Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #12: Poli - UTA (15.10.2017, ora 15:30, Digisport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Citat:Bunicul meu a apucat să-l admire pe Petschovschi făcând magii cu mingea cu șiret, iar tatăl meu păstrează ca pe o icoană o veche poză cu el îmbrățișându-l pe Domide după o victorie de acum zeci de ani…
Mie, ca moștenitor al pasiunii lor pentru fotbal, mi-a fost dat să înghit în sec și să-mi mănânc nervii cu UTA. Cândva eram mulțumit că dragostea lor măcar există în continuare. Pretenții nu prea mi-am permis vreodată să am, cu excepția unui singur meci mai important decât un întreg campionat.
Pentru meciul acela am fost mereu dispus să-mi dau sufletul și asta am asteptat întotdeauna și de la echipă.

Așa sună povestea mea și e foarte probabil să fie la fel ca și a ta sau a prietenilor tăi. Noi, utiștii, ne-am dorit întotdeauna (mai presus de obiectivul unui sezon) să înfrângem Timișoara în fiecare confruntare.
Pentru că o victorie cu Poli este singura pretenție pe care o mai am și pe care o s-o am mereu, voi fi prezent la Timișoara duminică, de la ora 15:30 ca să susțin UTA din toată inima și vă îndemn și pe voi, cei care simțiți la fel ca mine, să faceți același lucru. Până la urmă este și lupta noastră și suntem datori să fim acolo atunci când e nevoie cel mai mult de noi!
Chiar dacă avem rezultate atât de slabe în acest început de campionat, chiar dacă clubul nostru este prins în scandaluri legate de mituirea arbitrilor și chiar dacă m-am săturat să mai aștept să fie gata blestematul ăla de stadion și să nu mai jucăm în miros de balegă, eu am să-mi pun încrederea în UTA, poate pentru ultima dată și voi cânta în speranța că mi se va respecta singura dorință.


Ne vedem pe Dan Păltinișanu!


[Imagine: poli_uta.jpg]
chiar si in criza, am jucat mai bine afara decit acasa.
minim egal...
Hai cu VICTORIA.
Indiferent de startul prost din aceasta editie de campionat, un meci cu Poli reseteaza totul pentru ca nu conteaza pozitia din clasament, esalonul, obiectivul, meciul asta are un caracter aparte fie ca-l jucam la Arad sau Timisoara.
Sunt convins ca ne vom impune pentru ca ii simt motivati pe baieti, chiar si pe cei ce nu au mai prins un astfel de meci pana acum. In plus de asta cu Cristi Todea pe banca, cu intoarcerea lui Hlistei, cu Stratila revenit dupa accidentare si cu Florea in atac se schimba radical datele problemei.
Moral nu stăm bine, sper să nu fim carne de tun ptr că și timișorenii au aceeași ambiție să ne bată.
Oare ăsta să fie meciul care să ne descătușeze?Victoria ar cam fi obligatorie altfel ne afundăm rău de tot în în subsolul clasamentului deci : pronostic 2.

Hai UTA!
Nu sunt peste noi cu nimic, poate doar stau mai bine la moral dar la un astfel de meci băieții noștri trebuie sa zburde pe teren! Sper sa ne strângem 1000 de oameni pe dp din Timișoara...cu toate ca o sa fie fff greu!
Astia care mergem trebuie sa cantam , sa REPREZENTAM ARADUL CU MANDRIE!
sper sa nu intind coarda prea mult dar sezonul trecut am urmarit la tv meciul de la Timisoara (0-3) si pot sa zic ca mi-a placut mult UTA. anul asta credeam ca o sa defilati prin liga a 2-a si inceputul asta slab al UTA-ei m-a cam luat prin surprindere. stiu ca e un meci extrem de important pentru aradeni, un rezultat pozitiv la Timisoara poate ar intoarce soarta acestui sezon ce a inceput extrem de slab. imi doresc mult UTA in prima liga, este unul din locurile pe care nu am avut pana acum placerea sa le vizitez - chiar daca la ultima vizita cei de la praetoria si southguard nu au avut o deplasare tocmai fericita Smile chiar si asa, cu riscul unei primiri ostile, mi-ar placea sa fac o deplasare la Arad - in prima liga, nu de alta dar n-as vrea sa retrogradam Smile in fine, multa bafta!
Ciudățele bilețelele Smile))))))))
Va rog sa puneti din timp detaliile deplasarii.
(11-10-2017, 22:02)Ovidiu a scris: [ -> ]Va rog sa puneti din timp detaliile deplasarii.

DEPLASARE LA TIMIȘOARA
BILETE:
Biletele de acces la meciul Politehnica Timișoara - UTA (15 octombrie, ora 15:30) se vor putea găsi în curând la Old Lady's Pub (strada Poetului) și la sediul clubului UTA (Calea Victoriei). Un bilet costă 10 lei. Vom anunța în câteva ore și programul celor două locații precum și zilele în care vor fi disponibile pentru achiziționare.
TRANSPORT:
Având în vedere ora de disputare a meciului, nu s-a putut găsi nici un tren personal programat în așa fel încât să putem ajunge la timp în Timișoara pentru tradiționalul nostru marș. Astfel, deplasarea se va face cu autocarele, iar plecarea va fi din fața stadionului UTA din Calea Aurel Vlaicu. Întâlnirea suporterilor va fi duminică la ora 11:00 lângă stadion.
ORGANIZARE:
În funcție de câte persoane se strâng în deplasare vom anunța noi detalii despre acest subiect. Deocamdata îi îndemnăm pe toți cei care doresc să participe ca, odată ajunși pe stadion, să ocupe zona de deasupra intrării în sectorul oaspeților pentru a lua parte la afișarea coregrafiei.
Pentru noi doar UTA contează!

---------------------------------------------

Program vânzare bilete pentru meciul Poli – UTA:
Bilete pentru meciul ASU Poli Timișoara – UTA Arad, programat duminică, 15 octombrie, ora 15:30, pot fi achiziționate după următorul program:
* sediul clubului UTA, Calea Victoriei, nr. 20: miercuri, joi, vineri, între orele 10:00 – 14:00; sâmbătă, între 10:00 – 12:00.
* Old Lady’s Pub, strada Poetului, nr. 5: miercuri, joi, vineri, între orele 16:00 – 21:00; sâmbătă, între 17:00 – 21:00.
Prețul unui bilet este 10 lei.
Cum stam cu biletele vândute?
Chiar asa cam cate s au vandut?
400... E ok. In situatia in care ne aflam!
E peste asteptarile mele avand in vedere parcursul nostru si asteptarile de la inceputul sezonului. Daca sunt 400 vandute, sigur la ora meciului vom fi cel putin 500.
Tot ce depășește 500 de oameni în deplasarea asta e fff bine...ținând de ceea ce a arătat echipa în meciurile din turul asta de campionat!
Nu e bine deloc. Și nu e nici normal. Dar ăsta e nivelul și mentalitatea microbistului din România. Culmea e că în 25 de ani, în care a putut vedea și asimila ce înseamnă cu adevărat cultură fotbalistică în Europa și în lume, nu s-a schimbat nimic. Dar avem pretenția ca toți să evolueze și să fie europeni: jucători, antrenori, conducători de cluburi. De parcă nu tot din aceeași mâzgă cenușie ies și aceștia. Nu știu ce sistem de valori au alții dar pentru mine fiecare loc liber rămas în sectorul oaspeților la o deplasare la Timișoara, e o rușine.
Perfect de acord! Un astfel de meci trebuie privit ca un eveniment și trebuie tratat la fel...indiferent de locul din clasament! Dar ca să fie așa ar trebui...sa trăim în Anglia probabil!
Pentru cei care doresc să intre în atmosfera specifică unei deplasări la Timișoara, OLP se deschide mâine dimineață la ora 9.
Ii dau dreptate lui Giuliano, e mult prea putin pentru un derby Poli-UTA. Ca niciodata in ultimii ani, nu mai simt efervescenta aia din "saptamana mare", nici la noi si nici la movi. Totul e apatic, totul e fara tragere de inima.
Nu stiu ce s-a intamplat insa cred ca odata cu generatia asta de suporteri se duce totul. Cei ce vin din urma vor numai rezultate, sunt numai niste suporteri de rezultat, emit numai pretentii fara sa ofere mai nimic in schimb. Cand spun asta nu ma refer la cineva anume sau la un grup ci ma refer la general pentru ca asta-i radiografia suporterului roman, exact ca societatea pentru ca n-are cum fi altfel.
Maine simt ca vom bate, ne vom impune mai usor de cum de canta unii prohodul.

Haide UTA!
Pagini: 1 2 3 4