Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #6: "U" Cluj - UTA, 06.11.2019, ora 17:45, Digisport 2 (meci reprogramat)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
E cazul sa ne luam revansa dupa sezonul trecut cand am fost prea "omenosi" cu astia, cand am tras numai pentru ei dar acum nu mai vreau sa dezgrop mortii, e la trecut dar sper ca niciun utist sa nu mai aiba parte de astfel de experiente.
Au cerut amânarea meciului, cică au 3 jucători la Under 19 și 21.

https://www.sportarad.ro/2019/09/02/u-cl...nationale/
Mda, am citit si eu acum stirea. Ce sa zic, au acoperire regulamentara si probabil e si o manevra tactica pentru ca se simt vulnerabili.
Dar totusi, nu trebuie sa existe o data limita pana cand se pot face astfel de solicitari, indiferent ca Bozoanca a fost chemat last minute?!
Aiurea rau, aveam o sansa imensa sa i batem vineri avand in vedere degringolada in care se afla...
O sa-i batem oricum dar e mai aiurea faptul ca ne dau si noua programul peste cap. Federatia pulii cu regulile ei cu tot!
Pei și convocarea a fost last minute...plm, aduci la națională un portar de pe locul 17 din B. Nu îi contest valoarea, dar e cam cusută cu ață albă treaba pentru că le convine de minune clujenilor și Dinu Gheorghe cică e în cărți la ei. Petrolul - Ciuc a fost amânat pe 5 noiembrie pentru ca să fie protejat gazonul de la Ploiești pe când joacă naționala cu Malta. Deci și meciul nostru se va juca cine știe când, numai bine să aibă timp clujenii să-și „revină”.  Dodgy
Aiurea rău,  unu la mana o sa jucam miercurea, al doilea aspect, or sa fie trecute 4 etape acasă cu porțile închise deci se joaca cu spectatori și al treilea aspect, pana atunci schimba antrenor-președinte și or sa fie într o perioada mai buna!
Deci dacă ai minim 2 convocați poți cere și primești automat reprogramarea?!

http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/2313256
Bai ce manevre fac astia!!!
@ritza, mie mi se rupe daca joaca ei cu sau fara suporteri pentru ca ii batem indiferent de conditii, ma deranjeaza maniera cum au ajuns sa amane meciul si aici sunt sigur ca e mana lui Dinu "Vama".
Cum pana mea sa ne mai facem bine, cum sa curatam fotbalul cand o echipa care se vrea a fi un model de moralitate si sportivitate apeleaza la astfel de personaje insalubre si la astfel de practici cooperatiste?
Eu nu cred că-l primesc pe Vamă la club.
In rest, cică vor să-l inlocuiască pe Dulca cu Ionel Ganea, tot un fel de Mărie, doar pălăria diferă.
Potrivit liga2.ro meciul va avea loc miercuri 6 noiembrie de la ora 19:30. Cu inteleg de ce s-a programat asa de tarziu, clubul UTA chiar nu are nici un cuvant de spus si trebuie numa sa execute ordinul??? Ii de o penibilitate rara treaba asta, bine ca nu au programat meciul in decembrie 31,de revelion frumos sa se joace fotbal..ma deranjeaza ca se dau astia de la FRF asa de curati si corecti de nu iti vine sa crezi...Corect nu ii totusi sa se joace meciul asta candva in SEPTEMBRIE???.. Ii penibil dar nu ma mai mira absolut nimic,de aceea suntem la fotbal asa de penibili ca tara(exceptand performanta U21).. Mi se pare trist deoarece am impresia ca la club doar se accepta orbeste orice vine de la federatie( sper sa ma insel)
Haideți să nu ne isterizăm și să dăm în teoria conspirației. Da, era bine dacă jucam acum cu U pentru că-i prindeam într-un moment prost. Dincolo de asta însă:
1. Vom fi și noi exact în aceeași situație și la momentul respectiv vom face același lucru adică solicitarea de a ni se amâna meciurile. A spus-o chiar Balint de mai multe ori.
2. Portarul lui U e chiar unul bun. Am auzit numai de bine despre el sezonul trecut iar în actualul mulți suporteri ai lui U chiar spuneau că e printre puținii care merită să îmbrace tricoul lor. Să nu exagerăm, cred că nu este nimeni care să nu fie de acord că locul lui U din acest moment este conjunctural iar în contextul ăsta faptul că a fost selecționat un jucător de la penultima echipă din B este irelevant. Dacă vreți exemple de la case mai mari, Germania a selecționat anul trecut un jucător care evolua în liga a doua. În plus, din ce știu, băiatul e doar împrumutat la U și aparține de Viitorul.
Dacă e ceva ce mi-a displăcut profund mereu la mentalitatea suporterului arădean este veșnica atitudine de victimizare și tânguirea asta permanentă că ”ne fac alții”. Cred că exagerăm și, indiferent când jucăm cu U, unde jucăm cu ei sau dacă o facem cu ori fără spectatori, noi trebuie să ne facem treaba și să dovedim prin joc și rezultat că suntem mai buni ca ei. Punct.
Nu e vorba de isterie,insa:
Ce au rezolvat ei cu demersul asta,strict pt ei?...Nimic:...pt.ca nu se afla pe un loc promovabil,si nici nu au un lot,care(dupa acest demers) sa atace promovarea,hai sa fim seriosi..Pe scurt,nici nu castiga,nici nu pierd nimic....insa au menirea sa ne bage noua bete in roata,sa ne cicaleasca, sa ne enerveze,ba mai mult vom juca intr-o zi de miercuri fara restrictii,dar fara o galerie aradeana numerica ca si intr-un weekend Asa ca fratilor clujeni....CE NE DORITI VOI NOUA,,SA VI SE-NTAMPLE VOUA.
Cum ce au rezolvat? Tu ai juca un meci fără portarul titular dacă regulamentul ți-ar permite să amâni meciul???!!! Big Grin Cât despre promovare și bețe-n roate... în primul rând e copilăresc să decretezi că au terminat-o cu promovarea după doar 4 etape iar în al doilea rând... începem ca miticii să avem pretenția ca adversarii să joace ”fără răutate” doar pentru că noi suntem UTA?! De unde până unde aroganța asta? Alo, venim după două sezoane în care am fost mai aproape de retrogradare decât de promovare. Nu ne-ar strica unpic de modestie dacă nu vrem să ne pedepsească fotbalul.
Pot face ce vor...să amâne meciul! îi vom bate și dacă jucam luni la ora 11! Fotbalul romanesc e putred și nu cred că mai era nevoie de episodul asta pentru a realiza situația în care suntem ! Sa vedem partea buna si anume că avem timp până la meciul cu mioveniul de pe teren propriu, să-l recuperam pe stancu și jucătorii să își mai tragă sufletul după un început de sezon destul de solicitant!
Miercuri poposim la Cluj pentru cele trei puncte. Haide UTA!
Sincer nu ma intereseaza ce facem la Pitesti , nu m-ar deranja sa si perdem atat timp cat ne canalizam toate fortele si le oferim o lectie celor de la U Cluj!Nu pot sa uit nici acum modul cum am tratat si cum am fost tratati in retur din punct sportiv in sezonul trecut !E , in viata "roata se mai intoarce" iar acum e momentul nostru!
Dar pe Falub l-ati uitat? Big Grin
Ce frumos ar fi o victorie!!!
Ar fi superb sa legam inca o victorie si cu U.
Plus, trebuie totusi sa ne luam revansa fata de sezonul trecut.
Pagini: 1 2 3 4