Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
(03-03-2018, 12:13)Giuliano a scris: [ -> ]Păi eu zic că îți aduci tu în casă ca om de încredere pe unul care prima dată te-a vândut (Târgu Mureș 2009), după care te-a acuzat pe tine că ești hoț (vezi declarațiile publice făcute acum despre meciul de atunci cu U.Cluj), după care a vrut să îți fure ceva din casă (vezi episodul Chindriș și urmărirea ca-n filme pe Valea Mureșului) după care te-a făcut și de căcat în văzul lumii (vezi ce s-a întâmplat anul ăsta la baraj). Ia-l și du-l tu pe unu ca ăsta la tine acasă și după aia dă lecții la alții despre ce discursuri să țină. Am zis că nu mai vorbesc despre acest subiect dar unii nu se mărginesc să-și spună părerea ci dau lecții la alții. ”Lecții” despre coloana vertebrală tipică acestui popor care se încoardă la străini dar când se pișă pe el ai lui le pupă mâna. Cu astfel de mentalitate nici nu mă mir că Falcă e primar sau Dragnea premier. Toți hoții, circarii, drojdia societății, oameni fără caracter și fără pic de bun simț sunt eroi în țara asta.

p.s. Fanii lui Ionuț Popa să-l pună pe Falcă președinte de onoare, pe Marțian președinte executiv și pe Chirilă manager. Măcar să știm o treabă!

Și pe Nae Manea șeful scouterilor ?
"Comunicat Suporter Club UTA

Ne declarăm consternați de decizia conducerii clubului UTA de a-l numi pe Ionuț Popa în funcția de director tehnic al echipei de fotbal.  Constatăm cu mâhnire că de această dată conducerea clubului, cu care până acum am avut o relație de colaborare foarte bună, a ales să ne pună în fața faptului împlinit.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, reprezentanții conducerii demisionare a clubului declarau public că primăria și Suporter Club UTA reprezintă pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm că dintr-o dată, unul din acești piloni s-a evaporat.

Nu am avut niciodată pretenția să fim implicați în deciziile tehnice și manageriale. Nu am făcut niciodată sugestii de antrenori, transferuri sau strategii. Am fost însă mereu foarte atenți la decizii care pot afecta imaginea și onoarea acestui club. Aducerea în club a unei persoane care în trecut a avut nu o dată declarații și acțiuni de natură să aducă prejudicii de onoare clubului nostru considerăm că face parte din această categorie, a deciziilor cel puțin delicate, care ar fi trebuit discutate în familia UTA-ei... asta dacă ea există și altundeva decât în declarațiile de presă.  Iar când vorbim de trecut, nu trebuie să mergem mai departe de vara trecută, fiind foarte uşor pentru oricine să găsească pe internet probe ale comportamentului reprobabil pe care l-a avut actualul director tehnic al clubului nostru, pe atunci adversar la baraj şi, printre altele, agent provocator al unui conflict verbal cu antrenorul UTA-ei, Laurenţiu Roşu. 

Având în vedere această situație, Suporter Club UTA invită toți membrii și simpatizanții la o întâlnire care va avea loc luni, 5 martie de la ora 19.00 la Old Lady’s Pub, pentru a stabili o atitudine oficială a asociației și un eventual plan de acțiune.

Pentru noi doar UTA contează!"

O prima luare de pozitie pe tema asta. Luni ne vedem la pub!
(03-03-2018, 12:27)Miltiades87 a scris: [ -> ]Aici e forum, adica un loc unde oamenii isi spun parerile...nu dau lectii. Iar parerile pot fi bune sau nu, putem sa fim sau sa nu fim de acord cu ele si nu cred ca trebuie sa atacam persoana, ci opinia. Eu doar am indemnat la echilibru intr-o situatie foarte delicata pentru club. 
Consider ca o sa se dovedeasca o solutie salvatoare mutarea asta, si asta e cel mai important, echipa sa mearga mai departe.

PS: Nu am votat si nu am sa votez niciodata cu Dragnea ...

Tu si cei care puteti trece peste mizeriile facute de mustacios sunteti chintesenta societatii romanesti.

Sunt anumite chestiuni in viata care nu se fac orice ar fi. De aia avem caracter si coloana vertebrala altfel ne-am tari ca ramele
Kidule, eu nu am zis ca il simpatizez pe Popa, ci doar is realist. In momentul de fata, la cum arata echipa, nu vad alta solutie...
Si totusi, de unde stii tu daca am sau n-am caracter? Judeci oamenii dupa niste opinii ...
(03-03-2018, 14:34)Miltiades87 a scris: [ -> ]Kidule, eu nu am zis ca il simpatizez pe Popa, ci doar is realist. In momentul de fata, la cum arata echipa, nu vad alta solutie...
Si totusi, de unde stii tu daca am sau n-am caracter? Judeci oamenii dupa niste opinii ...

E un forum..dupa ce ai vrea sa fi judecat? Ne asumam si pareri pro si contra. Asa apar solutiile.
On topic: Rosu a fost sigurul antrenor cu o idee care a fost la noi in ultima perioada.Care trebuia pastrat cu putin efort si nu aveam un tur ca acesta sigur.Noi (cand zic noi nu ma refer la 3 din peluza ci la acei care au fost alaturi de echipa in toate momentele,sau nu se lasa scuipati de doua ori) avem un singur om pe care il tratam doar cu spatele pentru ca nici macar atentie nu merita. Iar conducerea alege asa ceva. Am citit stirea..speram sa fie 1 aprilie.
Si daca nu era “conflictul”, cu un comportament ca al dansului te faci de ras la fiecare aparitie,etapa,campionat. Dar deh’, asa apari la tv, nu? Ca doar si oierul apare..Smile
Eu chiar nu va inteleg .Nici acum nu constientizati ca in Arad la momentul actual nu exista un om mai competent decat MESZAR sa tina echipa in picioare . Fara sa o ruineze din punct de vedere financiar !!!!
Sunt foarte multi cunoscatori de caractere umane si de comportamente ideale.
Fotbalul e o afacere azi. PUNCT castiga cel care se acomodeaza la piata actuala. ( de cate ori a trebuit sa o luam de la capat ? pentru greseli de managent si gestiunea banilor interiori, de foarte multe ori am fost luati de val. ) Niciun investitor din Arad nu investeste daca nu are profit.PUNCT
Popica are lipsuri dar si avantaje.
ce alegem? lipsuri sau avantaje?
e o numire chiar foarte buna e o curva batrana de care ai acum nevoie.PUNCT
CINE PLATESTE -COMANDA!!!
E foarte usor sa comentezi pe banii altora .
Buna ziua. Citesc de vreo 2 ani acest forum, dar azi a venit ziua sa imi exprim o parere, zic eu obiectiva, avand in vedere ca nu sunt implicat efectiv in acest club dar simpatizez UTA. Vreau sa ma refer la suporterii clubului UTA. Va urmaresc activitatea cu interes de aproximativ 2 ani de zile si am ajuns la o concluzie destul de trista. Pur si simplu in afara de a critica nu faceti absolut, dar absolut nimic. A-ti crtiticat tot ce se intampla la UTA fara macar sa aveti habar cat e de greu. Dar pe voi nu va intereseaza. Voua va place sa injurati sa criticati sa dati ordine. Parca voi ati finanta UTA. credeti-ma: ajungeti oameni buni sa fiti penibili. Voi criticati, dar pe stadion sunteti 20 de oameni, in galerie 5. Sa va fie rusine. Voi nu sunteti suporteri!!!
Uta_obiectiv_ar...ești tare!ne-ai pus la punct !5 suntem in galerie?hai că ești tare...m-ai făcut să râd!
Un suporter sustine neconditionat! Nu injura nu critica nu huiduie, dar pt asta trebuie sa existe caracter
Sincer eu cred că ai greșit ...echipa!
Sunt curios ce declara mustață, eroul si salvatorul.
Pretinzi ca ne citesti de doi ani insa din ceea ce spui realizez ca ai facut-o degeaba pentru ca nu ai inteles nimic.
Sunt destui suporteri aici care nu trebuie sa se justifice in fata fiecarui ignorant ce le apare in cale.

@mirco, l-am sprijinit pe Meszar pana in panzele alea chiar si atunci cand tu si altii ca tine latrati pe la colturi si il injurati insa ceea ce a facut ieri imi demonstreaza ca omul nu are caracter, ca e doar un parsiv alunecos care pentru pretul corect tradeaza si pe ma-sa.

Am mai avut o contra cu el in vara dupa vanzarea lui Adi Petre cand am ramas cu un gust amar, am zis ca trec peste si ii mai dau o sansa insa realizez ca multe din ceea ce ii reprosau "rivalii" sai nu sunt doar vorbe in vant.

Nu renunt la UTA pentru Popa pentru ca oricum o sa fie doar un episod trecator si eu unul va promit tuturor public ca voi face tot ce imi sta in putinta ca mandatul sau sa fie cat mai scurt la UTA.
Pana in octombrie nu pot sa ma prezint la meciuri deoarece sunt interzs dupa "partida de dans" de la Timisoara insa chiar daca nu am fost prezent fizic la meciuri le-am trait la fel de intens ca si atunci cand eram in peluza.

Nu imi place sa fac pe profetul insa luati aminte: Popa va pleca urat de la UTA la fel cum a facut-o de fiecare data si asta nu din cauza mea sau altora care nu il dorim, ci din cauza caracterului sau infect.
Va urmaresc si am ajuns la concluzia ca suferiti de dorinta de a conduce fara a investi nimic! Va credeti mari cunoscatori ai fenomenului, dar in loc sa injurati sa huiduiti si sa va bateti nu aveti nimic bun de oferit! Imi e dor de suporterii de altadata!
Dupa declaratia lui Meszar in care da de inteles ca nu e curios de suporteri, o sa-l contest pe Popa la fiecare meci sau nu o sa mai merg la meciuri!
Numai bine, UTA MEREU IN INIMA MEA!
Esti prost informat referitor la relatia mea directa cu Meszar
E cazul sa o lasi mai moale, sau sa-ti vezi tu de ale tale nu mai fi tu cel care intoarce oamenii impotriva vantului sau a focului.
legat de faza cu dansul ai grija ca dansul se poate prelungi foarte usor au grija ochii albastrii de tine
Ca altfel ce, o sa ma dojenesti online pentru ca in viata de zi cu zi nu indraznesti sa stam la o discutie fata in fata, daramite sa ma privesti in ochi? Smile)
Plimba ursul mai baiatule. Iubesc prea mult UTA ca sa cedez asa usor.
O sa vezi tu cata lume ma urmeaza si cata lume este in asentimentul meu. Ma pot privi oricand in oglinda, nu sunt santajabil si asemeni majoritatii utistilor de aici pe care de-alungul timpului am ajuns sa ii cunosc personal, nu am niciun interes ascuns, drept urmare nimic de pierdut.
Sunteti cativa pe forumul asta care ati facut multe pentru UTA si pentru asta nu puteti fi decat de apreciat. Jos palaria ! 
Dar nu puteti sa spuneti: UTA suntem noi ! Simplul fapt ca va cunoasteti intre voi si va invartiti in jurul  clubului de ani de zile nu va da dreptul sa va considerati atotstiutori si nici detinatori ai adevarului absolut. Deranjeaza, sincer,  aroganta cu care tratati orice opinie diferita de a voastra .
Faceti-va echipa proprie unde principalul criteriu sa fie , pentru antrenor, lipsa mustatii. Ce ati fi facut in locul lui Meszar acum? Dar concret?!
(03-03-2018, 15:50)Uta_obiectiv_ar a scris: [ -> ]Un suporter sustine neconditionat! Nu injura nu critica nu huiduie, dar pt asta trebuie sa existe caracter

(03-03-2018, 16:01)Uta_obiectiv_ar a scris: [ -> ]Va urmaresc si am ajuns la concluzia ca suferiti de dorinta de a conduce fara a investi nimic! Va credeti mari cunoscatori ai fenomenului, dar in loc sa injurati sa huiduiti si sa va bateti nu aveti nimic bun de oferit! Imi e dor de suporterii de altadata!

esti ruda cu mititelu? nu de alta dar discursul asta e copiat aproape ad literam din discursul acelui individ de trista amintire. si ala la fel se vaicarea ca vor suporterii sa conduca clubul LUI, ca el baga bani si suporterii doar dau din gura etc etc etc.. restul stereotipiilor gretoase tipice fotbalului romanesc.

nu, un suporter nu sustine necaonditionat orbeste. ala care sustine neconditionat este sectant in niciun caz suporter. un suporter are DATORIA sa protesteze si sa critice atunci cand lucrurile merg prost, un suporter are DATORIA sa nu fie oaie si sa nu sustina orbeste o situatie aberanta, un suporter are in primul rand DATORIA sa ia atitudine ori de cate ori considera ca onoarea clubului este atinsa in orice fel sau cand lucrurile au iesit din sfera normalitatii. din punctul meu de vedere sustinerea neconditionata trebuie oferita atunci cand lucrurile sunt in niste cote acceptabile ale normalitatii.

mai ales intr-un fotbal ca cel din Romania, din pacate, mai trebuie sa si injuri, sa huidui si sa dai cu pumnul in masa pt ca in cazul in care incerci sa abordezi situatia cu vorba buna risti sa fii luat de prost.

mi-e efectiv mila de tine si de cei ca tine care n-aveti absolut nimic in comun cu ideea de suporter. voi, cu tot respectul, sunteti doar masa de manevra de care profita tot felul de "smecheri". credeam ca doar Craiova sufera de sindromul "suporterului adevarat", nu doresc sa te jignesc in vreun fel dar aberatiile astea cu sustinerea neconditionata sunt niste slogane propagandiste ieftine care prind in general la indivizi cu o capacitate intelectuala nu foarte ridicata.
In viata de zi cu zi, multi viteji trec pe langa mine!
Apropo sa stii ca port ochelari.
(03-03-2018, 18:11)Miltiades87 a scris: [ -> ]Sunteti cativa pe forumul asta care ati facut multe pentru UTA si pentru asta nu puteti fi decat de apreciat. Jos palaria ! 
Dar nu puteti sa spuneti: UTA suntem noi ! Simplul fapt ca va cunoasteti intre voi si va invartiti in jurul  clubului de ani de zile nu va da dreptul sa va considerati atotstiutori si nici detinatori ai adevarului absolut. Deranjeaza, sincer,  aroganta cu care tratati orice opinie diferita de a voastra .
Faceti-va echipa proprie unde principalul criteriu sa fie , pentru antrenor, lipsa mustatii. Ce ati fi facut in locul lui Meszar acum? Dar concret?!

Concret, l-as fi adus pe Dan Stupar, l-as fi intors pe Pacurar la juniori. Multi juniori erau rezerve cand Stupar i-a capacitat si antrenat apoi a castigat cupa Romaniei cu ei, dar a deranjat ca nu prea exista la el sa vina careva cu "joaca cu ala, nu mai juca cu celalalt".
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45