Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #33: UTA - Foresta Suceava (05.05.2018, ora 11:00, TV Arad)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: UTAvs_Foresta.jpg]

Etapa cu numărul 33 regăsește echipa noastră în postura de gazdă pentru formația moldavă Foresta Suceava. E întâlnirea prin intermediul căreia trupa roș-albă speră să facă următorul pas spre un final de de sezon linștit.

Arbitri: Dorin Voina (Reșița) – Nicolae Chițoiu (Timișoara), Călin Cimponeriu (Lugoj). Rezervă: Claudiu Gaitin (Lugoj). Observatori: Romeo Malac, Zaharia Ciev (ambii Timișoara).
Daca ii batem pe ăștia (trebuie sa-i batem) eu zic că putem privi liniștiți spre sezonul viitor al ligii a 2 a!
4 la 0 pauză! Cred că ar trebui deja pregătit viitorul sezon ...unul mult mai greu, in care sa sperăm că vom emite și noi speranțe de promovare!
Rezultatul ne aduce liniste in ceea ce priveste emotiile date de conul de umbra al retrogradarii.
Legat de o lupta la promovare in sezonul viitor eu unul nu mai sper nimic de la conducerea asta. O singura data m-am lasat dus de val, in vara, apoi am vazut cu totii ce a urmat.

P.S. La caterinca si la mistouri suntem buni insa nimeni de la tribuna n-ar incuraja echipa.
Important e să învățăm din greșelile acestui sezon și să nu le repetăm in cel viitor!
Un scor frumos, iar rezultatul ne aduce intr-adevar, linistea in acest final de sezon.
Din cate am auzit dupa meci, Popica zicea ca ramane si in sezonul urmator.
S-a ajuns la scorul ăsta datorită diferenţei de valoare dintre atacanţii noştri şi fundaşii + portarul lor. Buia, Popa şi Hlistei au făcut ce au vrut cu adversarii, şi încă am mai avut ocazii/oportunităţi de a marca. Asta deşi la 1-0 am fost puţin dominaţi, chiar ziceam că uite, ne domină şi echipa de  pe ultimul loc. Apoi a urmat recitalul. David Popa îşi intră în formă şi cred că în curând vom avea un nou atacant la fel de important în joc precum au fost Man şi Petre. Pentru la anul e ceea ce trebuie. 

Ionuţ Popa va rămâne în mod clar şi la anul, să nu ne mai facem iluzii.  Sau dacă va pleca să nu credem că o face din cauza noastră, chiar dacă l-am fi contestat şi azi. Va pleca doar dacă va vedea că nu poate pune în mişcare toate rotiţele pe care le ştie el pentru "promovava".