Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2017-2018
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Super, pentru UTA e excelent.
Mulțumim mult Adi pentru tot și succes în continuare! Smile
Dolce Sport anunță suma de 400.000 de euro și un contract pe 4 ani.
Bravo. UTA ARAD.! Voi cum gredeti ca facem transferuri din ce bani? Logic ca se stia ca pleaca...
Adi, poate intarzai astazi! Lucid ti-a promis o bere!
(01-07-2017, 15:20)Adrian07 a scris: [ -> ]Bravo. UTA ARAD.!  Voi cum gredeti ca facem transferuri din ce bani? Logic ca se stia ca pleaca...

Ce transferuri omule? Cand contractul lui Petre cu UTA a expirat ieri si astazi a fost vandut de Atletico?
Nu mai fiti naivi...
Chiar credeti ca nu intra nici un ban in club dupa transferul asta? 50%--50%. Meszar ar trebui sa dea cartile pe fata daca nu e asa... . Eu il inteleg sunt jucatorii lui atletico dar nu poti sa faci asemenea magarii. Echipa are stabilitate financiara, nu are nici o datorie deci nu cred lucrurile astea. Cel mai bine ar fi sa demonstreze unde intra banii!!!
Al naibii coincidenta, al naibii maniera de transfer! Sa va fie rusine tututor celor ce capusati UTA!
Adi, iti multumesc pentru toate golurile, bucuriile si clipele frumoase pe care nu le-ai oferit. Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele si sa nu uiti niciodata de unde ai plecat!
Ai grija de tine si iti doresc mult noroc in viata si in cariera! Sa nu fii suparat pe noi sau pe UTA pentru ca vei ramane un utist pentru noi oriunde te va purta destinul.
Parca avem UTA 2 , avem U17, U18,U19... toti sunt in coproprietate cu atletico? Nu ar fi nimic...dar nu ne explica nimeni nimic si ar trebui mai multa transparenta in privinta banilor!!!
Totul trece prin Atletico si la toti Atletico isi va lua partea 50/50 pentru ca asa a negociat Meszar in calitate de proprietar al clubului Atletico cu Meszar, managerul din umbra al clubului UTA.

Ne mai miram dupa aia ca vine DGA-ul peste noi dar le bagatelizam fraierilor situatia...
(01-07-2017, 17:20)Kidu a scris: [ -> ]Totul trece prin Atletico si la toti Atletico isi va lua partea 50/50 pentru ca asa a negociat Meszar in calitate de proprietar al clubului Atletico cu Meszar, managerul din umbra al clubului UTA.

Ne mai miram dupa aia ca vine DGA-ul peste noi dar le bagatelizam fraierilor situatia...
Kidule eu nu îți sunt fan nici în peluza nici nu te cunosc, Iar din cate am observat pe forum ești aiurea rău câteodată, dar logica ta are sens și de aceea am respect pentru tine. Nu am cunoscut și nici nu am  înțeles jocurile astea de transferuri dintre UTA și Atletico dar tu ai pus punctul pe i ( cel puțin în cazul meu) și pentru asta îți mulțumesc și sper ca SCU sau cine ii în măsură (poate DGA)să i-a masuri pentru cacaturile astea și jocul asta de culise care se întâmplă la noi în fotbal.
A plecat Petre, nici o problema dar astia chiar nu sunt sanatosi la cap.Cum sa l transferi pe Adi chiar in ziua in care i sa reactivat contractul cu atletico??Cum sa nu devina oamenii suspiciosi cand efectiv se da apa la moara in cel mai josnic mod cu putinta??Traversam momente atat de sensibile la nivel de incredere (suporteri -echipa)si tu te expui in asemenea hal?!jur ca nu mai inteleg nimic!!
Sa spuna Meszar ce se intampla!
Se stia de la inceput ca jucatorii de la Atletico in cazul unor trasferuri sunt in coproprietate si se impart banii 50/50.  Nu asta ar fii problema. Daca lui Petre ia expiract contractul cu UTA e posibil ca transferul sa facut pe Atletico si atunci UTA nu pupa nici un ban.

Dar pana la urma ce ne interesaza pe noi suporterii?  Sa joace echipa bine, sa promovam, sa aiba echipa stabilitate financiara. Daca nu sunt datorii si avem si echipa ce conteaza ca UTA e "capusata" . Sau ar fi ai bine sa-i cumpere de la Atletico?

Si daca echipa e a aradenilor pe un ONG si nu e privata cred ar trebui trasparenta si sa existe un bilant contabil anual public care sa poate fi accesat de orice aradean.
V-ati pus careva dintre voi problema ca acest transfer sa se fi facut pe Atletico tocami pentru a se evita riscul ca organele de cercetare penala sa puna poprire pe conturile echipei UTA si atunci nu mai poti sa faci plati catre fotbalisti in timpul sezonului competitional? Noi nu stim exact ce vizeaza ancheta, dar poate conducerea stie mai bine. Credeti ca banii obtinuti din transfer se vor pierde? Sau credeti ca UTA nu beneficiaza si ea de banii obtinuti de Atletico de la Primarie? Am pus si eu cateva intrebari fara a ma erija in aparator al conducerii care din punctul meu de vedere nu este suficient de transparenta cu noi suporterii.
Saptamana viitoare va avea loc o intalnire solicitata de SCU cu conducerea clubului pentru a lamuri aspectele transferului lui Petre dar si situatia la zi a contractelor jucatorilor de la UTA si Atletico si modul in care acestia sunt inregistrati . Toate aceste discutii trebuiesc lamurite cat mai transparent posibil si o sa cerem conducerii clubului sa risipeasca ,public , orice urma de indoiala in acest sens .
Pai sa-i intrebati cate procente ia UTA de la fiecare jucator crescut de Atletico?!.. pentru ca 50/50 ce zice Adi mai sus e vrajeala din ce am auzit eu. Procentajele sunt in functie de anii jucati pentru fiecare echipa. Daca jucatorul Petre joaca fotbal de 12 ani din care 10 la Atletico si 2 la UTA, aceasta din urma ia 20% din transfer.
Acum, pentru ca jucatorul Petre nici macar nu mai avea contract cu UTA, chiar nu stiu ce sa zic, exista posibilitatea ca UTA sa nu fi luat nimic

Asta este, de la Ioan Pop din anii 90 nu am mai avut conducator la UTA care sa urmareasca interesele clubului, nu-i Meszar primul si probabil nici ultimul. Lucru asta se intampla peste tot in lume, totul este o afacere. 
E timpul sa incetam sa visam cai verzi pe pereti ca vine Fat-Frumos utist si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti!
Sincer nu prea cred si atunci din ce se platesc salariile noilor jucatori care am inteles ca nu sunt foarte mici, logica imi spune ca totusi din banii obtinuti prin noul transfer, vom vedea eu asa cred.
Si eu zic ca e mai bine sa ne punem si sa punem intrebari decent celor care conduc clubul iar pana nu aflam mai multe adevaruri concrete mai bine sa nu emitem judecati.
p.s. poate nu e chiar asa neagra situatia
Dacă din "mărunţişul" ce ajunge la UTA sunt plătiţi jucătorii pentru anul competiţional 2017-2018, atunci FC Atletico şi-ar putea face echipă de Ch. League. Dacă la UTA ajunge mărunţiş, grosul la cine merge şi ce face cu el? Îşi face Meszar vilă, şi-i pune în conturi în Elveţia? 

Taaare mi-ar fi plăcut să facem acest transfer pe vremea creditorului Gio. Mi-ar fi plăcut să văd atunci reacţii şi bănuieli, dacă şi-ar fi returnat el nişte bani sieşi, din conducător la UTA către postura de creditor. Atunci, pe vremea lui Gio, juniorii buni ne-au plecat gratis sau banii au ajuns la persoane fizice gen S.I.. 

Nicolae Bara a pierdut milioane de euro la UTA. Şi Gio a pierdut bani. Noi cred că avem pretenţia acum ca Meszar să fie doar un angajat pe un salar de 20 de milioane, dar să şi facă în continuare totul la club, să asigure relaţia cu autorităţile, să menţină pe zero datoriile la stat ca să fim eligibili pentru banii de la primărie. Apropo, timişorenii nu au mai aplicat pt banii de la primărie pentru că au datorii la închirierea DP. Ei se descurcă din cotizaţii (400 şi ceva de membrii plătitori) plus sponsorizări, îşi menţin echipa în liga a doua. Noi suntem un club care îşi propune promovarea al treilea an la rând, am început să producem jucători pe care să-i vindem (cum fac 90% din cluburile de fotbal din lume), avem numele, palmaresul, şi tot nu e bine ceva pentru suporterii şi aşa mult mai puţini, dezorganizaţi şi neimplicaţi decât în alte oraşe.  Smile  Să vină domle atunci DNA-ul, nu DGA-ul, hai să scriem noi sesizarea, să se ducă dracului tot clubul, să  desfiinţăm UTA cu totul şi să fim împăcaţi cu soarta. Poate atunci se va bucura şi Falcă, va scăpa de o adevărată "pain in the ass" cum zic americanii. La felul cum ştie Meszar să organizeze un club de fotbal, dacă ar fi vrut şi-ar fi făcut un FC Atletico şi ar fi ajuns poate nu la acelaşi nivel, dar pe undeva pe aproape.  Vezi cazul Ripensia unde un management bun a dus echipa în Liga a II a, ca să fac comparaţia cu Viitorul pentru că acolo e "brandul" Hagi. Fără suporteri "adevăraţi", doar cu sămânţari care aplaudă la victorii şi huiduie la înfrângeri că "deh", dar fără ca ei să reprezinte ceva pentru club aşa cum o facem noi, fără să fie nevoit clubul să dea explicaţii suplimentare. Ar fi fost cred mai simplu, Petre ar fi dat goluri oricum s-ar fi numit echipa. 

Eu acum aş da în scris că dintre cei care se vor întâlni cu conducerea clubului, fiecare va pleca de acolo cu aceeaşi părere/certitudine  pe care o are de dinainte. 

Din punctul meu de vedere (bine că am aşa ceva), important este ca UTA să fie în echilibru financiar. Şi este. Luptăm pentru promovare, banii pe Petre e clar că nu ne ajung pentru a aduce vedete din Liga I gen Budescu. Dar jucători vin, şi nu pe mărunţiş - cred că e evident. Salariile, după transferul lui Man, au fost la zi. Jucătorii seniori sunt înregistraţi pe UTA, deci banii lor trebuie să ajugă la UTA, pe ei trebuie plătite impozite de către UTA. Deci unde e problema? Concret, cine primeşte bani care nu i se cuvin şi cine stabileşte unde se cuvin să meargă banii ăia, şi ce-i dă dreptul să facă asta?
(02-07-2017, 22:03)I 929 a scris: [ -> ]Eu acum aş da în scris că dintre cei care se vor întâlni cu conducerea clubului, fiecare va pleca de acolo cu aceeaşi părere/certitudine  pe care o are de dinainte. 


Pai hai sa nu mai mergem atunci, daca esti sigur. Daca nu o sa prezinte ceva concret, doar protocoale intre UTA si Atletico, da asa va fi...Daca se prezinta contractul semnat intre parti si un extras de cont, in care apare numele UTA, si cei care au avut unele indoieli vor spune: Jos palaria, ati avut dreptate!

Nu cere nimeni ceva iesit din comun, dar unii dintre noi nu pot fi pur si simplu de acord cu secretomania si stilul mai mult decat dubios prin care se actioneaza. Doar de dragul de a nu deranja pe cineva, sa fie bine sa nu fie rau...e o forma de fanatism pe care nu o inteleg, si paralela ta cu era Gio nu sta in picioare, s-a ponit la drumul asta tocmai sa nu mai fim pusi in situatii ca alea.

Si nu e niciun favor sau moft, e o dovada de normalitate!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45