Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #9: UTA - Daco-Getica Bucuresti, 28.09.2019, ora 11:00
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Ne reintorcem la treburile noastre din campionat si asta cere ca sambata sa luam cele trei puncte. Haide UTA, hai Aradul!
Sa speram ca a treia oara va fi cu noroc pentru noi, ultimele doua intalniri cu bucuresteni acasa nu am reusit sa-i invingem:
- sezonul 2016-2017: UTA - Juventus 0 - 1
- sezonul 2018-2019: UTA - Daco-Getica 1 - 1
N-am emoții, cred că facem scorul etapei.
O victorie lejeră ne va da un moral bun pentru deplasarea de la București cu rapid!
N-o fi meci ușor, sunt convins că urmările meciului cu Dinamo se vor simți iar adversarul se va apăra cu cerbicie. Dar dacă reușim să le dăm gol în prima jumătate de oră va fi un meci fără istoric.
Cred ca se pune doar problema proportiilor scorului!
Hai sa nu ii luam de sus, sunt o echipa incomoda, trebuie sa intram concentrati pe teren si atunci nu vom avea probleme.
Asadar, Sambata toata lumea la meci, urmatorul meci acasa va fi doar in 19 Octombrie, derbiul cu movie!!!!
https://tvarad.ro/news/uta-se-vede-la-tv-arad/894

Partida dintre UTA şi Daco-Getica Bucureşti va fi transmisă în direct de TV Arad. Duelul alb-roşilor din etapa a 9-a a Ligii Secunde va putea fi urmărit atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, pe tvarad.ro și pe Facebook, TV Arad.

Confruntarea va avea loc pe stadionul „Motorul” din Aradul Nou și va începe sâmbăta, de la ora 11:00.
Daca nici o astfel de victorie categorica nu ne scoate pe noi ca suporteri din amorteala atunci zau ca nu meritam nicio promovare.

Imi salta inima de bucurie cand ma duc cu treaba prin oras si ma salut cu diversi utisti pe care nu ii stiu pe toti dupa nume dar cand ne vedem ne bucuram sau ne varsam naduful impreuna.

Scorul de astazi ne scuteste de orice comentarii, aratam ca o echipa matura care devine pe zi ce trece tot mai omogena.

Felicitari baietilor pentru victorie si multumiri pentru atitudine!
De mult timp nu am mai urmarit cu atata placere meciurile noastre. In sfarsit jucam un fotbal frumos si nu ma refer doar la meciul asta, in care hai sa zicem ca am jucat cu penultima clasata, ci la majoritatea din sezonul asta. Si in meciul cu Dinamo am iesit la joc si ne-am incercat norocul, reusind sa jucam de la egal la egal cu ei.

Merita toate felicitarile Laszlo Balint pentru cum reuseste sa-i tina pe jucatori motivati. Desi am avut azi un adversar la indemana, baietii au tratat meciul cat se poate de profesionist si nu s-au vazut de la inceput invingatori precum s-au vazut cei de la Petrolul in meciul cu Snagov. Atitudinea asta ne-a facut meciul mult mai usor.

Daca echipa continua sa joace cu aceeasi atitudine meci de meci cred ca sunt sanse foarte mari sa promovam. Am urmarit cateva din meciurile lui Rapid, Petrolul sau Arges si suntem peste ei ca joc.

Bravo baietilor si intreg staff-ului tehnic pentru inceputul asta de sezon!
De foarte multa vreme nu am avut o așa echipă și parcă de la etapă la etapă jucăm tot mai bine, jucam un fotbal modern și spectaculos! Bravo băieți ...bravo gyuszi Balint! Parca mi și greu sa stau și să aștept 3 sapamani până la următorul meci!
Treaba-i generală, Kidule, nu-i doar la noi...Dinamo joacă cu 1000 oameni acasă, FCSB-ul cu vreo 2000, CFR-ul, la fel... vremurile s-au schimbat, puțini sunt cei care se mai trezesc sâmbătă dimineața cu golul ăla din stomac, știind că-i meci...posibil odată cu noul stadion să se creeze emulație, dar să nu crezi că n-o să vezi o grămadă de aiuriți care merg doar să-și facă un selfie sau pițipoance ieșite la agățat.
in sfarsit jucam fotbal. avem ocazii, nu ne aparam si atacam doar pe contre, cum s-a intamplat in ultimele sezoane. asta-i uta pe kre ne-o dorim cu totii.
Meci fără istoric așa cum eram convins că va fi dacă marcăm repede. Prima repriză am cam lălăit-o după gol dar văzându-l pe Balint cât era de furios pe margine eram convins că atitudinea se va schimba după pauză. Mă bucur pentru feblețea mea Oroian că a intrat bine în joc cu acele două assisturi. Buhăcianu devine încet încet un fel de Lewandowski al nostru, goluri pe bandă rulantă. Dar oricum toată echipa a fost la înălțime. Nu contează adversarul, contează, vorba lui Balint, să ne facem noi treaba. Avem cu toții experiența meciurilor din anii trecuți când aveam probleme și cu cele mai slabe echipe. Încet încet ajungem din nou la statutul ăla de echipă care pe teren propriu te calcă în picioare.
(28-09-2019, 18:33)Ovidiu a scris: [ -> ]Treaba-i generală, Kidule, nu-i doar la noi...Dinamo joacă cu 1000 oameni acasă, FCSB-ul cu vreo 2000, CFR-ul, la fel... vremurile s-au schimbat, puțini sunt cei care se mai trezesc sâmbătă dimineața cu golul ăla din stomac, știind că-i meci...posibil odată cu noul stadion să se creeze emulație, dar să nu crezi că n-o să vezi o grămadă de aiuriți care merg doar să-și facă un selfie sau pițipoance ieșite la agățat.

E foarte simplu, cine vrea sa vina la meciul cu Poli , va trebui sa cumpere bilet pentru urmatoarele 5 meciuri ale UTA-ei de pe Motoru!Solutia este introducerea pachetelor !Eu unul am fost socat la meciul cu Dinamo, am vazut oameni in tribuna care pe langa ca, mananca seminte ca nesimtiti ( nu inteleg de ce conducatorii nostri nu impun firmelor de paza sa interzica folosirea boboanelor agricole pe stadion ),..bineinteles cojile ajung in capul celor din fata lor ,si mai grav , nici macar nu cunosteau jucatorii UTA-ei,..nu am nici un fel de respect pentru astfel de indivizii, vreau sa vada UTA-POLI( ca o fi fain , o sa vezi bataie....) foarte bine , sa plateasca biletul pentru urmatoarele 5 meciuri acasa ale UTA-ei!
(30-09-2019, 11:09)psv a scris: [ -> ]
(28-09-2019, 18:33)Ovidiu a scris: [ -> ]Treaba-i generală, Kidule, nu-i doar la noi...Dinamo joacă cu 1000 oameni acasă, FCSB-ul cu vreo 2000, CFR-ul, la fel... vremurile s-au schimbat, puțini sunt cei care se mai trezesc sâmbătă dimineața cu golul ăla din stomac, știind că-i meci...posibil odată cu noul stadion să se creeze emulație, dar să nu crezi că n-o să vezi o grămadă de aiuriți care merg doar să-și facă un selfie sau pițipoance ieșite la agățat.

E foarte simplu, cine vrea sa vina la meciul cu Poli , va trebui sa cumpere bilet pentru urmatoarele 5 meciuri ale UTA-ei de pe Motoru!Solutia este introducerea pachetelor !Eu unul am fost socat la meciul cu Dinamo, am vazut oameni in tribuna care pe langa ca, mananca seminte ca nesimtiti ( nu inteleg de ce conducatorii nostri nu impun firmelor de paza sa interzica folosirea boboanelor agricole pe stadion ),..bineinteles cojile ajung in capul celor din fata lor ,si mai grav , nici macar nu cunosteau jucatorii UTA-ei,..nu am nici un fel de respect pentru astfel de indivizii, vreau sa vada UTA-POLI( ca o fi fain , o sa vezi bataie....)  foarte bine , sa plateasca biletul pentru urmatoarele 5 meciuri acasa ale UTA-ei!

Asta e un risc maxim.. risti sa te trezesti celelalte 4 meciuri cu 500 de oameni in tribune iar restul care chiar voiau sa vina la meci, sa nu poata cumpara bilet ca au cumparat altii acest ,,pachet"...
Pana la urma e logic, cand vezi o echipa ca se zbate in mediocritate, ca nu are un țel.. nu iti vine sa mergi la meciuri. In schimb, cand vezi ca echipa ,,prinde contur", se leaga victorii dupa victorii, acușa vine noul stadion si se vorbeste des de UTA in presa, clar atragi oameni noi catre echipa. Putini sunt cei care mergeau la UTA la meciuri desi ea era in L4/L3. Iar acelor baieti care isi rupeau din timpul lor sa sustina UTA in ligile inferioare, mult respect..
(30-09-2019, 11:09)psv a scris: [ -> ]E foarte simplu, cine vrea sa vina la meciul cu Poli , va trebui sa cumpere bilet pentru urmatoarele 5 meciuri ale UTA-ei de pe Motoru!Solutia este introducerea pachetelor !Eu unul am fost socat la meciul cu Dinamo, am vazut oameni in tribuna care pe langa ca, mananca seminte ca nesimtiti ( nu inteleg de ce conducatorii nostri nu impun firmelor de paza sa interzica folosirea boboanelor agricole pe stadion ),..bineinteles cojile ajung in capul celor din fata lor ,si mai grav , nici macar nu cunosteau jucatorii UTA-ei,..nu am nici un fel de respect pentru astfel de indivizii, vreau sa vada UTA-POLI( ca o fi fain , o sa vezi bataie....)  foarte bine , sa plateasca biletul pentru urmatoarele 5 meciuri acasa ale UTA-ei!

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca foarte multi au refuzat sa se ridice de pe locurile cu abonament!
Trebuia sa apelati la oamenii de ordine.
Eu nu am auzit vreun caz în care Oamenii Sa nu se ridice dw pe locurile cu abonament.
Pagini: 1 2