Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ce se mai intampla cu Coulibaly? Cand isi reincepe antrenamentele? E cam subtirel lotul si e mare nevie de el.
http://uta-arad.ro/stiri/uta-redeschide-...nline/4731

Redeschidem, după 11 ani, magazinul UTA în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului. Accesați magazinul la adresa www.1945.ro și alegeți produsele care vă plac! Primii 10 cumpărători primesc un bilet la derby!
Super ! Pacat ca nu au si transport international. Poate ca ar fi bine ca site-ul sa deschida si un cont pe amazon.
Partea cu transportul international incercam sa o rezolvam pe luni, GLS impune o limita de cel putin 20 de transporturi lunare, altfel reziliaza contractul. Amazonul urmeaza, nu am incercat niciodata aceasta platforma si necesita documentatie. O sa urmeaze alte chestii pe viitor Big Grin
Crishule, te felicit pentru realizare, e mare lucru ce ai facut si cum ai demonstrat ca se poate. Bravo, bravo, de trei ori bravo!
Bravo Chrisule! Great job!
In primul rand felicitari Crishu!

Am totusi o mica problema in a ma inregistra. Mi-am creat contul si cand am vrut sa intru nu ma lasa. Imi apare un mesaj cum ca adresa mea de mail si parola sunt incorecte.
Felicitări , să fie doar începutul unei renașteri a clubului UTA .
Inregistrarea e aiurea:
CLIENT NOU: INREGISTRARE
Contul dvs. a fost creat cu succes. Pentru a va activa contul, verificati contul de e-mail.
Va multumim!

Pe emailul primit nu exista nici un link pentru activare????????? Cum activam contul?
http://m.liga2.prosport.ro/seria-1/campi...i-18453978

UPDATE: Arădenii au reuşit mutarea meciului cu ASU Politehnica de sâmbătă, de la ora 11:00, pentru duminică, de la ora 11:00. Ora nu este una pe placul suporterilor timişoreni, care atunci când joacă acasă îşi pun jocurile după-amiază
Acum mai da-i in plm si pe astia cu mofturile lor. E foarte bine ca s-a mutat meciul duminica, nu am o preferinta la o ora anume insa daca asta este dorinta lui Gyuszi si a staff-ului sau, atunci asa ramane.
Ce mă revoltă puțin este decizia televiziunilor de a nu transmite acest derby...pur și simplu mi se face scârbă, Turris in sus, Turris in jos, idem cu Rapidul...bine, măcar corsicanii reprezintă ceva in fotbalul nostru.
Noi, la coadă, vere, nu dă nimeni două parale pe UTA.
(12-10-2019, 15:41)Kidu a scris: [ -> ]Acum mai da-i in plm si pe astia cu mofturile lor. E foarte bine ca s-a mutat meciul duminica, nu am o preferinta la o ora anume insa daca asta este dorinta lui Gyuszi si a staff-ului sau, atunci asa ramane.

Poate vor oamenii (mă refer la movi) să meargă la biserică Big Grin
Aiurea rau decizia televiziunilor... ramanem sa castigam noi pe teren, atat conteaza oricum.
N-ar trebui sa ma surprinda subiectivismul televiziunilor bucurestene, dar intr-un fel ma surprinde faptul ca unul din actionarii majoritari de la Digi, multimilionarul Zoltán Teszári (RCS & RDS), care e din Oradea, nu se implica un pic mai mult in problema asta evidenta si tot mai pronuntata; probabil ca nu se baga de loc in deciziile de operare, ci doar cele financiare. Totusi...
Dacă citesc cei din conducere pe aici, vreau să-i felicit călduros pentru activitatea de pe canalul de YT...meciuri la care le este greu să treacă echipele in titlu, acum postează conferința de presă fără sonor...ce să spun, chiar sunt profesioniști, nu-și bat deloc joc de imaginea clubului...na, că sunt unii prin liga a patra care ne dau clasă, asta-i partea a doua...răutăți venite de la hateri!

Au șters cu totul filmarea. Puțină atenție data viitoare, că-i păcat să ne batem singuri joc...dacă eram un Voința Mailat poate ințelegeam. Oricum, felicitări pentru promptitudine.
Am vazut si eu asta, dar am observat ca era microfon de TV Arad acolo si totusi nu a transmis conferinta de presa...de obicei transmiteau, dar vreau sa cred ca situatia de astazi de pe canalul de YT a fost un accident nefericit si ca s-a invatat din greseli!
Am vazut si eu ca au transmis conferinta in direct saptamana trecuta si apoi a ramas inregistrarea acolo, nu vad nimic de azi, nici un clip.
Iara s-a accidentat Stancu din cate se pare...stie cineva cand revine Puscas? Sper sa avem jucatori tari in perioada ce va urma
Ce o patit stancu? Coulibaly o zis k revine intr-o luna jumate
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16