Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Daca fundasul central despre care se vorbeste este reprezentat de Bogdan Apostu atunci ar putea fi unul de pe lista aceasta care e luata de pe https://www.transfermarkt.com/ 

https://imgur.com/a/bMIVWws

Toti acesti jucatori sunt fundasi centrali si impresariati de FGA.
chiar nu stiu ce jucator din lista aceea ar aduce un plus...mai ales ca Ilie e cel mai valoros dintre ei! poate doar acel Gerson sau cristian albu !!!
poate chiar Radu Crisan (1,97 m - 23 ani)!
vazand lista aceasta inteleg ca dintre fundasii centrali din lot doar melinte nu este impresariat de apostu ...sper sa nu se renunte la el!
Eu zic ca, Crisan ii!
(03-01-2020, 13:15)Cipri a scris: [ -> ]Eu zic ca, Crisan ii!

Crisan e jucator de liga 1 ??? Nu stiu daca ati ascultat interviul cu Apostu unde a spus foarte clar ca orice jucator vine si vor veni maxim doi, vor fi peste nivelul ligii a doua , deoarece din liga a doua UTA nu are ce aduce !
Și eu cred la fel! Nu cred că e vorba de vreun jucător din lista aia!
Eu zic ca Viorel Lica de la Farul!!!!
Nu e Lica peste ce are UTA acum in centrul apărării...sa fim serioși
Hora a reziliat cu ciobanul! Poate ne ajuta in lupta pentru promovare ! Ce atac am avea cu Cipri și hora !!!
Am vazut si eu. Sa vedem de luni incolo ce se va intampla
Pa Hora ...semneaza cu gaz metan !mirajul ligii 1 și probabil banii au făcut diferența! Asta daca a fost în atenția noastră vreodată !
Alin Seroni a reziliat cu noi si merge la FC Botosani in Liga1. (contract pe 6 luni cu drept de prelungire).
(03-01-2020, 13:15)Cipri a scris: [ -> ]Eu zic ca, Crisan ii!

Ai nimerit-0 Cipri, este Radu Crisan:  https://www.sportarad.ro/2020/01/16/radu...-la-astra/
L-am vazut in cateva meciuri si mi-o furat ochii. Se aseamana cu seroni.?. Ma bucur ca am avut dreptate
Altele au fost tintele pentru aceasta pozitie, din pacate e greu sa aduci jucatori din liga 1 la liga a doua , mai ales daca au fost titulari acolo. Pe langa efortul financiar mare exista riscul crearii unui dezechilibru la nivelul vestiarului ceea ce era de evitat, mai ales ca echipa a dovedit ca este puternica mai ales prin unitatea care exista la nivelul vestiarului.Asta este si motivul pentru care a cazut transferul lui Benga de la Chindia, nume care transpirat in spatiu public.
Oricum e bun baiatul asta , si eu cred ca atat timp cat Lorenzi nu a plecat iar cei accidentati vor reintra, nu cred ca se mai impune vreo achizitie.
Și eu cred că alt jucător se dorea a fi adus...asta e! Chiar nu înțeleg cum nu atragem atenția unui om potent financiar? Daca nici acum când suntem pe primul loc, cu echipa buna, antrenor f bun, stadion nou și o academie înfloritoare ...atunci când? Cum se poate la Botoșani și în alte părți și la noi nu? Altfel am discuta cu o infuzie de capital privat pe langa banii de la autorități!
Oare ce o fi in mintea lui Coulibaly sa apara la antrenament si sa faca ce vrea el?
Cred ca am avea nevoie și de un fundaș stânga, se pare ca accidentarea lui B. Stancu a recidivat din nou.
(17-01-2020, 16:42)ritza_ a scris: [ -> ]Cred ca am avea nevoie și de un fundaș stânga, se pare ca accidentarea lui B. Stancu a recidivat din nou.

Poate il luam pe Peteleu, fundas dreapta, si il lasam pe Tomozei in stanga. Nu stiu daca ar fi dispus sa vina in liga 2 pentru cateva luni.
(18-01-2020, 14:35)Gru a scris: [ -> ]
(17-01-2020, 16:42)ritza_ a scris: [ -> ]Cred ca am avea nevoie și de un fundaș stânga, se pare ca accidentarea lui B. Stancu a recidivat din nou.

Poate il luam pe Peteleu, fundas dreapta, si il lasam pe Tomozei in stanga. Nu stiu daca ar fi dispus sa vina in liga 2 pentru cateva luni.

Clubul anunta o conferinta de presa pe maine ora 10:00,probabil se va anunta un nou transfer....
Cine o fi, cine o fi?
Pagini: 1 2 3 4