Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #1: UTA - Dunarea Calarasi, 03.08.2019, ora 13:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
[Imagine: bkzdKvL.jpg]
O echipa de start pe maine , se incumeta cineva ?SmileEu as zice asa: iacob-tomozei,melinte, ilie, stancu-hrezdac, lorenzi, puscas-rus, buhacianu, miculescu.
Iacob - Tomozei, Ilie, Seroni, Stancu - Hrezdac, Lorenzi - Bustea, Miculescu, Ursu - Buhacianu
Iacob - Tomozei, Ilie, Șeroni, Stancu - Hrezdac, Lorenzi - Ursu, Miculescu, Bustea - Buhăcianu
Stiti vreun stream pt digisport1 care sa mearga din afara Romaniei?
Eu ma uit acum la resita-cluj pe mywebtv.info/telekom-sport-online/sursa-4
Nu merge, de pe telefon cel putin. E plin de spam-uri si de pop-uri dubioase..
Dap! Eu ma uit pe calculator si imi este mai usor sa le inchid. Mai incearca cautand pe google: digisport online sau telekom online. De obicei exista un stream si pe youtube dar eu n-am reusit sa-l gasesc.
Poate te ajuta careva de aici mai mult decat am putut eu.
Ms mult, asta e, poate gasesc link pe youtube maine.
Foarte important sa debutăm cu o victorie mâine! Cu toții la stadion ...avem o echipa frumoasă, merită să privim încrezători campionatul ce a început azi!
Incearcă cu ăsta, mie imi merge bine.
http://www.tv-sport-hd.com/
Aveti va rog un stream bun?
(03-08-2019, 13:19)red11 a scris: [ -> ]Aveti va rog un stream bun?
http://www.digi-hdsport.com/AppTV/?RO=TV-Sport-1
multumesc! am gasit si eu intre timp http://www.tvro.eu/2018/08/digi-sport-1.html
Nu stiu cum lucreaza Balint dar am observat ca toti jucatorii erau conectati la joc... tot timpul in miscare , toti au jucat bine, au fost cateva scapari in centrul apararii dar a iesit bine.
Bune transferuri!
O placere sa vin la meci si sa cant, atmosfera mare... daca nu ma insel cam ca la meciul cu Timisoara.
Felicitari tuturor suporterilor, se pare ca si T2 incepe sa ajute peluza, bravo!!!
Atitudine foarte bună, pressing agresiv, joc în multe momente din prima. Fotbal modern păstrând proporțiile și contextul. Mi-au plăcut în mod special Tomozei, Hrezdac, Bustea și Buhăcianu. Foarte siguri și Iacob plus cuplul de fundași centrali. Ceva probleme la început la protejarea spațiului din fața fundașilor centrali dar rezolvate pe parcurs. Un început dătător de speranțe că sezonul ăsta va fi ”altceva”. Bravo băieți, bravo Gyuszi Balint! Hai UTA!!!
Au fost unele momente ce se pot schimba in bine si sunt convins că Balint le va schimba prin antrenament dar asta e UTA ce mi-o doresc...o UTA agresivă, o UTA stăpână pe joc ! Felicitări băieților și mai ales lui Balint!
Mi.a placut tot, poate ca totuși se putea o urechere un protest putin mai subtil mai elegant la adresa digisport... În rest sezonul acesta ...Renașterea!!!
Nu stiu cum se fac programarile, daca se poate schimba ora de disputare sau nu, dar daca erau 35 de grade la ora 13:00 mai ales ca avem si sintetic, altfel se interpreta.
La fel... Petrolul -UTA, luni seara...
Multe echipe de traditie sunt batjocorite si puse de multe ori sa joace intr o zi de luni etc... nu stiu daca se poate schimba ceva.
Asa cum mi-am facut un obicei din anii trecuti nici de data asta nu imi scriu parerea dupa meci la cald.
Sa le luam pe rand:
1) Avem portar, Iacob are joc foarte bun cu mingea la picior, Gyuszi pare ca stia el de ce si l-a dorit la echipa, e un veritabil libero si asta automat face echipa mai ofensiva pentru ca toate liniile noastre pot juca mai sus.
Nu e deloc ezitant la suturile de la distanta si la centrari, aprecieaza foarte bine traiectoria balonului si mereu comunica ch coechipierii sai. Un mare castig.
2) Chiar daca Dunarea nu ne-a pus cine stie ce probleme in atac, asta si pentru ca linia noastra de fund a fost impecabila.
3) Toate achizitiile care au fost aduse sunt peste ce am avut boi pana acum pe posturile respective, aduc un mare plus de valoare si asta e datator de sperante.
4) Gyuszi e un om pe placul meu si e cel mai mare castig. Un om calculat, modest si cu mult bun-simt insa care pare a fi un manager veritabil de fotbal, un om care se impune fiind genul ala de lider pe care il urmezi din respect nu de frica.
5) Atmosfera a fost frumoasa chit ca ma asteptam la mai multa lume. E de inteles tinand cont de mizeriile din sezonul trecut pe care nu vreau sa le mai aduc in discutie si in plus e si perioada asta in care multa lume e plecata.
Daca baietii vor avea atitudinea asta meci de meci, lumea va reveni la stadion.

Demult nu am mai plecat atat de increzator de la stadion. Smile
Pagini: 1 2