembrie 2017, de la ora 20, la Old Lady's Pub, o întâlnire informală deschisă pentru toți suporterii echipei UTA. Vor fi abordate următoarele subiecte:

1. Situația sportivă și managerială a clubului UTA la finalul turului de campionat

2. Ultimele noutăți cu privire la lucrările la arenele ”Motorul” și ”Francisc Neuman”
3. Acțiunile caritabile pe care le facem în mod tradițional de Craciun. Se pot dona bani, puteți face propuneri de acțiuni sau dacă știți familii sărace pe care să le ajutam.
4. Diverse

Este eveniment făcut pe fb, puteți să mai citiți si acolo. Am reușit să copiez doar primele două puncte din descriere, fiind pe telefon.

Ne vedem deseară!
Au fost alături de UTA, acum noi trebuie să fim alături de ei!
 
Organizăm o acţiune caritabilă prin care ne propunem să ajutăm copiii din cadrul Centrului de primire minori Arad (strada Udrea). În luna iunie a acestui an, înainte de barajul cu ACS Poli Timişoara, copiii din Centru, sub coordonarea părintelui Petru Ursulescu și al lui Raul Zomonicier (coordonator al Centrului), după ce au primit vizita conducerii clubului UTA şi a jucătorilor le-au transmis acestora un mesaj de încurajare exprimat prin intermediul unor frumoase desene.  http://www.uta-arad.ro/stiri/multumim-copii/3766
 
Am rămas foarte plăcut impresionaţi de gestul lor şi ne dorim ca de Crăciun să le producem la rândul nostru o bucurie. Vom achiziţiona produse de strictă necesitate şi pachete cu alimente de sezon pentru copiii şi tinerii din Centru, sperând ca astfel să le aducem în suflete măcar o parte din bucuria marii sărbători a Crăciunului. http://www.dgaspc-arad.ro/centre/centrul...inori-arad;
 
Donaţii în bani se pot face la Old Lady’s Pub, strada Poetului nr. 5, până marţi, 19 decembrie 2017, ora 18.00. De asemenea, vor putea fi donaţi bani şi la întâlnirea organizată de clubul UTA cu abonaţii, ce va avea loc sâmbătă la Hotel Subcetate.
 
Utiştii care nu se află în Arad pot dona bani în contul Suporter Club UTA până cel târziu luni, 18 decembrie 2017, cu rugămintea de a anunţa şi personal cel puţin unul din membrii conducerii asociaţiei despre donaţia făcută.
RO81 BTRL RONC RT02 9213 9501 pentru lei
RO31 BTRL EURC RT02 9213 9501 pentru euro
 
Mulţumim tuturor donatorilor!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45