Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Malaiul e in L1, poa sa vina si otelul linga U si Petrolul, ca banii in L2 nu vor fi semnificativ mai multi. In L1, uitati-va la ax poli: nema bani de la primarie, au 50 de mii de euroi pe luna datorii la fisc si isi permit sa il aduca pe Ratz.
Denis Man debuteaza in Nationala Romaniei!!!
Si a mai si avut o ocazie Smile
Bravo lui!
Dar pentru noi e si putin trist sa ne vedem fostii jucatori cum debuteaza la nationala sau se lupta intre ei pentru titlu in timp ce UTA se chinuie de ani de zile in ligile inferioare.
Postarea mea are legatura cu banii pe care noi ca si club trebuie sa ii incasam prin debutul lui Man in Nationala Romaniei.
S-a mai discutat pe tema asta si eu asa am inteles ca primim banii doar dupa ce debuteaza in meci oficial.
A spus Codru la TV Arad ca banii se primesc in momentul in care debuteaza la echipa nationala ,nu conteaza ca e vorba de meci amical sau oficial!
@psv: e bun atunci, sa vina banii!
Sa vina suta!!!!!
Adevarata suma va veni cand Man o sa fie transferat la un club din Europa, atunci vorbim de o suma mare...
Da, asa e... acolo va fi important sa ne vireze Becali partea noastra de bani. Intre timp... sa vireze cei 100.000 euro dupa debutul lui Man la nationala.

PS: Stie cineva ce clauze s-au pus la Adrian Petre ? Avem si acolo un procentaj dintr-un viitor transfer / o suma la debutul la nationala de seniori ?
Nu avem o astfel de clauza in urma transferului lui Adi Petre.
Avem in schimb o clauza de coproprietate la revanzare: 10% daca Esbjerg il vinde sub 2 milioane € sau 20% dsca il vinde peste aceasta suma.
I-a auzi ce declara popa prostu... "Ironia sorţii, Ionuţ Popa lucrează acum cu mulţi tineri la UTA. Antrenorul spune că nu doreşte să stea prea mult la echipă şi a evitat să comenteze conflictul cu suporterii. ”E greu la UTA, suntem la retrogradare. Eu vreau să plec de la echipă atunci când va fi salvată matematic. Momentan, echipa nu e în parametrii optimi. Jucătorii tineri trebuie să crească de la meci la meci. Pregătirea fizică nu e aşa de bună ca la Poli”, a punctat Popa."
Na poftim... da dute nene dute... mai bine retrogradam fara tine decat cu tine in liga a 2a!!!
Vezi ma circarule te-a prostit si pe tine malcă... ”Mai e mult de lucrat la Motorul. Nu cred că va fi gata până în vară”
Poti sa postezi si sursa cu un url? Sau e prea mult de lucru?  Nu ca as fi curios de blatist dar asa e frumos.
(04-04-2018, 3:39)adymax a scris: [ -> ]Poti sa postezi si sursa cu un url? Sau e prea mult de lucru?  Nu ca as fi curios de blatist dar asa e frumos.

Articolul e de pe www.liga2.ro
(04-04-2018, 3:39)adymax a scris: [ -> ]Poti sa postezi si sursa cu un url? Sau e prea mult de lucru?  Nu ca as fi curios de blatist dar asa e frumos.

Mai pe larg adymax..

Gunoi 1. Sursa: http://sportarad.ro/2018/04/02/buletinul...sc-neuman/

Primăria Aradului, prin Centrul Cultural Municipal Arad, oferă sume importante nerambursabile pentru cluburile sportive pentru cheltuielile de organizare și participare ale competițiilor. Când vine vorba despre salarii, adică unul dintre cele mai importante motive pentru care, de exemplu, UTA și FCC ICIM sunt departe de vremurile glorioase de altădată, se invocă legea, care – într-adevăr – e ambiguă, drept pentru care se și aplică diferit de la oraș la oraș, de la comună la comună. Depinde de fiecare administrație cât de mult e dispusă să întindă plapuma și chiar să riște.
În schimb, în problema stadioanelor, lucrurile sunt cât se poate de limpezi. În Aradul anului 2018, după ce a avut aceeași problemă și în 2017, nu există un stadion capabil să găzduiască partide oficiale de Liga 2-a pentru brandul numărul unu al orașului. UTA e tot în exil la Șiria, iar primarul e plin de explicații legale și logice când e întrebat de stadiul lucrărilor de la arenele „Motorul” și „Francisc Neuman”. „Când se termină se va juca pe stadionul Motorul. S-au respectat procedurile de licitație, suntem în grafic. Degeaba încercați să căutați vinovați, nu se putea face mai repede. Nu există timpi mai mici în procedura de SEAP. Nu e vorba despre voință , ci despre proceduri. Sunt licitații ce durează și doi ani de zile. Apoi, la stadionul Francisc Neuman, plățile sunt făcute în proporție de 73%. Ne bucurăm, însă, că nu vă interesează stadiul banilor de la Guvern, cei 2,5 milioane de euro promiși de Compania Națională de Investiții. Unde sunt aceștia, de ce nu vin la Arad? Licitația paralelă s-a făcut pentru a avea într-un final un constructor și la partea de lucrări pe banii CNI, dar nu-mi cereți să renunț la 2,5 milioane de euro obținuți de mine de la Guvern. Nu e vina mea că Guvernele se schimbă și nu se mai respectă nici contractele. Nu un cuvânt, ci un contract. Nu deranjează pe nimeni acest lucru, va deranja timpul… Prin hotărâre de Consiliu Local am predat terenul pe care trebuie să se facă gazonul încă de anul trecut, se putea lucra acolo deja. Știm că nu e așa simplu, că CNI-ul trebuie să-și facă un proiect tehnic pe care să-l liciteze, iar operațiunea aceasta durează mai mult de un an, poate un an și jumătate. Dar, nu s-a făcut nicio licitație, nu s-a alocat niciun ban, ce putem face noi? În rest, nu vă faceți probleme Tehnodomus își va îndeplini partea de contract”, au fost cuvintele lui Gheorghe Falcă.
Până la urmă, răspunsul primarului e cât se poate de previzibil…procedurile de licitație și CNI-ul. Nu contează câtuși de puțin că UTA a jucat ultimul meci pe stadionul „Motorul” pe 9 decembrie 2016 și – probabil – nu va prinde niciun meci oficial în acest sezon în Aradul Nou. Că de derby-ul cu Poli nici nu mai poate fi vorba. Nu mai contează nici că prima conferință de presă pe tema transformării vechii arene a baronului Francisc Neuman, cu prezentare cu proiect cu tot, s-a făcut în anul 2012, când – de altfel – nu s-a pomenit nimic de fondurile CNI ce blochează acum brutal festivitatea de tăiere a panglicii. Sunt detalii nesemnificative, căci procedurile de licitație și voința politică a Guvernului sunt mai presus până și peste orice act divin.

Gunoi 2. Sursa: http://m.liga2.prosport.ro/seria-1/campi...a-17117635

Nu e prima dată când Ionuţ Popa îşi urmăreşte din tribună fosta echipă. Pe 11 martie, antrenorul a fost spectator şi la meciul jucat la Voluntari, cu Juventus Bucureşti, de ACS Poli. Atunci, arădeanul avea a doua zi meci aproape, cu UTA, la Baloteşti. Ieri seară, Popa spune că a avut un drum prin Timişoara, însoţit de secundul Cristian Păcurar, care l-a şi convins să meargă la meci. Antrenorul a stat la tribuna a doua, alături de Petre Ţurcaş, fostul antrenor cu portarii din stafful său de la Timişoara.
Popa a avut o serie de ironii către fosta sa echipă, cea care îl schimba după doar un meci oficial desfăşurat în 2018. Vizaţi au fost atacantul Mihai Roman, care nu a impresionat de când a venit la Timişoara, apărarea, unde Artean e improvizat fundaş central şi ieri şi-a dat autogol, dar şi faptul că nici Leo Grozavu nu joacă cu mulţi juniori, aşa cum i se reproşa lui.
”Eu eram prin Timişoara cu secundul Cristian Păcurar şi el a spus să mergem la meci. Eu nu am vrut. Normal că am stat cu Ţurcaş, e prietenul meu. Jucătorul meu preferat la acest meci a fost Ciucur. Am plecat când a fost schimbat. Poli, în acest moment, are lot de locurile 7-8. Eu, cu acest lot, pe aceste locuri terminam. E un lot complet pe posturi. Un atacant foarte bun. Apărarea foarte bună. Fundaşii dau goluri. Dar nu ştiu ce se întâmplă cu tinerii, Velcotă şi Bîrnoi au fost vânduţi în străinătate? Eu când eram acolo se vorbea de întinerirea echipei şi doi oameni insistau pe asta la primar: Cristea Opria (n.r. - impresar apropiat clubului) şi Viorel Boiţ (n.r. reprezentatul entităţii ce deţine palmaresul Politehnicii), ne-a declarat Popa.
Popa spune că nu va termina sezonul pe banca celor de la UTA
Ironia sorţii, Ionuţ undefinedPopa lucrează acum cu mulţi tineri la UTA. Antrenorul spune că nu doreşte să stea prea mult la echipă şi a evitat să comenteze conflictul cu suporterii. ”E greu la UTA, suntem la retrogradare. Eu vreau să plec de la echipă atunci când va fi salvată matematic. Momentan, echipa nu e în parametrii optimi. Jucătorii tineri trebuie să crească de la meci la meci. Pregătirea fizică nu e aşa de bună ca la Poli”, a punctat Popa.
Săptămâna aceasta, arădenii fac două antrenamente pe zi, iar sâmbătă, duminică şi luni au liber pentru Paşte, mai ales că echipa ar fi jucat acasă cu Olimpia Satu Mare, formaţie retrasă, astfel că va câştiga trei puncte la "masa verde".
Nu e optimist în privinţa stadionului Motorul
Popa a mai punctat că e convins că derby-urile cu timişorenele ASU Politehnica, din jurul datei de 25 aprilie, şi Ripensia, din a doua jumătate a lunii mai, se vor juca tot la Şiria.
”Mai e mult de lucrat la Motorul. Nu cred că va fi gata până în vară”, a mai punctat Ionuţ Popa.
După 27 de meciuri jucate în Liga 2, UTA ocupă locul 12, cu 31 de puncte, la patru lungimi distanţă de ultimele două locuri retrogradabile. Cum în weekend câştigă la "masa verde", următorul meci oficial al echipei arădene are loc la finalul săptămânii viitoare, la Şiria, cu Sportul Snagov.
Acelasi carnat, acelasi caracter infect, isi pregateste terenul pentru un eventual esec in care nu va admite niciodata nicio vina, exact cum i-a fraierit pe aia de la Pancota, iar pe de alta parte linge unde a scuipat in ideea ca poate se va intoarce la Recas unde stie el bine cum sta treaba si are el solutia pentru ca ce se face acum nu e bine.

Asta este pentru toti botanistii care au crezut ca omul asta isi va schimba vreodata caracterul infect.
QED

http://www.aradon.ro/popa-nu-pleaca-de-l...iv/2035957

Ionuț Popa și-a atins obiectivul la UTA, a salvat-o de la retrogradare. Conducătorii își pot freca mâinile, au ales bine, în ciuda protestelor vehemente venite dinspre Suporter Club UTA.

Ultimul rezultat, 8-1, cu Foresta Suceava, a adus liniștea în curtea „Bătrânei Doamne”, rămânerea în Liga a II-a fiind sigură, dacă cine știe ce catastrofă nu se va abate asupra clubului.

Ionuț Popa nu pleacă

Când a văzut cât este de contestat, Ionuț Popa a promis că pleacă de la echipă, când aceasta este matematic salvată de la retrogradare. Apoi, și-a nuanțat poziția, spunând că va pleca atunci când e salvată și va juca bine. Normal, „Mister” trage de timp, până la finalul campionatului. El are contract până atunci, iar înțelegerea lui cu conducerea e că nu vrea bani decât dacă salvează echipa. Adică, o primă specială la final de mandat. E limpede, așadar, că Ionuț Popa nu va pleca până se sfârșește campionatul. Oricum, mai sunt doar cinci etape, două acasă, două afară, iar în una se stă. Mai mult decât atât, galeria a obosit să-l înjure, iar liderii ei vin din ce în ce mai rar la meciuri.

Mai mult decât atât, Ionuț Popa a preluat și frâiele de antrenor principal, după plecarea lui Cristi Todea. Așadar, e și mai greu de crezut că se va întâmpla ca „Mister” să părăsească echipa acum. Mai ales că are o promisiune făcută primarului Falcă, aceea că va sta până la finalul campionatului.
Deci.......

http://sportarad.ro/2018/05/26/galeria-i...ntru-mine/


UTA și-a îndeplinit obiectivul primăverii, salvarea de la retrogradare, însă ultimele meciuri nu le-au făcut cinste „roș-albilor”. Oricum, Ionuț Popa a fost contestat de galeria „Bătrânei Doamne” din prima zi în care a revenit la echipă, însă ultimele rezultate și în special cel de azi, 1-5 cu Brăila, au intensificat scandările din peluză: „Demisia, demisia!”.

În plus, au fost și destule reprize de înjurături la adresa antrenorului interimar al Campioanei Provinciei pe parcursului jocului de azi, de la Șiria. „Suporterii formează o grupare ce a trădat în meciul cu Poli și nimeni nu-i poate uita. Ei au trădat, au vrut ca această echipă să retrogradeze, să piardă neintrând pe teren. Toată lumea de la club știe ce au făcut, iar pentru mine, cel puțin, sunt cantitate neglijabilă. Dacă rămân va fi așa cum vreau eu, nu cum vor ei, să fie clar. Ei vor fi suporteri care plătesc biletul și nimic mai mult. Dacă vor să strige e treaba lor. Eu le-am spus că îi respect atâta timp cât mă respectă. Când nu mă respectă, nu-i respect, simplu. Dar, în condițiile astea e foarte greu să rămân antrenor, pentru că perspectiva este una dezastruoasă”, a răbufnit Popa.

Apoi, „Mister” a fost sarcastic la adresa susținătorilor din galerie. „Singura variantă serioasă este preluarea echipei de către acest grup de suporteri după modelul Timișoara. Căci, dacă aș fi în locul primarului Falcă, nu aș mai investi niciun leu în această echipă la felul cum este înjurat și făcut. Să ajungi să-ți înjuri antrenorul care ți-a salvat echipa și să înjuri primarul care dă bani e ceva de neacceptat”, a adăugat Popa.

Reamintindu-i-se că injuriile la adresa primarul vin ca urmare a întârzierilor lucrărilor la cele două stadioane din Arad, „Francisc Neuman” și „Motorul”, Popa a mai spus: „Dacă era primar PSD-ist, ca să zic așa, era demult terminat stadionul. Așa e la noi în țară, unii dau vina pe ceilalți și tot așa”.
Un om slab, care continua sa vorbeasca tot aiurea, un antrenor care nu pune suflet ci se gandeste doar la bani.
Sper ca aceasta conducere sa plece, dar trebuie sa ne gandim si la cineva care poate prelua clubul si sa ofere o buna continuitate, mai ales ca urmeaza un nou sezon de foc cu echipe foarte bune !!!
Nu vad cum se poate obține (sau măcar spera) mai mult de la sezonul viitor! Din echipa asta nu ar trebui sa fie păstrați mai mult de 5 jucători...dar pe cine aduci in loc ? Mai ales în condițiile în care nu avem bani!
Popa e tot gigi contra, falcă e din alt film...vai de noi!
Ne așteaptă un sezon f greu! Noi la adăpostul atingerii mărețului obiectiv, in loc sa formăm o echipa pt sezonul viitor...am devenit ciuca bătăilor echipelor ce inca mai au obiectiv salvarea de la retrogradare!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45