Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Amir pare pe stulul lui Adrian Petre. Sa vedem pare slabut la prima vedere.
Ultimele achiziții ale UTA-ei în colaje video mai mult sau mai puțin relevante:

Diego Lorenzi
https://www.youtube.com/watch?v=gPtIpQYU...rWs5c5_Fco

Amir Khalaila
https://www.youtube.com/watch?v=AXUO7T5q...NJ_g69vywc
Daca sunt sănătoși eu sunt convins că cei 2 ne vor ajuta f mult! In plus cred că Amir poate juca f bine și in benzi...are o tehnica f buna și lovește mingea cu ambele picioare! Cel puțin din filmulețe sunt jucători mult peste liga a 2 a de la noi! Sa ii vedem și pe teren! In plus îmi doresc să se adapteze ușor și Balint sa ii integreze în echipa!
Din pacate s-a "rupt" Ciucur . Pierdere mare pentru inceputul turului. Daca in tur motorul echipei a fost Coulibaly, in retur constanta echipei a fost Ciucur. Ii doresc insanatosire grabnica, atat lui, cat si lui Yuri!
Ce parere aveti despre plecarea posibila al lui Stahl la Astra Giurgiu?
Personal cred ca se face o greseala si ne despartim prea repede de Albert.
Eu nu înțeleg nimic. Îl dăm împrumut cu opțiune de cumpărare ceea ce înseamnă că o echipă de Liga 1 se folosește de jucător gratis în timp ce noi trebuie să scoatem banul să aducem un înlocuitor deoarece și Ciucur e accidentat și suntem descoperiți rău în zona aia. Dacă cei de la Astra l-au vrut trebuiau să-l cumpere altfel pofta-n cui. Sunt conștient că un club trebuie să trăiască și din vânzarea de jucători dar în momentul ăsta mi se pare o afacere proastă și mai ales îi creezi probleme de lot lui Balint chiar înaintea cantonamentului din Slovenia, care este cel mai important pasaj al pregătirii.
Și eu cred că stahl ar fi jucat altceva cu Balint antrenor! Se renunță mult prea ușor la el...fara sa primim bani pe el!
Greseala mare, macar jumatate de sezon sa il fi pastrat, am fi luat ceva banuti pe el daca arata ceva!
De chestia asta îmi era teama ! Balint nu le poate face pe toate iar conducerea noastră tot hotărâri din astea ciudate iau!
Balint este antrenor bun dar vrajitor nu cred ca este, sa- l transforme peste noapte pe Stahl...a primit gramezi de sanse si a cam dat cu piciorul, cred ca si lui poate sa-i faca bine mutarea asta...trebuie calit psihic, fizic, sa invete sa nu mai joace la alibi si sa stea in ghete...in niciun caz nu este jucatorul cu care sa tragi la promovare, o veriga slaba in minus.
Eu unul am sentimente contradictorii in ceea ce-l priveste pe Stahl. Daca ar pleca mi-ar parea rau dupa Stahl ala care a impresionat la inceput, un jucator tehnic spre foarte tehnic, iute, cu centrari bune si patrunderi in careul advers la fel de bune. 
Totusi in ultimul an si jumatate s-a stins incet incet. Parca si-ar fi pierdut personalitatea dintr-o data. 
Este adevarat ca s-a si accidentat destul de des, dar si accidentarile astea parca veneau pe un fond de dolce far niente. Chiar nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat cu el.
Nu pot sa exclud posibilitatea ca el insusi sa-si doreasca sa plece de la UTA iar negocierile cu cei de la Astra sa se fi purtat de ceva vreme incoace, inainte de accidentarea lui Ciucur, si doar acum sa fi "transpirat" in presa.
"Din sezonul următor, 2019/2020, un club va fi nevoit să folosească doi jucători sub 20 de ani, nu trei sub 22 de ani, aşa cum se întâmplă acum" (stire liga2.prosport.ro) - Stahl e nascut in ianuarie 99, deci regula U20 nu i se mai aplica. Momentan nu cred ca putea fi titular la UTA. In schimb, echipele din liga 1 au nevoie ca de apa de jucatori U21.
(14-07-2019, 19:37)RudolphWST a scris: [ -> ]"Din sezonul următor, 2019/2020, un club va fi nevoit să folosească doi jucători sub 20 de ani, nu trei sub 22 de ani, aşa cum se întâmplă acum" (stire liga2.prosport.ro) - Stahl e nascut in ianuarie 99, deci regula U20 nu i se mai aplica. Momentan nu cred ca putea fi titular la UTA. In schimb, echipele din liga 1 au nevoie ca de apa de jucatori U21.

Intre timp UTA s-a miscat repede si l-a adus pe Ursu fost si la ASU in sezonul trecut.Eu zic ca Ursu este peste Stahl in acest moment.
http://www.uta-arad.ro/stiri/octavian-ur...EWO1UEiV54

macar pentru bara aia din care a iesit golul doi tre sa le dea gol la muisti sezonul asta
Cred că ursu e un transfer f bun și exact ce aveam nevoie! Felicitări lui Apostu pt rapiditatea da a ni-l aduce în curte!
Bun transfer! Avem un lot bun pentru sezonul ce urmeaza, bafta Balint!
Ne vedem la stadion!!!
Nu am nimic cu baiatul, pana la urma e fotbal profesionist sau asa s-ar presupune, insa nu il vad cu nimic peste Stahl, din contra.
(14-07-2019, 19:37)RudolphWST a scris: [ -> ]"Din sezonul următor, 2019/2020, un club va fi nevoit să folosească doi jucători sub 20 de ani, nu trei sub 22 de ani, aşa cum se întâmplă acum" (stire liga2.prosport.ro) - Stahl e nascut in ianuarie 99, deci regula U20 nu i se mai aplica. Momentan nu cred ca putea fi titular la UTA. In schimb, echipele din liga 1 au nevoie ca de apa de jucatori U21.

Daca-s asa de disperati cei din liga I dupa U21 atunci ii dau dreptate lui Giuliano, si UTA a facut o afacere proasta.
„Astra Giurgiu l-a cumparat pe Albert Stahl de la UTA Arad si si-a asigurat serviciile unuia din cei mai talentati tineri din fotbalul romanesc. Patru ani de contract in care Albert va demonstra ca investitia a fost una de succes. Felicitari si mult noroc!” – a scris Sărmășan pe contul său de Facebook.
https://www.sport.ro/liga-1/transfer-tar...tmund.html

Aici spun ca suma de transfer ar fii 100000 euro + procente dintr-un viitor transfer.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16