Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #35: UTA - Ripensia Timisoara (16.05.2018, ora 18:00, TV Arad)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Etapa cu numărul 35 din liga secundă regăsește echipa UTA în calitate de gazdă pentru Ripensia Timișoara. La primul ei sezon în liga secundă după ”restart”, trupa roș-galbenă vine la Șiria din postura echipei care a pus probleme team-urilor mai bine cotate, așa că se anunță meci deschis.
Meci deschis și cu...multe goluri!
Burla, baiatul meu, fa ceva sa mai jos din kilograme altfel nu prea vad cum vei mai putea juca in liga a II-a.
Fuck, deja ne-au mai dat o boaba, 1-2!
Sper sa nu-i mai vad pe Burla si Polgar sezonul viitor, catastrofali.
Burla nu e pregatit fizic, in meciul cu Foresta, mai ales in repriza a 2-a a fost gata, noroc cu intrarea lui Angelo Iuga caruia ii tot facea semne sa alerge in locul lui ,sa nu mai zic ca le striga colegilor sa nu-i mai dea pase lungi Smile)) . N -am nimic cu el, daca ar fi pregatit fizic si ar da cateva kg jos ar juca altfel!!!
Sper intr-un rezultat pozitiv astazi!!!
E adevarat ca a fost accidentat insa asta tot nu ii scuza surplusul de kilograme.
2-3 , alta umilinta.
Ady ignora scorul.... incearca sa vezi lucrurile bune si cele mai putin bune din acest meci fara miza. Hlistei , Buia, Toma, Petra au jucat binisor azi si imi da sperante pentru viitor. Burla si cu Polgar sper sa se trezeasca rapid si sa dovedeasca daca mai au ceva de dovedit in acest sezon. Daca nu, valiza si la gara deoarece tineri de perspectiva avem pentru cele 2 posturi .
Meci slab facut de noi, jucatori nemotivati,spectatori putini,... cam asta a fost! Ar trebui sa incercam sa pastram cativa jucatori printre care Hlistei, Buia,Petra, Manea iar ceilalti sa demonstreze ca pot si vor sa ramana la UTA si din sezonul urmator !
Crishule, din ce sa se trezească polgar? Spune-mi cand a făcut el vreodată un meci bun la UTA? E la fel de slab cum era sziller pe vremuri.