Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #32: Ştiinţa Miroslava - UTA (28.04.2018, ora 11:00)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Atatea cearta pe subiectul asta expirat , incat lumea a uitat ca UTA a luat 3 puncte din deplasarea de la Iasi.
Faptul este consumat.
Pe viitor trebuie sa fim atenti ca astfel de probleme sa nu se mai repete.
Felicitari echipei pt victoria 2-1 de la Miroslava. Popa si Hlistei ne-au adus cele 3 puncte... un rezultat important pt noi.
UTA a reuşit să se impună sâmbată în faţa celor de la Ştiinţa Miroslava, cu 2-1, la capatul unui meci nu foarte uşor. Crișan, Milea şi Corban au ameninţat poarta lui Bodea în primele zece minute, după care UTA intrat în joc, iar D. Popa a tras de două ori spre buturile lui Turiță, prima dată peste, apoi portarul gazdelor a reuşit să prindă o minge deviată de un fundaş.
Cea mai mare ocazie a gazdelor i-a aparţinut lui Buhacianu, care a tras în plasa laterală, din careu mic.
Când toată lumea aştepta pauza, portarul Turiță a degajat greşit, până la Hlistei, acesta i-a pasat decisiv lui D. Popa, care a trecut uşor de Chindriș şi a marcat: 0-1 (min. 44).
La zece minute după odihnă, Agrigoroaei a fost la un pas să egaleze, dar a ratat întâlnirea cu mingea, în faţa portii goale. Cărăruș a lovit apoi bara transversala (min. 62), iar Marin – din careul mic – a tras şi el în bară (min. 79).
Scăpată cu faţa curată, UTA a modificat tabela în min. 81, când Stahl a pătruns pe dreapta, a centrat în faţa careului mic, iar de acolo Hlistei a îndeplinit o simplă formalitate: 0-2.
Apoi, Miroslava a beneficiat de un penalty, după un fault al lui Manea la Viorică, dar Marin a şutat pe lângă poartă. În al doilea minut de prelungiri, arbitrul Nagy le-a mai dat un penalty gazdelor, la un henţ al lui D. Dan, iar Asăvoaie a transformat lovitura de pedeapsă: 1-2, scor cu care s-a şi terminat partida.

Cu rezulltatul asta zic eu ca am rezolvat grijile avute cu evitarea retrogradarii.