Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2018-2019
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
Nici un transfer, se pare ca si aradenii aleg alte destinatii... dezamagit de conducerea actuala... sunt curios ce se intampla cu banii primiti de la primarie.
Cam asta e lista reziliatilor din liga I la zi . Daca pe langa astia mai punem si jucatori straini sau cei din liga II sau a III a mai buni e o lista cu cativa zeci de jucatori. Sa spui ca din astia nici unul nu e bun pt noi e ridicol. Mai degraba nu suntem in stare sa convingem si pierdem jucatori in fata Gloriei Buzau sau a altor echipe din liga a III a sau a II a dar care sunt mai serioase se pare decat suntem noi Sad((


https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/bursa-t...57032.html
Eu personal nu mai suport aceasta mediocritate, toate echipele se misca, noi nimic. Am inteles, chipurile se va ataca promovarea din vara si nu se doreste a se arunca cu banii pe salarii asa repede, dar totusi se poate creiona un start de echipa, se pot aduce 4-5 jucatori peste nivelul echipei actuale, de unde sa ramana 2-3 omogeni in primul 11. Mai ar fi un Coulibaly, Manea, Rus si faci echipa...
http://www.sportarad.ro/2019/01/18/kanda...-aradenii/

Un jucător foarte bun pentru liga a 2 a ! Sper sa se concretizeze transferul
Pe sportarad, cand au postat stirea, era in fotografie Saifeddine Alami Bazza, fost mijlocas la Dunarea Calarasi, il stim de la meciul de baraj cand a jucat foarte bine, era acel jucator mic de statura cu parul prins in coada. Multi au crezut ca cel transferat va fi Alami, o imagine cat o mie de cuvinte pentru unii! Alami , dupa despartirea de Dunarea, a jucat un sezon la FC Paris si acum joaca pentru Raja Casablanca. Poate de aici etuziasmul unora de pe sportarad la stirea ca vine Kanda, l-au incurcat cu Alami.
Acum vad ca au schimbat fotografia si e una cu Kanda, ma asteptam sa isi ceara scuze ca au dus suporterii in eroare!
Pana la urma e vorba despre Baudouin Kanda, jucator care nu prea a rupt gura targului la Dunarea, a jucat inainte si la dinamo 2. Sincer nu prea ma incanta acest transfer, l-am vazut la Siria sezonul trecut cand Dunarea a castigat cu 1-0 dupa un meci slab facut de ambele echipe. Are 25 de ani si pentru liga II poate fi un jucator bun, mai ales dupa experienta din Liga I. Totusi e un  jucator la care Alexa a reuntat!
(19-01-2019, 0:07)Robi a scris: [ -> ]Pe sportarad, cand au postat stirea, era in fotografie Saifeddine Alami Bazza, fost mijlocas la Dunarea Calarasi, il stim de la meciul de baraj cand a jucat foarte bine, era acel jucator mic de statura cu parul prins in coada. Multi au crezut ca cel transferat va fi Alami, o imagine cat o mie de cuvinte pentru unii! Alami , dupa despartirea de Dunarea, a jucat un sezon la FC Paris si acum joaca pentru Raja Casablanca. Poate de aici etuziasmul unora de pe sportarad la stirea ca vine Kanda, l-au incurcat cu Alami.
Acum vad ca au schimbat fotografia si e una cu Kanda, ma asteptam sa isi ceara scuze ca au dus suporterii in eroare!
Pana la urma e vorba despre Baudouin Kanda, jucator care nu prea a rupt gura targului la Dunarea, a jucat inainte si la dinamo 2. Sincer nu prea ma incanta acest transfer, l-am vazut la Siria sezonul trecut cand Dunarea a castigat cu 1-0 dupa un meci slab facut de ambele echipe. Are 25 de ani si pentru liga II poate fi un jucator bun, mai ales dupa experienta din Liga I. Totusi e un  jucator la care Alexa a reuntat!

Eeee,hai sa fim seriosi ..Kanda este un jucator bun,au vrut sa l aduca si pe vremea lui mihalcea.Sunt curios ce poate Alvarenga.Oricum mai asteptam cateva transferuri de acest nivel, suntem putini atat numeric cat si valoric.Conducerea mai are mult de lucru ca sa poate sterge “rusinea”de campanie de achizitii desfasurata pana acum.
http://www.sportarad.ro/2019/01/19/a-ven...al-uta-ei/

Transferul este confirmat! Doamne ajuta ...în sfârșit o veste bună!
In sfarsit un transfer bun, sper sa ne ajute.
http://www.sportarad.ro/2019/01/25/funda...e-mai-bun/

Daca se realizează pare un transfer promițător !
Incepe si UTA sa conteze pe piata transferurilor!Dupa multi , multi ani cred ca din perioada(Bara-Sandu) mai platim si noi ceva bani pe un jucator!
http://www.sportarad.ro/2019/01/25/un-pa...o-in-2015/

Interesant acest Francisco Vera...să sperăm că avem posibilitatea să-l păstrăm!
Am citit ca se va renunta la Avarenga care pare mai bun ca si Vera. Stie cineva din ce motive?
Ceva probleme la rinichi din ce scriu cei de la sportarad
Razvan Ivan (Unirea Alba Iulia) si Alin Seroni (Dunarea Calarasi) ambi fundasi centrali, au semnat azi cu noi.
Eu zic ca sunt doua transferuri foarte bune, speram sa nu dezamageasca sunt optimist.
Mai ales Alin Seroni, asta chiar e fundas adevarat.
Bune transferuri!!!!!
m-as risca la un 11 TIP avand in vedere ultimele mutari: Orlic-ivan , seroni,El hasni, copaci-costin, coulibaly , miculescu, kanda-rus, vera.Cu siguranta insa vor mai veni jucatori....
ps. incredibil ce talie o sa avem pe linia de fund!
Nu ar fi rău dacă l-am aduce și pe Melinte de la Recaș! Cu Seroni și Melinte chiar am avea o apărare beton!

Legat de Melinte am citit pe liga2.ro că și-a reziliat contractul cu Recaș, împreună cu Smaranda!chiar cred că Melinte ne-ar putea ajuta!
Seroni a semnat pe un an jumate, probabil se doreste sa ne ajute sa promovam si in functie de randament urmeaza sa-i fie prelungit contractul si in Liga I.
Pe mine ma bucura cel mai mult transferul lui Ivan, jucator tanar, de viitor, care e pe val si nu refuzat de altii. Nu se spune pe cat a semnat, posibil sa fie detinut in coproprietate cu Alba-Iulia, sau la un eventual transfer procentul sa fie mare pentru cei de la Apulum, din moment ce a venit la UTA pentru doar 12 mii de euro. Asta nu imi place, lipsa asta de transparenta, secretomania, sau cine stie, poate chiar au uitat sa spuna pe ce perioada a semnat Ivan! Jucatorii care au trecut pe la Benfica probabil vor semna dupa primul amical, vor sa-i vada macar la un meci amical.
Smaranda cred ca ar fi util, avem nevoie si de un portar.
" Luni, clubul alb-violet a anunţat despărţirile de Cristian Melinte şi Mădălina Smaranda, care din informaţiile noastre, au şanse să ajungă la UTA. Cei doi fuseseră scoşi din lot, la fel ca Denis Haruţ, pentru că au refuzat să îşi reducă salariile.

”Totodată, s-au reziliat, de comun acord, angajamentele cu jucătorii Mădălin Smaranda şi Cristian Melinte. Le mulţumim pentru tot ce au făcut în #albviolet şi le urăm mult succes în carieră!”, este anunţul celor de la ACS Poli." liga2.ro
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7