Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #22: UTA - Academica Clinceni (24.02.2018, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Am incredere in baieti!
Cu totii la meci!
3-0 asa de inceput. Dubla David Popa si unul de la Curtuius.
Am incredere in acest lot tanar si cred ca o sa facem mai multe puncte ca si in tur.
Si eu am incredere in acesti baieti si maine voi fi la Siria sa-i sustin!Parca am asa o liniste sufleteasca cu baietii astia in lot,sper ca nebunia din tur sa ramana doar un vis urat de care sa uitam toti cat mai repede.
Subscriu! Si mie imi da lotul asta o incredere mult mai mare si privesc optimism returul. Presiune a rezultatelor nu mai avem, baietii pot juca linistiti fara sa mai apese greutatea promovarii pe umerii lor.
Sper doar sa avem rabdare cu ei.

Sperantele de "3-0, ii spulberam, cu lotul asta spargem tot,etc" sper sa nu devina frustrari ale noastre ulterior, care sa se reverse nemeritat asupra acestor copii.

Nu au presiunea rezultatelor si sper sa se revada asta si in atitudinea publicului la adresa lor

Altfel trebuie sa recunosc ca si eu sunt optimist la cum a decurs pregatirea, la cum vad ca e alcatuit lotul in fiecare compartiment. sper doar ca accidentarile lui Stahl si Burla sa nu fie grave si sa aiba Todea tot lotul la dispozitie.
Presiune a rezultatelor avem, deoarece suntem destul de aproape de echipe ce stau pe loc retrogradabil
Da! Cam trebuie sa strangem puncte, din 5 echipe mai retrogradeaza 3 avand in vedere ca ASA si Satu Mare s au retras, am incredere in echipa asta si nu cred ca vor fi probleme cu retrogradarea. Baietii au nevoie de sustinerea noastra,trebuie sa fim cat mai multi si sa le aratam atasamentul si increderea noastra.
Da, astazi poate nu avem o presiune a rezultatelor dar ea va veni categoric. Dupa partida cu cei de la Clinceni ne asteapta un calup de 5 partide foarte grele (Mioveni, Sibiu, Balotesti, Afumati, Calarasi) unde va fi greu de adus puncte si automat vom cocheta cu zona rosie.

In continuare sunt de parere ca suntem cel mai descoperiti in atac unde stam practic doar in Curtuius. Daca apare un rosu, daca se accidenteaza va fi destul de greu. Avem un Popa care nu stii cum se va acomada, Toma, Miculescu, Faur sunt prea tineri pentru Liga2, cel mai probabil vom improviza cu Buia, Hlistei sau Petra.

Si eu sper ca baieti sa se autodepaseasca si sa adunam puncte dar va fi foarte greu.
Un singur gand, victorie.
Multa bafta baietilor si sper la un star de 3 puncte. FORZA UTA!
Foarte importante cele 3 puncte!trebuie să strângem cat mai multe puncte pt a avea un final de campionat liniștit !
Min 10 1-0 Dinculescu pătrunde pe stânga, mingea îi rămâne pe centrare dintr-un croşeu norocos, după care trimite perfect la colţul scurt, unde apare Darius Buia. Noua achiziţie pune latul şi înscrie la colţul scurt

http://radiotimisoara.ro/asculta/

Min 55 Gol Clinceni, Achim reia cu capul din 6 metri, Jorza degajează, dar asistentul Dumitru indică gol, în ideea că mingea a depășit linia porții.,.
Păcat !ăștia era de bătut ....asta e , capul sus!
Cum naiba ne-au dat trei goluri in repriza a II-a?
Todea Cristian este un antrenor mediocru, care poate face față maxim la o echipă de divizia a treia, din subsolul clasamentului.
Postul pe care-l ocupă acum este postul vieții lui, niciodată in cariera lui de antrenor nu va mai fi principal la un club atât de important.
Toate cele de mai sus pot fi contrazise de un singur alt scenariu, in care eu nu cred: 1 pauză, 2 final.
Ovidiu, ai fost la meci?
doar inconstientii nu realizeaza ca obiectivul e salvarea de la retrogradare. si e foarte greu de realizat. nu ma mira ca echipa a clacat in repriza a doua. jucatorii sunt obositi de antrenamente lungi si solicitante si dupa un cantonament greu iar jucatorii fiind foarte tineri clacheaza usor. asadar, va fi greu dar nu imposibil. imi doresc mai mult ca oricand ca echipa sa se salveze tocmai pentru ca jucatorii astia nu merita cel putin moral sa se retrogradeze cu ei.
Azi trebuia să fie un meci jucat cu sufletul, indiferent de condiţii. Am jucat o repriză în care ne-a ieşit cât de cât ceva, dar iarăşi după pauză - ca în tur în unele meciuri - dezastru. Am ascultat puţin din declaraţiile lui Todea, şi el se miră de ce ne-am apărat la începutul primei reprize. Dar schimbările făcute târziu şi neepuizate toate (cu Prună rămas pe bancă), târzia reacţie tactică după egalare şi întoarcerea scorului, aceeaşi atitudine molcomă pe bancă...aşa nu cred că se va putea face mare lucru. Dacă şi-a asumat să muncească având acest lot, atunci să încerce orice ca să scoată rezultat bun: dacă nu voia să joace cu Prună, să fi intrat Roşca în locul lui Tănase, în ultimele minute, pentru un joc la bătaie. 
Nu mai vreau acum să zic de plusuri şi minusuri la jucători, nu e cazul încă, dar pe Todea nu am vrut să-l menajez.  Angry
Și eu cred că obiectivul principal al nostru este SALVAREA de la retrogradare!e trist dar din păcate asta e realitatea!in momentul asta la nivelul asta suntem și că echipa și ca antrenor, manageriat (poate cu excepția lui meszar) și nu în ultimul rând financiar!poate o să arătăm mai bine când își revin Burlă și Stahl!capul sus ...mergem înainte!
Însă un lucru e cert , statutul de antrenor principal la o echipa de liga a 2a e o pălărie mult prea mare pt Todea ...e departe rău chiar și de Roly
Meci greu... foarte frig, prima repriza am jucat cu vantul in spate , a fost mai usor dar in a 2 a repriza au venit peste noi, foarte greoi in aparare, aici ar trebui sa se lucreze la aducerea a minim 2 jucatori mai cu experienta.Erau o echipa de batut, am luat gol pe greselile noastre din partea dreapta.
Mergem inainte, vin 2 meciuri grele din care zic eu ca prin determinare putem scoate 4 puncte si apoi sa ne facem jocul cu celelalte echipe mai accesibile din punct de vedere valoric si sa ne pregatim pentru meciul cu Asu. 
UTA ARAD!
Pagini: 1 2 3