Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #20: UTA - Chindia Targoviște (03.12.2017, ora 11:30, Digisport 1)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
În startul sezonului, duelul dintre Chindia Târgoviște și UTA era fără dubii derby-ul rundei, ambele echipe fiind considerate printre favoritele la promovare. 19 etape mai târziu, doar dâmbovițenii se mai află în cursă cu șanse chiar ridicate de reușită, în timp ce „roș-albii”, după două sezoane finalizate cu prezența la baraj, sunt total ieșiți din obiectiv. Asta nu înseamnă că nu îi pot ține piept teamului lui Nicu Croitoru, ce pare a avea resurse fizice limitate în cel de-al treilea meci în 8 zile, cel de Cupă încheiat doar după 120 de minute.
Acesta ar putea fi chiar un detaliu important în economia rezultatului final, iar Cristi Todea știe acest lucru. În plus, succesul din tur, unul dintre cele cinci obținute de arădeni, poate fi privit ca un ascendent moral. „Vin după o săptămână încărcată pentru ei, cu trei deplasări lungi și grele, cu siguranță va exista o stare de oboseală în picioarele lor, e important ca noi să profităm de acest lucru. Pe de altă parte, suntem conștienți că întâlnim o echipă valoroasă, care vine după o serie foarte bună de rezultate pozitive. Chindia are un nucleu de bază, dar și un lot competitiv, a fost tot timpul o echipă importantă a ligii secunde. Să nu uităm, însă, că anul acesta am învins-o la ea acasă, i-am mai învins la Arad, iar sezonul trecut a fost un meci frumos, deși nu mai era miză”, spune antrenorul primcipal al „Bătrânei Doamne”, care mai spunea că dorește să le ofere susținătorilor un dar de trei puncte la ultimul meci din 2017 acasă, care să facă bine și la îndeplinirea baremului care ar debloca cele două salarii restante.
Dacă la puncte, Hermannstadt și Călărași stau mai bine, Chindia are cel mai bun golaveraj din campionat. La capitolul goluri înscrise e întrecută doar de codașa Brăila, iar cifra 10 din dreptul golurilor încasate o mai întâlnim doar la liderul din Sibiu. „Chindia are o dinamică foarte bună de joc, nu degeaba deține cel mai bun golaveraj din Liga 2-a. De exemplu, chiar dacă la Satu Mare Neicuțescu era suspendat, tot au marcat trei goluri. Totodată, mi se pare și mai acoperită la capitolul juniori față de anul trecut, cu Ciubotariu, Stoica și Neicuțescu”, a mai remarcat Todea.
Teoretic, Chindia poate alinia fără probleme „11” din prima rundă, pe când UTA nu dispune de șapte dintre titularii de la acel joc câștigat cu 1-0. La Grahovac, Ciucă, Roman și Strătilă arădenii au renunțat deja, în timp ce Adili și Burlă sunt suspendați, iar Cârstocea – accidentat. „La cei doi fundași laterali avem destule variante de rezervă: Polgar, Asani, Dinculescu sau Iuga. Toți au avut minute în turul campionatului, deci nu sunt străini de o pătrundere în primul <<unsprezece>>. Cine joacă trebuie să profite de ocazia aceasta și să arate că merită să fie titular. Cîrstocea e accidentat, dar el a mai lipsit și altădată, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru a-l înlocui”, a mai precizat Todea.
Dincolo, dâmbovițenii ajung în formulă completă la Șiria, cu intenția de a profita de problemele mari avute pe teren propriu de mai vechii lor rivali la un loc sub soarele primei ligi. „Într-adevăr, mă așteptam ca UTA să fie mult mai sus în clasament, undeva la promovare, dar, chiar și așa, rămâne o echipă bună, ce trebuie tratată cu maximă seriozitate. I-am urmărit pe arădeni și am sesizat că au destule momente bune în joc și fotbaliști care pot face oricând diferența și mă refer în special la Florea, Curtuiuș, Hlistei, Păcurar sau Stahl. Sperăm, totuși, să profităm și noi de jocurile mai puțin bune făcute la Șiria, acolo unde am jucat deja în vară și, prin urmare, cam știm la ce să ne așteptăm. Suntem implicați în lupta pentru promovare și orice punct e important pentru noi, mai ales pe terenul unei echipe ca UTA. Vrem să câștigăm, sperăm să și putem, căci e clar că adversarul are acest avantaj important la capitolul prospețime fizică”, a menționat Nicu Croitoru, antrenorul principal al Chindiei.
Partida de duminică, de pe arena „Otto Greffner” din Șiria, începe la ora 11,30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și în format live-text de sportarad.ro. 
Formații probabile:
UTA: Svedkauskas – Polgar, Manea, Scutaru, Dinculescu – Stahl, Jorza, Asani, Hlistei – Florea, Curtuius.
Chindia: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, D. Ciobotariu – Pencea, L. Mihai, Honciu, Cr. Stoica – Neicuţescu, Cherchez.
Clubul UTA vă reamintește că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Spre Șiria, autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, duminică dimineață, la orele 10:10 și 10:30. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 13:30, iar ultimul la 13:45.

http://sportarad.ro/2017/12/02/puncte-gr...romovarea/


Indiferent de jucatorii care intra maine in teren, vreau sa vad o echipa care lupta pentru victorie, fara sa ne bazam ca ei vin obositi, ci noi sa ne facem jocul . Eu cred in baieti, sper sa dovedeasca ca merita sa joace in continuare la UTA iar la finalul meciului sa fie aplaudati de cei de la Siria pentru o prestatie buna in compania unei pretendente la promovare. 
UTA si atat!
Sper intr-o victorie , ar fi frumos, e ultimul meci acasa in acest an!
UTA ARAD!
Sa ai "gura" aurita! Smile
Haide UTA!
Puteam conduce lejer cu 2 chiar 3-0 la pauza,tratam cu mare lejeritate fazele de superioritate pe faza de atac.Chindia ,in afara de doua trei incursiuni ,o echipa moarta,care pare ca ,abia asteapta sa se termine meciul.
Unde naiba l am gasit si pe diletantul asta de portar,e al treilea gol parabil pe care il primeste in decurs de 3 meciuri acasa?!?!
de acolo de unde am găsit și restul echipei cu tot cu antrenor... care este, sau NU!
PS. Florea pare sa ma contrazică, da a fost dintr-o întâmplare! La mai multe de astea pentru noi... puțin noroc nu strica Smile
3 puncte pe un teren greu, le-am administrat 2 din cele 3 infrangeri in acest sezon.
Felicitari jucatorilor, inca un meci in care mai pot dovedi daca merita sau nu sa joace in tricoul alb rosu.
Felicitari echipei pentru victorie si daruire. A fost un meci de anduranta si anjagament in care tehnica a contat mai putin si a primat conditia fizica.
Sper sa fie un nou inceput, un bun augur pentru un retur in care ttebuie sa reconstruim si sa pregatim de pe acum sezonul viitor.
Cu calm, fara stres, cu lectia invatata din greseli, sa fie intr-un ceas bun!
Un meci foarte bun făcut de noi, în care nu s-a văzut diferenţa de locuri între cele două echipe. Poate a fost dăruirea noastră, poate a fost terenul, poate oboseala adversarilor...ce mai contează. Să-i felicităm când e de felicitat, fără să uităm însă multele probleme pe care le-am văzut, în joc, la Şiria în acest tur. 
Pe lângă teren, am câştigat având doi jucători cu foarte puţine minute în apărare. Dinculescu a jucat puţin cu Mihalcea, dar Filaret a fost cred la primele minute în acest sezon şi a jucat fără greşeală...După ce o jumătate de campionat nu ştiam cum să umplem golul de la mijloc, şi din cauza lor dar şi din cauza antenorilor care nu au ştiut să-i motiveze, în poate cel mai greu meci, cuplul Jorza-Tănase face un meci aproape perfect, cu un plus pentru ultimul. În atac, Florea şi-a arătat valoarea şi pe acest teren, dar şi Hlistei, Păcurar şi Curtuiuş au fost foarte buni. 
O victorie meritată care demonstrează că "mingea e rotundă" şi....mai bine doar atât că mă apucă nervii când mă gândesc la punctele pierdute aiurea. A fost nevoie de un autogol ca să nu cădem psihic chiar şi după un gol luat uşor, aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori la Şiria. 
Mai un meci şi începem cu emoţiile iernii.  Măcar victoria asta ne mai dă tuturor puţin moral.

P.S. I-am apropiat pe movi la trei puncte de baraj iar Călăraşiul şi Sibiul sunt la 7 puncte de locul 3. Ne pot mulţumi toate trei echipele.  Rolleyes Shy
Mai este nevoie de victorie si in meciul cu metaloglobus ca sa fie un pas pentru noua reconstructie.
Ma bucur ca am scapat de Siria si ne putem vedea de ale noastre pe motorul la anul
Felicitari echipei pt victorie. Pacurar, Hlistei si Florea printre remarcati.
Svedkauskas cam dezamagitor, poate isi va reveni totusi... merita sa ne focusam pe aspectele pozitive. Forza UTA!
Bravo baieti ! In sfarsit !
Incepe sa se vada munca lui Hlistei la mijloc, parca e tot mai bun si se intelege tot mai bine cu coechipierii. Prevad un retur mult mai bun cu Hlistei la mijloc.
Putem spune ca ne-a iesit totul astazi, am fructificat ocaziile avute + am mai avut 2-3 ocazii,au evoluat bine Hlistei,Florea,cuplul de mijlocasi Jorza-tanase, Dinculescu neasteptat de bine... cam toti au luptat si s-au daruit astazi, ne-am adaptat mai bine la acest teren greu . A fost ultimul meci al actualei echipe acasa, sper ca din iarna sa se faca unele schimbari si CHIAR sa ne propunem mai mult. Felicitari celor care au fost in peluza pe aceasta vreme si speram ca din 2018 sa jucam in Arad dar sper ca cei din club sa multumeasca celor din Siria si mai ales primarului care a facut tot posibilul sa iasa o organizare cat mai buna.
bravo pentru victorie, chiar daca i-am facut fericiti si pe timisoreni.
Un meci strict fizic...iar lupta am câștigat-o NOI! Felicitări băieților pentru dăruire și chiar cred ca unii din ei chiar ne pot ajuta și în jurul lor se poate construi o echipa puternică!
Felicitari echipei, dar trebuie neaparat legata victoria cu inca una etapa viitoare. Nu mi-as face griji de movi, nu ajung ei la baraj si in retur ii executam scurt pe Motorul sa uite de accidentul din toamna asta Big Grin .
Hai sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu fim atat de exhuberanti dupa doar o victorie. Lasati-i pe movi sa fie ridicoli pentru ca vine el si meciul retur.
Trebuie neaparat sa inchidem anul cu inca o victorie in deplasare care ne va asigura un loc linistit in clasament.
Cat despre "Motorul", eu sunt mai circumspect si nu vad inca situatia rezolvata. Pauza competitionala trece repede si o sa ne trezim rapid in martie fara ca astia sa mai faca nimic.
Procedura de licitatie e mai greoaie si pentru ca astia sunt incompetenti (Primaria) si oricand se pot complica lucrurile iar ei sa fie nonsalanti si sa prezinte situatia ca si cum nu ar fi vina lor.
Pana atunci, sa ne bucuram de victorie dar retinut pt. ca nu-i loc de mai mult.
Inca 3 puncte luate acasa . Mai un meci pe anul 2017 si vine pauza competitionala , pe care am ajuns sa o asteptam ca un boxer in corzi.

Sa vedem ce schimbari poate aduce iarna si sper ca de anul viitor sa incepem direct sa jucam pe Motorul.

E destul un an jucat la Siria , indiferent de conditiile decente pe care s-au straduit cei de acolo sa ni le ofere.
Felicitari echipei pentru victorie. Inca odata se adeveretse ca atitudinea si determinarea face mult la nivelul asta. Vreau sa remarc inspiratia conducerii de a-l aduce pe alpisnistul Zsolt Török pentru ai motiva pe jucatori. Sint sigur ca a contat si aspectul asta.
Pagini: 1 2