Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Buzăul, la ora asta nu are drept de promovare. Dar am auzit mai multe teorii, cum că nu-i exclus ca până la finalul campionatului să li se schimbe situația. Știe cineva, sigur, cum stau lucrurile?
Nu cred ca li se poate schimba situatia, ar fi prea de tot. Oricum, una peste alta, eu zic ca daca noi vrem sa promovam, trebuie sa fim peste ei si in clasament si sa nu ne bazam pe restrictia lor de a promova.
De urmărit. Ei nu au drept de promovare pentru că sunt club de drept public. Ori nici regulamentul și nici statutul lor nu se poate schimba în timpul campionatului. Nu știu însă ce se întâmplă dacă ei termină pe loc de promovare și își schimbă statutul ulterior, în vara viitoare, imediat după terminarea campionatului. Cum zice și Kidu, cel mai bine e să facem abstracție de restricția respectivă și să-i considerăm adversari la fel ca pe ceilalți.
Clar, de acord cu voi, noi trebuie să ne vedem de drumul nostru.
Dacă Buzău sau Reşiţa vor termina pe unul dintre primele două locuri, locul lor va fi luat de ocupanta poziţiei a 12-a din Liga 1.
Nu rezista Buzăul acolo sus ...cu atât mai puțin Reșița ! Campionatul e lung și sper ca dusul asta rece de la timișoara sa ne trezească!
(25-08-2019, 19:48)maryan a scris: [ -> ]Nu rezista Buzăul acolo sus ...cu atât mai puțin Reșița ! Campionatul e lung și sper ca dusul asta rece de la timișoara sa ne trezească!

Dracu se le ia,haideti sa ne ocupam noi de echipa noastra si sa mai lasam naibii in pace gloria buzau ,turnu magurele etc....Daca vom reusi sa devenim suficienti de puternici vom bate tot si vom promova ,daca nu ,....mai stam un an ....
https://www.sportarad.ro/2019/08/28/uta-...anul-2019/
Pe 2019 in total vom primi 1.53 milioane euro de la CMCA.
Nu cred ca e normal ca multe sectii/sporturi care aduc medalii sa primeasca maruntis:
http://www.aradon.ro/serban-habar-nu-au-...rt/2311298
UTA își amână meciurile cu Rapid și Chiajna! După meciul cu Daco-Getica, arădenii vor mai juca pe puncte doar pe 16 octombrie, la Turnu Măgurele

https://www.sportarad.ro/2019/09/26/uta-...-magurele/
Se pare ca alegem sa amanam meicurile cu Rapidul si Chiajna din cauza convocarilor lui Isac si Miculescu la Under 19, asta inseamna ca dupa meciul de sambata, urmatorul meci din campionat va fi abia in 16 octombrie in deplasare la Turris Turnu Magurele.
Ma gandesc ca au optat asa pentru a mai putea recupera din accidentati.
În noiembrie(ma gândesc ca atunci o sa ne programeze astea 2 meciuri +în 6 cu u Cluj) o sa jucam toată luna atunci, sper sa fie o alegere de bun augur!
Plusuri:
+ Evităm două meciuri, dintre care cel puțin unul foarte greu, în care am fi jucat vitregiți de aportul celor mai buni juniori
+ În această perioadă avem șanse reale de a recupera doi jucători accidentați importanți: Bustea și Stancu
+ Echipa poate progresa din punct de vedere tactic, fiind mai pregătită pentru cele două meciuri cu două săptămâni de antrenamente suplimentare în spate.

Minusuri:
- Vom avea o perioadă extrem de aglomerată, cu 3 partide intermediare, dintre care două în deplasare, ambele cu echipe importante: Rapid și U.Cluj. Uzura fizică va fi mare, riscurile de accidentări cresc și va fi mai greu să reparăm eventualele lacune în joc din moment ce vom avea mai puține antrenamente tactice la dispoziție
- În perioada de două săptămâni de pauză va fi o provocare identificarea unor parteneri de meciuri amicale. Toate echipele, indiferent de eșalon sunt prinse în meciuri oficiale și nu vom avea decât foarte puținele eventuale variante ale altor echipe care și-ar amâna meciurile din diferite motive.
- Am pierde contactul cu primele locuri, lucru care ar putea afecta mental echipa precum și atmosfera din jurul ei, mă refer în principal la public.

Sunt convins că Balint și staff-ul său au analizat temeinic fiecare dintre elementele de mai sus, poate și altele la care eu nu m-am gândit și au luat decizia pe care o consideră cea mai bună. Sper ca timpul să le confirme analiza.
Balint a refuzat două oferte din liga 1 una chiar in aceasta dimineata de la Astra!!!
Caracter, asa cum ii sta bine ardeleanului. Smile
Un om de onoare... pasăre rară în vremurile noastre. Un motiv în plus să fie apreciat și respectat așa cum se cuvine!
„A fost o ofertă concretă. Vreau să le mulțumesc celor de la Astra că s-au gândit la mine. E un lucru important că un club de talia Astrei a vrut să îmi încredințeze un proiect atât important.

Am decis să rămân la UTA. Vreau să duc la capăt acest sezon, sper eu cu succes. S-a creat o oarecare emulație în oraș, s-a construit o echipă puternică pentru Liga 2. Plecarea mea nu ar fi fost un semnal bun pentru ce înseamnă acum UTA. Moral și profesional cred că a fost decizia corectă, decizia pe care trebuia să o iau”, a declarat Balint pentru GSP.ro.

„Sper ca următorul pas să fie în Liga 1. Acolo tindem cu toții. Sper să fie chiar cu UTA, dar mai avem mult până acolo. Sunt la început de drum, sunt cursant la licența PRO în acest moment. Dacă voi munci la fel, vor veni și recompensele”
Laszlo Balint, antrenor UTA.
Acest om merita apreciat si aplaudat in picioare la urmatorul meci acasa (cu movii Tongue ). O data pentru rezultate (care se datoreaza fara indoiala profesionalismului sau) si inca o data pentru caracter (nu ne lasa in drum pentru o oferta superioara financiar) .
Tot respectul pentru acest om! Mi l-am dorit la noi foarte mult, acum îmi doresc din tot sufletul sa rămână cel puțin încă 5 sezoane la noi!sunt convins că ar fi garanția muncii profesioniste, seriozității și performanței sportive
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16