Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Ce sa discutat cu Manea si care sunt impresile?
Cam tot ce a declarat pe sportarad a spus si la intalnirea cu suporterii. Impresia a fost ca vorbeste mult, a spus cam ce am dorit noi sa auzim.. Bineinteles ca noi i-am cerut garantii si cineva l-a si inregistrat cand a spus ca: "Eu Florin Manea vin la UTA sa fac treaba, fara sa o las cu datorii, sa intrati in faliment din cauza mea, o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ne autosustinem cat mai repede...fac academie, o sa fac o gramada de bani din transferurin si o sa vand foarte multi jucatori! O sa castig si eu milioane, dar si voi milioane.."
NIMENI de la intalinirea cu Florin Manea nu a decalarat ca domnul Nicolae Bara a lasat UTA cu datorii, pe sportarad a aparut, din decalaratia lui Florin Manea, ca noi am fi spus asa ceva, nu e adevarat!
Parerea mea personala cum ar trebui facut sa va asigurati ca e omul serios:
-Referinte si verificate.
-Sa doneze 100,000 de EURO la ONG iar timp de un an cel putin doar Mezar sa aiba drept de semnatura sa nu dispara banii inapoi la el.
-Nu vrea sa fie sanatos.
El...managerul cu Basca, dar fara bani...investitori italieni!?! (care cica vor sta in umbra cum fac marii conducatori de cluburi si nu va sti nimeni cine sunt)...jucator cu sute de meciuri la echipa nationala (dar el macar sper ca isi plateste singur prostituatele, nu ca si Mutu din banii lui Martian), hotel la ICRTI, academie si shampion lig. Viitorul suna bine...
Oare la ce viseaza? Sa dea un tun din drepturile TV, sa vanda vreo 2 jucatori si apoi...case de vacanta in Madagascar?
Mai fratilor... Eu nu mai cred nimic pana nu se intampla ceva concret. Ani si ani de iluzii si mari salvatori. Daca o sa fie ceva sigur si serios, e bine venit... daca nu, mergem inainte cu UTA!
Ma tot intreb ,cum poate un club care traieste exclusiv din cheta suporterilor ,sa aduca jucatroi gen Scutaru sau posibil si Florea iar noi sa nu reusim sa-i pastram pe niciunul din acestia??Eu cred ca aici iarasi s-a facut un exces de zel din partea lui Meszar,sper sa nu ne coste asta in final......
Pentru ca nici ei nu traiesc doar din cheta cum sustin si nici la noi nu e sacul fara fund iar transferurile din vara au terminat banii incasati pe Man si Petre.
Gafa asta n-are cum s-o nege Meszar insa acum ce-a papat lupul e bun papat, defilam cu ce avem atat la echipa cat si la conducere.
Orice om intreg la cap iși poate da seama că UTA va fi o partidă extraordinară in doi-trei ani, cu puțin sprijin.
Practic, la Arad, va fi rețeta perfectă pentru performanță: un stadion nou, grupe de copii și juniori, suporterii lângă echipă.
Cred că Manea nu poate fi comparat cu Marțian, cu legăturile lui din fotbal, poate construi ceva frumos aici.
Acum, nu putem ști cu siguranță care ii sunt intențiile până nu-l vedem la treabă...din păcate, prea multe variante nu există la ora asta.
Se tot vorbeşte, în ultima vreme, despre eventuala implicare a lui Florin Manea la UTA. Impresarul al cărui tată a evoluat pentru Rapid. Bucureşteanul a fost la Arad, a discutat cu factorii de decizie şi a plecat. La prima vedere, totul pare de basm, cu un proiect pe cel puţin cinci ani, la finalul căruia UTA ar urma să fie campioana României. Parcă ceva nu se leagă, nu de alta, dar nimeni nu a reuşit să facă UTA campioană de aproape 50 de ani. Oare, nu se vorbeşte prea mult, înainte să se facă ceva? Pentru că şi în vara anului 2015, Florin Manea a fost la Arad, a discutat cu reprezentanţi ai clubului şi Primăriei, după care dus a fost.
Atunci, l-a propus pe Adi Mutu antrenor! Acum, încearcă să ofere altă lovitură de imagine, cum că-l aduce pe Răzvan Raţ.

Nu a convins pe nimeni!
Florin Manea a fost la Arad, s-a întâlnit cu primarul Falcă, apoi cu cei de la UTA, după care cu suporterii. Ultima „înfăţişare” nu i-a plăcut, deoarece a fost luat tare de fani, fiind comparat cu Marţian sau Chirilă. A prezentat un proiect, stufos, care – însă – nu a convins pe nimeni. Nici pe Gheorghe Falcă, nici pe conducătorii clubului şi nici pe suporteri, care aşteaptă garanţii de la Manea. El zice că are, dar nu le-a văzut nimeni. Mai mult decât atât, în primă fază se vorbea că vine cu un milion de euro, după care s-a ajuns la 600-800.000 de euro. Iar nu se leagă ceva, mai ales că nu-s banii lui, ci a unui canadian şi a unui italian.
Totuşi, din bun simţ, clubul a avut o reacţie pertinentă: „Am purtat discuții pe teme sportive, economice și juridice cu domnul Manea și partenerii săi, urmând ca ambele părți implicate să analizeze beneficiile unei eventuale colaborări. Așadar, subiectul rămâne deschis”, a declarat Decebal Grădinariu.

Nu a comandat niciun audit
Din păcate, Florin Manea a declarat că a comandat un audit la UTA. Cum să comande el un audit la UTA? Să fim serioşi. Cei din club spun că aşa ceva nu s-a întâmplat. Însă, UTA i-a pus la dispoziţie toate documentele, din care a reieşit că nu există nicio datorie la stat. De altfel, dacă ar exista datorii, nu s-ar putea accesa proiecte.

http://www.aradon.ro/isi-face-manea-publ...ta/1976151
Ediție specială a emisiunii Glasul Tribunei de la TV Arad, în această seară, din cantonamentul UTA-ei de la Moneasa. Alături de invitații speciali Cristian Todea și Sorin Botiș se va discuta despre însemnătatea acestui stagiu de pregătire, meciurile amicale și nu în ultimul rând, rolul lui Francisc Tisza în componența staff-ului!

Link facebook pentru ora 22:00 când va fi emisiunea: https://www.facebook.com/149231468765020...nref=story
cu tot respectul pt Manea dar sa iei titlul in 5 ani e vrajala, mai ales acum cand la CFR se baga iar bani seriosi. unde mai pui ca exista si fcsb-ul ciobanului care chiar isi permite sa cumpere jucatori nu neaparat ca ar avea nevoie de ei ci pur si simplu pentru a destabiliza potentialele contracanditate. si daca s-ar investi bani multi si s-ar aduce jucatori foarte buni mai raman in balanta si jocurile de culise de care fotbalul romanesc nu s-a vindecat si probabil nu se va vindeca niciodata. realist vorbind in 5 ani de zile, cu niste bani investiti si cu un management sanatos, se poate spera la un loc de cupe europene. din punctul meu de vedere Manea ori e naiv ori are comportament de politician d-ala cu gura mare si fapte zero.

sunt foarte curios cum se va misca UTA in varitanta asta low-cost, eu cred ca e o miscare foarte buna. cred ca o sa fie o perioada in care lucrurile se pot aseza nitel, timp in care poate sa apara un nou Man sau Petre iar cu banii respectivi, cheltuiti nitel mai chibzuit, se poate forta promovarea la un moment dat. intre timp poate se finalizeaza si constructia stadionului, poate ii vine nitel mintea la cap si primarului. parerea mea e ca UTA acum are cel mai mult nevoie de timp sa isi revina dupa sezonul asta de cosmar. e drept ca este nevoie de multa rabdare si pot sa inteleg perfect lipsa de rabdare a suporterilor. stiu cum e sa iti doresti performanta, sa fii satul de vorba goale si dezamagiri. chestia e ca daca arzi etapele si te intinzi mai mult decat iti este plapuma risti sa ajungi in situatia celor de la ASA Tg Mures care au cochetat cu performanta dupa care clubul lor a suferit o implozie datorita faptului ca acolo nu a existat o crestere naturala ci una artificiala.
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/cutremur...31837.html
Parca nu aveam deja destule belele incompetență maximă la club.
Sa i se faca statuie marelui Gligor pentru mascarada facuta! S-ar fi putut intelege cu Meszar... nu sa se ajunga aici!!!
(02-02-2018, 13:27)Man09 a scris: [ -> ]http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/cutremur...31837.html
Parca nu aveam deja destule belele incompetență maximă la club.

titluri bombastice marca gsp. daca este adevarat ca clubul UTA a respectat deciziile comisiilor FRF si suma solicitata de jucator a fost achitata atunci clubul poate sa intenteze in civil ce actiuni vrea impotriva jucatorului. paralela cu ce s-a intamplat la Craiova este pur si simplu idioata si facuta de niste "jurnalisti" incompetenti sau care alearga dupa senzational.

in primul rand ca clubul lu' mititelu NU a respectat decizia comisiilor FRF in cazul Piturca, nu i-a achitat lui Piturca nici macar un cent, ba mai mult a contestat deciziile respective in civil fara a epuiza toate caile de atac pe linie sportiva. cine s-a deranjat sa citeasca motivarea Curtii de Apel in care jegosii dragomir si sandu au fost achitati acolo se spune clar ca clubul lui mititelu sarind peste TAS nu a respectat jurisdictia sportiva. practic daca incepi un litigiu in sportiv atunci trebuie sa epuizezi toate caile de atac in sportiv dupa care, daca te consideri in continuare nedreptatit, poti sa incepi o actiune in civil. ori, de la bun inceput, te adresezi instantelor civile si atunci nu mai implici in niciun fel instantele sportive. adica mai pe romaneste nu poti sa initiezi o actiune in instantele sportive dupa care sa te sucesti (fara sa epuizezi toate caile de atac pe linie sportiva) si sa te adresezi instantelor civile ca asa ai tu chef.

revenind la UTA nu vad ce motiv ar avea FRF-ul sa dezafilieze clubul din moment ce UTA a respectat deciziile comisiilor si i-a mai si platit banii jucatorului. repet, paralela cu ce s-a intamplat la Craiova este fix idioata. UTA achitand banii a stins dpdv sportiv litigiul si acum e libera sa inceapa o actiune in civil contra jucatorului.
Efectiv jenanta situatia de ieri cu amicalul de la Cris!!!Pentru ce "aia masii" au programat atatea amicale daca nu aveau certitudinea ca baietii vor rezista ???Sunt ei constienti ca au facut numele UTA de ras,nu UTA 2(!!!) raportat la scorul de ieri.Inca odata, atat Codru cat si Iedu' au demonstrat ca sunt departe de anvergura unor conducatori profesionisti desi nimeni nu-i poate acuza de rele intentii!
(26-01-2018, 20:51)Robi a scris: [ -> ]Cam tot  ce a declarat pe sportarad a spus si la intalnirea cu suporterii. Impresia a fost ca vorbeste mult, a spus cam ce am dorit noi sa auzim.. Bineinteles ca noi i-am cerut garantii si cineva l-a si inregistrat cand a spus ca: "Eu Florin Manea vin la UTA sa fac treaba, fara sa o las cu datorii, sa intrati in faliment din cauza mea, o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ne autosustinem cat mai repede...fac academie, o sa fac o gramada de bani din transferurin si o sa vand foarte multi jucatori! O sa castig si eu milioane, dar si voi milioane.."
NIMENI de la intalinirea cu Florin Manea nu a decalarat ca domnul Nicolae Bara a lasat UTA cu datorii, pe sportarad a aparut, din decalaratia lui Florin Manea, ca noi am fi spus asa ceva, nu e adevarat!

Bara s-a lăudat că atunci cînd a plecat de la Arad a lăsat UTA fără datorii. Așa este. Însă trebuie spuse clar doua lucruri:

1. Bara a plecat și ne-a lăsat pe cap niște jucători cu contracte uriașe (gen Radovanovic ~ 120.000 euro /an). Cheltuielile cu salariile după plecarea lui Bara au fost crîncene, imposibil de susținut la nivelul ligii a doua (unde nu mai existau drepturi TV). Îmi aduc aminte cît s-a chinuit săracul Gio să rezolve problema salariilor exorbitante, cîte negocieri a dus cu jucătorii, unii dintre ei (chiar Radovanovic) nedorind să renunțe la acele sume imense.

2. Atît timp cît a fost patron la UTA, Bara a plătit jucătorii pe baza unor convenții civile. Ulterior a venit ANAF-ul și a zis ca nu a fost corect așa, fiindca jucătorii ar fi trebuit platiti pe baza contractelor individuale de munca (ca activitate dependentă). Așa că au trebuit plătite din urmă toate contribuțiile sociale corespunzătoare acelor salarii imense din perioada Bara, calculate la nivel de CIM. Gio nu a mai putut plăti așa ceva deoarece era vorba de sume imense (> 1.000.000 euro).

Așa că, din cauza 1 și (mai ales) 2, UTA a dat faliment in 2010 (datoriile către Fisc au fost decisive, imposibil de plătit de un Gio neajutat de nimeni) ! Atunci s-a pierdut continuitatea sportivă. Si voi știți bine că-i așa, fiindcă știți cum s-a apărat ulterior Gio la FIFA si TAS în cazul Vasilijevic ...
Ceea ce vreau să spun e că, pentru mine, Bara e adevăratul gropar al UTA-ei !
In mare parte e corect, doar ca mai sunt niste variabile de luat in calcul inainte il consideram pe Bara groparul UTA-ei... Variabilele alea se numesc Falca si Sandu Ion. Altfel, perceptia multora dintre noi e ca Bara a fost un om bine intentionat, potent financiar...care cel putin aparent si-a castigat banii mai cinstit decat multi oameni din fotbal.
(13-02-2018, 1:12)mourinho a scris: [ -> ]Bara s-a lăudat că atunci cînd a plecat de la Arad a lăsat UTA fără datorii. Așa este. Însă trebuie spuse clar doua lucruri:

1. Bara a plecat și ne-a lăsat pe cap niște jucători cu contracte uriașe (gen Radovanovic ~ 120.000 euro /an). Cheltuielile cu salariile după plecarea lui Bara au fost crîncene, imposibil de susținut la nivelul ligii a doua (unde nu mai existau drepturi TV). Îmi aduc aminte cît s-a chinuit săracul Gio să rezolve problema salariilor exorbitante, cîte negocieri a dus cu jucătorii, unii dintre ei (chiar Radovanovic) nedorind să renunțe la acele sume imense.

2. Atît timp cît a fost patron la UTA, Bara a plătit jucătorii pe baza unor convenții civile. Ulterior a venit ANAF-ul și a zis ca nu a fost corect așa, fiindca jucătorii ar fi trebuit platiti pe baza contractelor individuale de munca (ca activitate dependentă). Așa că au trebuit plătite din urmă toate contribuțiile sociale corespunzătoare acelor salarii imense din perioada Bara, calculate la nivel de CIM. Gio nu a mai putut plăti așa ceva deoarece era vorba de sume imense (> 1.000.000 euro).

Așa că, din cauza 1 și (mai ales) 2, UTA a dat faliment in 2010 (datoriile către Fisc au fost decisive, imposibil de plătit de un Gio neajutat de nimeni) ! Atunci s-a pierdut continuitatea sportivă. Si voi știți bine că-i așa, fiindcă știți cum s-a apărat ulterior Gio la FIFA si TAS în cazul Vasilijevic ...
Ceea ce vreau să spun e că, pentru mine, Bara e adevăratul gropar al UTA-ei !

Ma bucur ca mai sunt oameni care nu au memoria scurta. Domnul Bara a fost pentru noi atat mama cat si ciuma din cauza nepriceperii dumnealui. Nu i-am pus la indoiala buna credinta insa acum nu mai are sens sa ne intoarcem in trecut, e bine insa sa ne amintim greselile si sa invatam din ele.

Florin Manea e un circar, un pacalici de aceeasi teapa cu Martian, i-am spus-o si in fata pe FB.
(13-02-2018, 9:50)Kidu a scris: [ -> ]acum nu mai are sens sa ne intoarcem in trecut 

Nu am cum sa nu mă gîndesc la acel trecut fiindcă, pentru mine, acel trecut este și va ramîne o rană care nu se va vindeca niciodată . Pentru voi UTA incă există, pentru mine nu...
Acum exagerezi dar e strict parerea ta cu care eu unul nu sunt de acord. Daca ai intrat doar sa arunci cu rahat in ventilatorul atunci iti pierzi timpul de pomana.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45