Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
(24-06-2017, 21:41)RedNeck a scris: [ -> ]Ar fi o greseala. Am mai facut noi greseli, inclusiv cu Lacatus, cand am luat antrenor doar pentru nume.

Corect.
Problema mai este și toată tevatura  cu DNA-ul și până la exonerarea clubului  nostru din această poveste , niciun antrenor titrat nu se va înghesui să preia echipa.
Păcat , timpul trece iar dacă nu promovăm campionatul ăsta o să fie și mai greu apoi cu Petrolul și UCluj in aceași serie .
Daca vrei promovare neaparat nu mai poti sa mergi la ghici cum ai facut cu Rosu.
Mai bine duci un vulpoi batran si antipatic dar uns cu toate alifiile.
Si legat de tevatura cu DNA-ul...daca nu se va dovedi nimic, ne repara DNA-ul sezonul pe care riscam sa il compromitem pentru ca ne tin pe loc?
E mai riscanta varianta Moldovan decat Falub sa zicem parerea mea.Macar Falub cunoaste Arad-ul,o parte din staff,liga 2 are experienta in promovari.Avem nevoie de un antrenor care sa construiasca o echipa de promovare in timpul asta scurt.
De asemenea si Cristi Dulca ar fi o varianta buna are si experienta si promovari a antrenat si la tineret,a promovat cu U Cluj,a calificat Vaslui in grupele Europa League, e un tip exigent,constiincios.
Si Moldovan a promovato pe Rapid dar Rapid-ul intotdeauna a avut un centru de juniori unde s-au format si au aparut jucatori foarte buni.Si el e ambitios,exigent si constiincios.
Moldovan e si o lovitura de imagine pt marketing.
E o decizie grea si importanta speram sa fie cea mai buna indiferent cine va fi ales.
primul lucru ce trebuie facut este sa se clarifice cit de mult se va implica financiar primaria sa sprijine echipa. adica, din cele 7.9 milioane de euro care pot fi directionati spre sport, va da suma x platibila lunar/trimestrial/semestrial. Abia atunci te poti pune pe facut planuri.
l-as vrea antrenor pe Multescu, Alexa sau Oprita
Alexa? Ce gluma bună!
pentru liga a2a are 2 promovari in CV in ultimii 3 ani.
Niciuna dintre cele două echipe promovate anul ăsta nu a avut pe bancă vreun "vulpoi bătrân uns cu toate alifiile". Iar Viorel Moldovan are la activ o promovare din liga a doua cu Rapidul.
Asta cu "vulpoiul batran", fara sa intentionez a jigni pe cineva, este doar o reminescenta din aia prin care de fapt acceptam ideea unor blaturi bine ticluite care sa ne ajute sa promovam.
Cu o astfel de mentalitate sa nu ne mire starea precara a fotbalului romanesc.
Nu sunt vinovati doar conducatorii si actorii din teren (si la propriu si la figurat), vinovati sunt si cei ce accepta si se complac cu practicile astea.
Nu neaparat antrenorul face blaturile, ma refeream la un antrenor care stie cu ce se mananca fotbalul romanesc si care are experienta necereasa sa incropeasca o echipa capabila sa promoveze direct. Poti incerca si cu unul tanar si fara experienta, pe ideea ca are mentalitate moderna dar mergi la ghici. Exact asta spuneam ca am facut cu Rosu si am pierdut.
Giuliano, Juventus nu a avut vulpoi batran pe banca, dar poate si daca eram noi antrenori la ei tot promovau de pe primul loc!
In tur la fiecare meci era ori penalty pentru ei, ori eliminare la adversar paan si-au luat avans. Apoi in retur au fost aproape in vacanta, jucau fara nici o presiune.
Ok, rămâne cealaltă echipă. În plus, hai să ne uităm la echipele de pe primele locuri în liga I. Unde sunt vulpoii?! În plus, nu putem compara experienţa lui Roşu cu cea a lui Moldovan care are la activ o promovare cu Rapid, un sezon complet la Braşov şi încă două experienţe la Vaslui şi Sportul Studenţesc. Eu văd aici un om care a lucrat în fotbalul românesc, şi la echipe cu bani şi la echipe fără, s-a bătut şi la titlu şi la retrogradare şi la promovare. Dincolo de asta experienţa de a sta pe banca unei echipe din Hexagon nu poate fi nici ea ignorată. Paralela cu Roşu mi se pare că n-are niciun fundament.
Rosu a fost un experiment inedit, care putea fi reusit daca bateau Brasovul si Balotesti
Eu nu sunt impotriva lui Viorel Moldovan, intr-adevar are ceva experienta si poate fi un loz castigator. Eu vorbeam in general ca ar fi bine sa ducem un antrenor cu experienta daca ne dorim musai promovarea.
Si daca ar fi sa aleg intre Falub si Moldovan as merge pe varianta Moldovan.
Potrivit SportArad un fost dinamovist ar fii in carti dar nu vor sa-i dea numele. Are cineva info din interior despre cine ar fii vorba?
Un fost Dinamovist ??? sper ca nu Stoican, Talnar sau altii de nivelul lor...
stoican si talnar au deja echipe. cu siguranta nu-s ei. mai importanta e experienta de pe banca, nu unde-o jucat fotbal...
(26-06-2017, 23:19)adl a scris: [ -> ]stoican si talnar au deja echipe. cu siguranta nu-s ei. mai importanta e experienta de pe banca, nu unde-o jucat fotbal...

Ganea
(27-06-2017, 7:09)psv a scris: [ -> ]
(26-06-2017, 23:19)adl a scris: [ -> ]stoican si talnar au deja echipe. cu siguranta nu-s ei. mai importanta e experienta de pe banca, nu unde-o jucat fotbal...

Ganea

Și la primul meci să fie delegat arbitru :Mudura!!!
Curtuiuș e dat la Luceafărul Oradea
http://sportarad.ro/2017/06/27/curtuius-...mioveniul/
Unul dintre cei careau pus osul si au pus si suflet, mi-a placut seriozitatea si determinarea lui, eu nu il dadeam.
Curtuiuș e la final de contract, normal să discute și cu alte echipe și să meargă acolo unde poate primi mai mulți bani. La vârsta lui, asta contează. La Luceafărul sunt bani privați, vă aduceți aminte că tot acolo a rămas ceva atacant care ne-a refuzat în iarnă. Se anunță a fi o echipă cu pretenții și Luceafărul mai ales că a început să joace pe stadionul mare din Oradea și încet-încet probabil va lua locul Bihorului.

Altfel pe specialarad Lucian Dănilă îl dă pe Mihai Teja favorit. Nu știu ce să zic, dar dacă aveam și stadionul gata sunt singur că aveam acces mai liber la antrenori cu nume important. Mulți dintre cei care se consideră a fi „cu cotă” nu cred că vor să riște o experiență la Liga a II a unde poți s-o dai în bară fiindcă nu ai lot cu trei clase peste adversari, și nici condiții bune de infrastructură. Sper să alegem un antrenor care să accepte fără prea mari fițe ceea ce îi poate oferi clubul, așa cum a făcut și Roșu de exemplu.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45