Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #7: CS Afumati - UTA (09.09.2017, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
[Imagine: aBEkH05.jpg]
Un meci cu o echipa ambitioasa dar care trebuie castigat...
După meciul asta vedem în ce direcție ne îndreptăm! O victorie la afumați și apoi cu călărași acasă ne pune pe o direcție bună!
Poate batem la afumati dar prevad un meci foarte greu acasa cu Calarasi.
Daca batem la Afumati, ne revine si moralul si in contextul aducerii lui Falub, probabil va fi si alta mobilizare a jucatorilor. Nu sunt nici cei din Calarasi chiar niste zmei si pana la urma si statistic a cam venit timpul sa luam 3 puncte acasa.
Este poate cel mai important meci pe care îl jucăm în ultimii ani. De ce spun asta? Pentru că de când a renăscut sub noul proiect, UTA nu s-a aflat într-o situaţie atât de dificilă ca acum. Sportiv suntem în criză în condiţiile în care suntem departe de obiectivul asumat, conducerea şi-a ştirbit din imagine pe fondul ultimelor bâlbe iar în jurul clubului au apărut deja şacalii trimişi la înaintare de iubitul nostru edil. Din punctul ăsta de vedere o victorie ar fi o gură de aer proaspăt, ar aşeza lucrurile cât de cât, ar mai scădea din tensiunea din club şi din jurul lui şi ar fi un punct de stabilitate de la care am putea să recâştigăm pe rând, cărămidă cu cărămidă, starea de spirit de la începutul sezonului. Sper ca vestiarul, cel care a dat startul acestei degringolade, acum că şi-a câştigat propriul război, să fie cel care va da tonul reechilibrării lucrurilor. Au produs un cutremur acum e timpul, dacă au caracter şi valoare, să reparte stricăciunile. Meciul ăsta nu trebuie câştigat nici de conducere şi nici de Falub ci de jucători. Ne sunt datori cu asta nouă tuturor.
Nu stiu daca e neparat cel mai important meci din ultimii ani, dar ai mare dreptate la partea cu jucatorii care au obligatia morala fata de toata lumea sa castige acest meci chiar daca ar trebui sa se prezinte singuri la stadion!
Nici nu vreau sa ma gandesc ce atmosfera ar fi la urmatorul meci de la Siria daca am pierde maine.
E transmis undeva la tv?
(09-09-2017, 9:34)raptor a scris: [ -> ]E transmis undeva la tv?

In program la Digi nu apare meciul din păcate
UTA e condusa cu 1-0... Păcat, cred ca ne îndepărtăm de obiectiv și vom fi o echipa de pluton sezonul asta.
acuma, cand jucatorii si conducerea si-au aratat valoarea, ce mai ramane de facut?! ... inghitim in sec si mergem mai departe...
2-0 min 90+4....Nu vom promova campionatul acesta..
Cred că schimbăm din mers obiectivul. Suntem cel puțin penibili iar conducerea-i depășită total. Afumați - UTA 2-0...mi-e rușine s-o spun și in gând.
Cum spunea Giuliano: jucatorii "au produs un cutremur acum e timpul, dacă au caracter şi valoare, să repare stricăciunile". Au demonstrat ca nu au nici caracter nici valoare. Sper sa nu avem emotii mai mari si sa fim macar o echipa de pluton. Se pare ca jucatorii care au plecat erau stalpul la UTA nu cei care au ramas. Dezastruoasa campanie de vara...
Asta se intampla cand aduci numai jucatori expirati si speri ca experienta le va fii suficient! Din pacate nu e!
Din experienta anilor trecuți nu am învățat nimic...păcat! Cred ca ne-am liniștit cu toții! Din păcate se apropie meciul cu movii și stau sa ma gândesc ce simte Ciuca, grahovac sau buleica pt UTA?

Vai de noi
Bugetul echipei nu se justifică prin rezultatele din sezonul ăsta. Este pur și simplu bătaie de joc ce se intâmplă la club , locul 12 cu cel mai mare buget din ligă. Cine răspunde ?
Conducerea este clar de vina... daca jucam cu juniorii aveam aceleasi rezultate ca cele obtinute de aceste caractere infecte, l-au dat afara pe un om care era implicat si voia performanta si disciplina la echipa, dupa meciul cu Balotesti trebuiau dati afara 3 -4 jucatori si dat credit antrenorului, ei acum s-a dus naibii tot... astia au vazut ca merge si asa, perfect lasa ca sunt fraieri si slabi cei din conducerea UTA -ei noi ne luam banul... credeti ca la un club cu o conducere profesionista chiar asa se schimba antrenorul si se da credit unor jucatori cu o moralitate infecta si cu un spirit care de fapt nu exista?
p.s. cred ca se va vedea si la meciul cu Timisoara ca la noi nu exista implicare spirit si respect pt aceasta echipa si pt oameni
Ce griji ai si tu? Hai, bag-o pe aia cu "ne da Falca bani" de parca ar fi banii ma-sii.

Era greu sa rupem nori la distanta de un meci. S-a demonstrat inca o data daca mai era cazul ca nu antrenorul a fost problema cum nici acum nu i se poate imputa ceva lui Falub.

Eu nu mai am nicio speranta de la Grahovac si celelalte nulitati care au fost aduse. In afara de Ciuca si Scutaru si poate Pacurar, restul sunt pamant de flori. La fel si Stratila care e de nerecunoscut.
E lipsa de valoare, suntem de liga a3 a...
Pagini: 1 2