Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #6: "U" Cluj - UTA, 06.11.2019, ora 17:45, Digisport 2 (meci reprogramat)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
@Kidule, suntem promovați deja.
Iar despre tactică, spuneam așa, ca idee...simt frustrare, rahații ăștia n-aveau voie să pună mâna pe un punct, azi, n-au arătat absolut nimic, 3-0 dacă-i băteam azi nu era deloc mult.
Oameni buni avem o echipa fantastica, formata din jucători foarte serioși și talentați, avem un antrenor profesionist! Sa ne bucuram de ceea ce nu am avut demult și să susținem echipa , pentru că urmează o perioadă infernală!
Pe mine unul nu mă încântă cu nimic că în presă ar scrie UTA domina clar la Cluj dar pierde...etc!haideți să le dăm credit acestor băieți și lui Gyuszi!
Ii ok punctul asta pe terenul lui U Cluj. Deja incep papitoii pe site uri cu comentariile pfffff
(06-11-2019, 22:08)maryan a scris: [ -> ]Oameni buni avem o echipa fantastica, formata din jucători foarte serioși și talentați, avem un antrenor profesionist! Sa ne bucuram de ceea ce nu am avut demult și să susținem echipa , pentru că urmează o perioadă infernală!
Pe mine unul nu mă încântă cu nimic că în presă ar scrie UTA domina clar la Cluj dar pierde...etc!haideți să le dăm credit acestor băieți și lui Gyuszi!

pai atunci sa aratam si pe teren cat de fantastici suntem. Momentan aratam ca o echipa de liga a 2-a cu ambitii. Atat, nimic mai mult. Cat despre tactica: odata e din intamplare, a doua oara poate tot intamplare e, a treia oara deja e premeditata. In conditiile in care am reprogramat acest meci pentru a lua toate cele trei puncte.
Pana una alta vom vedea si vom concluziona in ca. trei saptamani...
(06-11-2019, 23:01)Xtreme a scris: [ -> ]
(06-11-2019, 22:08)maryan a scris: [ -> ]Oameni buni avem o echipa fantastica, formata din jucători foarte serioși și talentați, avem un antrenor profesionist! Sa ne bucuram de ceea ce nu am avut demult și să susținem echipa , pentru că urmează o perioadă infernală!
Pe mine unul nu mă încântă cu nimic că în presă ar scrie UTA domina clar la Cluj dar pierde...etc!haideți să le dăm credit acestor băieți și lui Gyuszi!

pai atunci sa aratam si pe teren cat de fantastici suntem. Momentan aratam ca o echipa de liga a 2-a cu ambitii. Atat, nimic mai mult. Cat despre tactica: odata e din intamplare, a doua oara poate tot intamplare e, a treia oara deja e premeditata. In conditiile in care am reprogramat acest meci pentru a lua toate cele trei puncte.
Pana una alta vom vedea si vom concluziona in ca. trei saptamani...

Nu noi am reprogramat acest meci,ci Clujul....Ca sa ia toate cele trei puncte.Pt. ca in acele conditii jucau la Tg.Mures fara spectatori....
(02-09-2019, 11:15)Kidu a scris: [ -> ]O sa-i batem oricum dar e mai aiurea faptul ca ne dau si noua programul peste cap. Federatia pulii cu regulile ei cu tot!

ah da, sorry, subscriu!
Meci slab dar punct foarte important. Problema astăzi a fost la mijloc unde nu am reușit nici să ținem de minge dar nici să o recuperăm în zona mediană. În condițiile astea greul a căzut pe apărare care a rezistat foarte bine. Atacul, văduvit de mingi, a reușit totuși să producă 3-4 ocazii mari în timp ce gazdele, cu toată presiunea lor, n-au reușit să aibă nicio ocazie clară de gol. În ciuda evoluției mai slabe, nu trebuie să subestimăm acest punct. U nu mai e echipa din startul sezonului, arată incomparabil mai bine iar jucători precum Florescu sau Goga sunt puțini în liga a doua. Nu știu ce s-a întâmplat cu Lorenzi de n-a fost nici măcar pe bancă dar cred că etapa viitoare cu Isac în locul lui Hrezdac o să arătăm mai bine. Pentru Bustea a fost primul meci ca titular după accidentare, era greu de crezut că o să fie la 100% dar sper să-l fi ajutat minutele primite azi. Buhăcianu a fost cu mult peste prestațiile din ultimele meciuri, ceea ce mă bucură foarte mult. Am spus astăzi că din aceste două deplasări aș fi mulțumit cu 4 puncte care ne-ar duce pe primul loc. Cred că egalul de azi ne ține în grafic iar sâmbătă vom învinge la Pitești.
Am luat un punct dar nu am jucat nimic. Asta e echipa UTA ce o vreti? De obicei de semeni aia culegi.
(07-11-2019, 0:37)adymax a scris: [ -> ]Am luat un punct dar nu am jucat nimic. Asta e echipa UTA ce o vreti?  De obicei de semeni aia culegi.

S-ar putea să te uimesc dar felul în care se prezintă UTA în general pe parcursul campionatului și în particular în anumite meciuri, nu are nici cea mai mică legătură cu ce îți dorești tu, eu sau alți suporteri ci cu niște factori cât se poate de obiectivi, cum ar fi:
- contextul fotbalului românesc, cu jucători de o calitate tehnică precară, fizic și mental subțire pentru fotbalul profesionist
- posibilitățile financiare limitate ale clubului care nu își permite transferuri de jucători nici măcar pe sute de mii de euro
- situații particulare precum: omogenitate, crize de formă a unor jucători, accidentări, program, teren etc

Ținând cont de toate astea, eu unul sunt foarte mulțumit că UTA se află la 3 puncte de primul loc cu 3 puncte în minus. Sunt de asemenea foarte mulțumit că avem un lot format din jucători asupra cărora nu planează nicio suspiciune referitoare la necinste sau viață extrasportivă dezordonată. Și sunt mulțumit că după după doar câteva luni de când acest antrenor și acești jucători sunt împreună în formula asta se vede o idee de joc. Da, uneori e aplicată mai bine, alteori aplicată mai prost, uneori se vede în joc, alteori cum a fost astăzi mai puțin dar cel puțin eu unul identific ce încearcă să joace echipa asta, ce intenții are.

Acuma fiecare e liber să aibă propriile așteptări dar eu unul cred că adaptarea lor la realitatea obiectivă ne poate scuti de multe frustrări. Sigur toți ne-am dori ca UTA să joace dacă nu ca marile echipe europene, măcar ca Viitorul Constanța dar există niște factori obiectivi pentru care acest lucru nu se întâmplă și chiar mi se pare nerealist să visăm la așa ceva în viitorul apropiat
Dupa meciul cu Viitorul Pandurii Tg.Jiu, unde am castigat 2-0.... e normal sa mai apara oboseala. Poate si psihicul lor e destul de "imatur" si se gandesc deja la urmatoarele meciuri care vin una dupa alta.. In fine, nu are rost sa le cautam scuze. Totusi am smuls un punct de pe terenul lui U Cluj, acolo unde FCSB, echipa de zeci de milioane de euro, abia a batut 1-0.
Urmeaza meciul cu FC Arges, am emotii mari in legatura cu acest meci. Sper ca baietii sa dea ce au mai bun din ei si sa luam cele trei puncte. Personal nu ma intereseaza stilul de joc. Prefer 1-0 sec si 3 puncte din fiecare meci decat sa avem posesie si sa primim bataie. Sunt atatea echipe mari care joaca ,,anti-fotbal" cum e denumit stilul de joc defensiv si totusi sunt iubite de suporteri..
Lumea nu e suparata pe faptul ca am luat doar un punct in deplasare, ci pe abordarea proasta pe care am avut-o dupa ce am dat gol. Mai mult ca sigur daca am fi continuat sa jucam si pe faza ofensiva, i-am fi batut poate la 2 sau 3-0. De ce dupa minutu 86 au putut iesi la joc?
Daca era un adversar superior care sa te forteze sa te retragi am fi inteles, dar ne-am bagat singur cu fundu-n poarta si din cauza asta am pierdut 2 puncte importante. E frustrant...
Sper ca la meciul cu FC Arges sa avem alta atitudine, pt ca avem sansa de a urca pe locul 1.
Pana la anul să luăm 3 puncte în meciurile de acasă și să nu pierdem afara ar fi superb. La ce program infernal avem. Și fără suspendări și accidentări. Mulți nu știu cum e sa fi pe teren sau să fi antrenor. Eu zic să avem răbdare și înțelegere. Atitudine la jucători există. Nu știm ce instrucțiuni au de pe bancă.
Daca stam sa analizam, am luat puncte afara cu echipele bune, urmeaza Argesul si Rapidul, eu zic ca avem avantaj deoarece in retur jucam cu ele acasa, suntem la mana noastra, am tot scris in cam toate subiectele ca am incredere totala in acest antrenor si pot sa zic ca si in conducere, probabil ca Meszar a vazut ca trebuie sa lase echipa pe mana unor cunoscatori sa zic asa, pe partea cu transferurile, Apostu impreuna cu Balint chiar au ales bine jucatorii si chiar putem spune dupa mult timp ca simtim miros de profesionalism!!!
In plus de asta, trebuie sa realizam ca asta e nivelul fotbalului de la noi! Simteam o frustrare destul de mare aseara la finalul meciului, pentru felul in care am abordat meciul dupa ce am inscris si mai ales, pentru faptul ca dupa ce am primit gol Iacob tragea de timp ori de cate ori avea mingea in brate. Apoi a inceput Lokomotiv -Juve si am realizat ca asta e nivelul in Romania, nu doar noi jucam slab, toata lumea joaca foarte slab, dar din nou, depinde la ce ne raportam!
Momentan suntem in L2, avem echipa buna pentru competitia in care activam. Sa ne bucuram pentru asta!

Insa, atitudinea cu tragerea de timp nu face cinste, mai ales cand scorul e egal, cu o echipa de desculti (acelasi lucru l-am facut si la meciul cu Turris, macar acolo aveam om in minus)
Mă omorâți cu expresiile astea... ce înseamnă "echipă de desculți"?! Hai să ne uităm unpic la lotul clujenilor...
La ce lot au si la ce joaca, scuza-ma dar sunt desculti!
Echipa de desculti inseamna: o echipa care nu a aratat mai nimic in campionatul asta, care dupa punctele obtinute pe teren se afla pe locul 17 (ante-penultimul), care are un golaveraj negativ (dupa golurile marcate pe teren), care are niste jucatori plafonati, fara nici o motivatie si o echipa care va fi invinsa pe teren propriu de echipe aflate la mijlocul clasamentului, dar care vor avea curajul sa joace fotbal! Daca vrei, pot sa mai scot si alte motive pentru care sunt o echipa de desculti.

Sper sa nu fiu inteles gresit...sunt chiar foarte multumit de locul ocupat in clasament, sunt foarte multumit si de antrenorul pe are il avem, dar cred ca in meciul asta am refuzat jocul si am gresit!

Nu cred ca e ok ca atunci cand ceva nu merge bine la echipa, sa ne agatam de vorba "asta e nivelul fotbalului din liga a doua, va uitati prea mult la Ch. League". Nu asa vom progresa. Daca e sa gasim ceva negativ la echipa asta pana acum, e instinctul asta de conservare dus la extrem atunci cand poti mult mai mult, care s-a vazut si in alte partide. In rest totul e aproape perfect.
Eu cred ca astea se regleaza in timp...cum sa ai stiinta si capacitatea sa tii si de un 0-1 in deplasare. Pina acum, Balint a reusit sa regleze multe aspecte in jocul echipei. Eu sunt foarte multumit de parcursul de pina acum...nici nu visam la clasamentul asta la inceputul campionatului.
CORECT!!! Hai să vedem realitatea. Anul trecut, pe vremea asta, ne rupeam fâșul pe noi și acum criticăm pe alții. Serios?
(07-11-2019, 12:38)Cristi_Arad a scris: [ -> ]Echipa de desculti inseamna: o echipa care nu a aratat mai nimic in campionatul asta, care dupa punctele obtinute pe teren se afla pe locul 17 (ante-penultimul), care are un golaveraj negativ (dupa golurile marcate pe teren), care are niste jucatori plafonati, fara nici o motivatie si o echipa care va fi invinsa pe teren propriu de echipe aflate la mijlocul clasamentului, dar care vor avea curajul sa joace fotbal! Daca vrei, pot sa mai scot si alte motive pentru care sunt o echipa de desculti.

U. Cluj e cu totul altă echipă decât cea care a început campionatul, lucru care se vede după rezultate, după felul cum stau în teren. Lucrul ăsta l-a văzut și Balint, motiv pentru care înaintea meciului declara că U este favorită. Vă amintiți ca înainte de meciul de la Turis (care erau lideri) să fi spus așa ceva?! Dați-mii voie ca între părerile celor care văd în orice adversar care e sub noi în clasament, ”o echipă de desculți” și analiza lui Balint, să îl creditez pe cel de-al doilea. Fotbalul nu e hobby pentru el, e meseria lui și cred că se pricepe mai bine decât oricare dintre noi.

(07-11-2019, 12:38)Cristi_Arad a scris: [ -> ]Daca e sa gasim ceva negativ la echipa asta pana acum, e instinctul asta de conservare dus la extrem atunci cand poti mult mai mult, care s-a vazut si in alte partide. In rest totul e aproape perfect.

Păi este elementar să joci cu instinct de conservare când timp de o lună vei avea meciuri din 3 în 3 zile. Ceea ce pretindeți unii dintre voi este similar unei situații în care știi că ai de stat o săptămână izolat cu o anumită cantitate de hrană la dispoziție și te pui și consumi jumătate din ea în prima zi. Normal că am jucat cu spirit de conservare.

(07-11-2019, 12:38)Cristi_Arad a scris: [ -> ]Nu cred ca e ok ca atunci cand ceva nu merge bine la echipa, sa ne agatam de vorba "asta e nivelul fotbalului din liga a doua, va uitati prea mult la Ch. League". Nu asa vom progresa.

Cu asta închei... pretenția că părerile noastre aici ar putea influența progresul echipei... sper că e o glumă! De progresul echipei se ocupă un om pregătit pentru asta, care are un sfaff profesionist la rândul lui. În plus, dacă are nevoie de sfaturi și consiliere, sunt convins că e prieten cu o grămadă de oameni care au jucat și au antrenat ceva fotbal serios la viața lor. Treaba noastră nu e să dăm sfaturi tehnice și să contribuim la progresul echipei ci să asigurăm susținerea cel puțin morală a echipei. Când câștigăm cu 3-0 e ușor, o poate face oricine. La înfrângeri e mai greu; doar că văd că noi ne uităm rolul și menirea până și la rezultate pozitive. Mă scuzați dar presiunea pe echipă de a câștiga orice meci făcând spectacol nu e suport ba dimpotrivă. N-aș avea o problemă dacă pe lângă o critică am avea și 2-3 vorbe de bine la un astfel de meci, încheiate cu un mesaj de încurajare.

Mă intrigă însă cum mulți dintre specialiștii și analiștii arădeni n-au văzut și lucrurile bune, cum ar fi siguranța defensivă. Până acum ne-am tot plâns, pe bună dreptate, că meci de meci facem cadouri adversarilor și apărarea e un punct vulnerabil. Meciul ăsta defensiva a fost constant sub presiune însă a jucat excepțional. Practic U n-a avut nicio ocazie clară de gol, Iacob fiind nevoit să intervină doar la șuturi ”de serviciu” sau la centrări plouate fără perspectivă pentru că restul a fost curățat de fundașii din fața lui. Putem facem o comparație doar cu meciul de la Ploiești unde am câștigat cu 3-0 dar la 1-0 gazdele au avut niște ocazii imense venite pe erori mari în apărare. Astea sunt lucruri pe care mi le-au spus oameni din alte orașe, care nu înțeleg care e problema cu toate aceste comentarii critice și îmi tot repetă lucruri ca ”extraordinar stați în teren”, ”ce bine vă apărați” sau ”n-o să pierdeți mai mult de 2-3 meciuri campionatul ăsta și o să promovați la pas”. Dar probabil toți sunt proști, nu se pricep la fotbal iar noi suntem miezul din dodoașcă. Păcat că vorba lui Robert Niță, suntem buni dar nu ne vede nimeni. Dacă vreo câțiva dintre noi ar fi puși antrenori la cele mai bune echipe din fotbalul românesc probabil că am domina Europa. Toți știm cum trebuie să jucăm, toți dacă am fi antrenori am domina fiecare adversar și echipele noastre ar câștiga numai la scor iar dintr-o dată, jucătorii ar deveni niște feți frumoși care ar da numai pase corecte și ar transforma în gol fiecare ocazie.
Pagini: 1 2 3 4