Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #8: Pandurii Târgu Jiu - UTA, 21.09.2019, ora 11:00
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Cele trei puncte puse in jos trebuie acontate neaparat, nu mai e loc de sincope. Haide UTA!
Trebuie să câștigăm , ideal să tranșăm meciul din prima repriză să nu fim nevoiți să forțăm in partea a doua , în perspectiva meciului de cupă.
Un meci care pe hârtie pare mult mai abordabil și sper ca aceste calcule sa se adeverească și să ne întoarcem cu toate punctele de la tg. jiu
5-2. Dubla A.Ionita, Dubla C.Rus si V.Buhacianu.
Ne merge bine, deocamdata. Ne-a surprins meciul CS Mioveni - Dunarea Calarasi 1-1.. cei din Calarasi au egalat in ultimele minute. Deocamdata suntem pe locul 2, cu un meci in minus.
Un meci la discreția noastră, inbucurator e faptul că au marcat toți cei 3 atacanți (Ioniță 2, Cipri 2 și buhaceanu), îngrijorător e că s-a accidentat și Șeroni! Apărarea încă nu e reglată așa cum trebuie și sunt convins că îl îngrijorează pe Balint...mai ales că în meciul de azi am luat 2 goluri! De acum avem liniștea necesară pregătirii meciului cu cățeii!
Sper doar ca Minculescu si Seroni sa nu aiba nimic grav si sa joace meciul viitor! In rest un meci in care atacul a functionat perfect! Incet incet se va solidifica si apararea si vom fi ok!

Respect tuturor care au fost in deplasare!
5 goluri, 3 puncte în deplasare... să vină Dinamo! Păcat că am plătit victoria cu două accidentări, să sperăm că nu-s grave! Oricum, mai ales după victoria de azi, marți se anunță o zi fierbinte și cred că tot orașul va trăi meciul într-un mare fel încă de la primele ore.
Inevitabil meciul asta a trecut in plan secund pentru ca toata lumea este cu gandul la meciul de cupa insa ca un preambul pentru meciul cu Dinamo, aveam nevoie de victoria de astazi cum aveam nevoie de cele trei puncte pentru a ramane in trena promovarii.
Ma bucura forma atacantilor nostri, ma bucura faptul ca marcam mult si de cate ori este nevoie, demonstram o forta ofensiva peste nivelul ligii a II-a insa ma ingrijoreaza accidentarile.
Felicitari baietilor care au facut deplasarea in orasul lui Brancusi!