Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Pe Coulibaly și Pușcaș ne vom putea baza din retur. La Stancu dacă nu mă înșel i-a recidivat problema musculară. Azi sau mâine probabil vom afla cât lipsește.
Ciucur, când revine?! Și el poate fii o improvizație ca și fundaș lateral ținând cont ca mai stam doar în 2....
Tot în retur.
Revine tomozei și probabil va juca el fundaș stânga dar oricum stam foarte rău în aparare pe benzi...! Cred că și ursu poate juca fundaș dreapta in caz de urgenta majoră!
https://www.pressalert.ro/2019/10/o-prim...lubul-uta/


Noh ne-au dat "Ultrasii cu atitudine" in judecata!
Cu rezervele și juniorii contra Chiajnei? FRF o programează duminică și marți pe UTA

https://www.sportarad.ro/2019/11/18/cu-r...ti-pe-uta/

Nu se poate sa jucam miercuri? 
Eu zic sa nu prezentam deloc. Ii bataie de joc. Ordinarii astia fac doar ce vor ei. Nu se poate sa-ti bati joc de acesti jucatori care o sa aiba o luna in care au jucat din 3 in 3 zile.
Asta e prea de tot, e culmea nesimtirii. E cazul ca cei din conducere sa arate ca au c**** pentru ca lucrurile nu pot ramane asa.
Din ce știu eu, înainte cu 7 zile de disputarea meciului cu acordul clubului advers și cu acceptul televiziunii în cazul de fata (nu cred ca digi ar avea o problema sa fie miercuri la 14) se poate modifica la federație. Cred ca asa am procedat și cu poli când nu ne au televizat si s a mutat pentru duminică.

Ps: chiar dacă ne am aglomerat programul pe luna noiembrie, ar fi păcat sa pierdem acuma teren pe țiganii de genul, cu siguranță în prima etapa din retur de la Călărași vom fi televizati și va fii ori sâmbăta la amiaza, ori duminica, deci nu vad graba sa jucam marți!
Cei de la Chiajna ne-au solicitat acum vreo 2 saptamani ca meciul sa se dispute Marti. Clubul a acceptat, Balint chiar spunea ca este bine pentru ca au o zi in plus pentru a pregati deplasarea de la Calarasi, apoi a venit programarea asta de duminica si din cate am inteles acum cei de la chiajna nu mai sunt de acord cu o alta reprogramare.
https://www.sportarad.ro/2019/11/21/rest...ulamentul/...


Nu inteleg de ce ajuta in halul asta televiziunile echipele petrolul si rapid...la digi numa pe pancu si rapid vad, alte echipe chiar nu exista in liga 2 si acuma manevra asta, ca altfel nu o pot numi.. asta e,sper sa il vad mai mult pe pancu cum se agita la meci ca o maimuta ca se pare ca asta ii cu adevarat important in liga 2. m**** DIGI SPORT!
Sa pui meciuri la ora 14 in timpul saptamanii... niste g*****e!!
Și la ce oră ai vrea să le pună din moment ce nu ai nocturnă?
Sunt chiar nesimtiti cei de la Chiajna. Ei dupa meciul cu noi vor sta in weekend pentru ca ar fi trebuit sa joace cu Daco-getica. Le mai ramane doar ultima etapa de disputat in 7 Decembrie. Nici nu inteleg de ce au solicitat sa se joace meciul marti.
Cat despre federeatie, hai sa fim obiectivi si sa nu ne victimizam...nu cred ca ne baga nimeni bete in roate. Am fost singura echipa care a primit derogare sa joace un meci cu Dinamo la amiaz si sa facem economie de vreo 60 de mii de euro. Apoi tot noi am acceptat sa jucam marti cu Chiajna si probabil ar fi fost prea mult sa ni se mai faca iar pe plac.
Eu cred ca e vina conducerii pentru situatia creata si nu stiu cum vom scapa cu bine din meciurile cu Farul si Chiajna, avand in vedere starea fizica si moralul echipei.
@Cristi Chiajna joaca la Tg Jiu sambata, si-au facut calculele si probabil stau ca si noi prin zona si nu se mai intorc in Bucuresti, de aia au vrut sa joace Marti sa nu stea o zi in plus pe drumuri, noi am acceptat si acum tragem ponoasele.
Posibil sa fie asta motivul, dar eu ma refeream la faptul ca vor sta in celalalt weekend si pe ei nu i-ar fi afectat nici daca jucau meciul cu noi joia.
Poate ar fi fost o varianta sa le gasesca cei din conducerea clubului nostru o noapte de cazare in Arad la "super pret".
Atâta tam-tam pentru amânarea meciurilor de parca am adus rezultate slabe din deplasare,și discuții ce ar fi fost dacă nu amânăm. Hai sa nu mai ne tot plângem atâta pana la
Urma avem doua înfrângeri in deplasare in tot sezonul, parca am înnebunit toți la cap și nu acceptam ca o echipa de fotbal mai și pierde. Dacă nu amânau meciurile și pierdeam atunci vreo 2 meciuri erați in stare sa cereți demisii ca nu s-au amanat meciurile.
Corect! Sa acceptam situația, sa strângem rândurile și să mergem înainte! Suntem pe locul 1 și aici vom ramane, pentru că avem un colectiv de jucători minunați, pentru că avem un antrenor foarte bun și pentru că suntem UTA!!! Cu toții la meci duminică!!!
Problema e ca au acceptat sa joace marti ai nostri stiind ca jucam sambata cu farul si astfel ar fi avut o zi in plus de pregatire pt deplasarea la calarasi. Acum insa ca digi a mutat meciul duminica tot programul , si asa ridicol deja de incarcat, a devenit aproape imposibil. La oboseala si accidentarile deja adunate sa joci 2 meciuri in 48 de ore pe terenul sintetic de la Motorul vor fi foarte greu de castigat , fara a mai suferi alte accidentari noi pe langa cele nici nu mai stiu cate sunt deja acum.

De asta va fi important sprijinul nostru mai mult ca niciodata , fiindca e clar ca daca supravietuim celor 4 meciuri care au ramas si ramanem acolo sus peste iarna, in retur dupa pauza, intariri , pregatire si revenirea celor accidentati vom fi cu un picior in liga I.

Cele 6 puncte in urmatoarele doua meciuri insa vor fi greu de obtinut .

Sper sa fie stadionul arhiplin si sa castigam impreuna meciurile astea cu inima!!!
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/uta-vre...85773.html

UTA, liderul eșalonului secund după un parcurs excelent, caută în continuare soluții la nivelul lotului pentru ca promovarea în prima ligă să devină un obiectiv de atins. 

Deși are la dispoziție câțiva jucători cu profil ofensiv cu bune cifre, Ciprian Rus și Buhăcianu acompaniați de Alex Ioniță, antrenorul Laszlo Balint s-ar putea baza, din returul campionatului, și pe Ioan Hora (31 de ani). 
Grație relațiilor excelente pe care UTA le are cu impresarul Bogdan Apostu, reprezentantul atacantului, arădenii l-ar putea aduce în această iarnă pe jucătorul a care a prins tot mai rar formula de echipă a lui Bogdan Vintilă.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16