Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Sigla pareri
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Sigla adaptata vremurilor noastre
Pareri?
Sigla actuala ce are? Până la urmă ne identificăm cu actuala siglă!
La ce probleme de identitate am avut recent, nu cred că o schimbare a siglei ar fi un lucru înțelept în viitorul apropiat
Pt viitor macar 2 ani de liga1 oricum e prea complexa schita asta cea cu frunzele de maslin sau ce erau picyate pe fostul statio pe peretii exterior e mai simpla si frumoasa am cerut doar o opinie pt viitor.
Sigla nu e ceva ce schimbi ca si sosetele in fiecare zi, asta daca vrem sa fim un club serios si profesionist.
(22-10-2019, 16:21)tobo` a scris: [ -> ]Sigla nu e ceva ce schimbi ca si sosetele in fiecare zi, asta daca vrem sa fim un club serios si profesionist.

Acusi sunt 75 de ani de la infiintare trebuie sa evoluam odata cu timpurile in care train.
Ce ganduri aveti unii... incredibil. Ce desen de gradinita...
Pentru cine nu a inteles inca: triunghiul alb-rosu e singura sigla cu care clubul asta s-ar putea identifica vreodata. E un simbol curat si simplu care este deja bine intiparit in memoria oricarui pasionat de fotbal din tara. Asta ne reprezinta. Cu sigla asta am ramas cunoscuti in istorie. Ar fi cea mai mare prostie sa o schimbam.
Intr-adevar, schimbarea siglei cu o varianta mai moderna, rebrandingul... sunt la moda in Europa, dar asta nu inseamna ca poti face asta la orice echipa. Sunt cluburi carora le-a prins bine o schimbare de genul, dar mai multe sufera acum de pe urma acestor decizii si aici ma refer in primul rand pe plan financiar/marketing.
Si cu ce ne-ar ajuta sa avem o sigla atata de detaliata cu tot felul de texte pe ea si nebunii? In ziua de azi se cauta tocmai opusul. Nu te supara, dar cred ca te-ai plictisit grav.
Exact ce a spus micalaceanul ma pregateam sa scriu. Mai mult de dragul discutiei.
In perioada asta, logourile sunt extrem de simple. Se cauta ceva simplu, de efect, sa-ti ramana intiparit. Adica exact cum e sigla noastra. Se poate foarte usor face doar alba, doar rosie, doar neagra si tot stie lumea ce reprezinta. Deci nu are niciun sens sa fie schimbata.
Am inteles schita ta si e una extrem de incarcata.
(22-10-2019, 16:31)micalaceanul a scris: [ -> ]... triunghiul alb-rosu e singura sigla cu care clubul asta s-ar putea identifica vreodata. E un simbol curat si simplu care este deja bine intiparit in memoria oricarui pasionat de fotbal din tara. Asta ne reprezinta. Cu sigla asta am ramas cunoscuti in istorie. Ar fi cea mai mare prostie sa o schimbam...

Absolut de acord !
(22-10-2019, 16:25)Man09 a scris: [ -> ]
(22-10-2019, 16:21)tobo` a scris: [ -> ]Sigla nu e ceva ce schimbi ca si sosetele in fiecare zi, asta daca vrem sa fim un club serios si profesionist.

Acusi sunt 75 de ani de la infiintare trebuie sa evoluam odata cu timpurile in care train.

As vrea umpic sa insist pe ceea ce am zis cateva ore mai devreme si cu cateva exemple concrete a unor brand-uri de renume. 

[Imagine: roundel-logos.jpg]
[url=https://www.logodesignlove.com/mercedes-benz-logo-evolution#targetText=The%20Mercedes%2DBenz%20logo%20consists,land%2C%20sea%2C%20and%20air.][/url][Imagine: Mercedes-Benz-logo-history.png]
[Imagine: a6a187d4ca461f6adb89f862c3b14c95.png]
[Imagine: History_of_Apple_Logo.gif]
[Imagine: McDonalds-logo-history.jpg]
[Imagine: HP-logo-history.jpg]

Si multe altele...
Daca ne uitam, brand-urile fac mici ajustari (nuanta diferita, putina stilizare, litere in relief etc.) dar in esenta sigla sub forma careia s-a consacrat brand-ul ramane aceeasi.
Pentru UTA, asta inseamna fanionul sub forma de triunghi cu cele doua benzi rosii pe lateral si UTA pe mijloc.
Sper si cred ca sigla noastra nu se va schimba niciodata este simbolul nostru si e ceva unic cu care cred ca se identifica fiecare Utist!
Chiar cred că avem multe alte lucruri de schimbat până la siglă și chiar îmi place foarte mult cea care o avem!
De cand asteptam un topic de genul.. fiind suporter a jocului FIFA inca din 2005, am fost obisnuit in de alungul timpului sa introduc echipa UTA in jocul meu preferat. In modul cariera, unde erai patronul echipei, ma jucam cu UTA cateva sezoane dupa care ma plictiseam de emblema veche si construiam din imaginatie si un pic de inspiratie de pe aici-de pe acolo, o noua emblema care sa se potriveasca cu spiritul UT-ei.

[Imagine: e48wtyj.png]

Ce parere aveti?
Uau ce probleme au unii dintre voi Smile
Bravo diangelis super arata thumbs up
Iar din ce am desenat eu pe masuta de cafes in 20 de minute le poti simplifica in inca 3-4 sigle pt toate categoriile de copii si juniori mai ales ca multi sunt proveniti din fostul atletico care aveau si galben negru asa  impacam pe toata lumea grupele sa aiba alte single si cand ajung la echipa mare sa fie mandri sa urce treptat ca centurile la judo sau box sigla de echipa mare sa fie stimulentul lor pe langa ce le ofera clubul.
Multumesc!
Dar adevarul e ca UTA in momentul acesta are alte probleme, prima oara promovam si dupa daca se doreste ,,rebranduirea" echipei UTA..
Pai de asta e forum sa discutam despre viitorul clubului.
Eu mi-aș dori pentru inceput sa ne strângem câteva sute și să fim langa echipa la Reșița, pentru că urmează o perioadă foarte grea, cu meciuri la 3 zile, peste care trebuie sa trecem cu bine...altfel rămânem cu dorința de a schimba doar sigla! Băieții au nevoie de noi în tribune și sunt convins că la meciul cu movii i-am ajutat enorm sa desfaca apărarea adversă, formata din toată echipa dispusă pe doua linii in fata porții!
Usor, bai, inovatorilor, sa nu va puste vreo vena... unul mai "inspirat" ca altul sunteti. Traiti in lumea voastra desi incercam toti sa va explicam ca, pe langa ca nu are sens ceea ce va doriti, nici nu intelegeti ce inseamna rebranding. Observ ca va duelati sa vedeti cine face cea mai oribila si complicata sigla. Pana acum Man conduce. Mai are cineva propuneri?
DiAngelis, originalule, cam cat ti-a luat sa copiezi perfect sigla Manchester City? Cata imaginatie... chiar se potriveste cu spiritul utist sa copiem alte sigle..
@micalaceanul, am si spus mai sus ca este inspirata.. plus emblema este un DEMO.. nicidecum una oficiala Big Grin
Pagini: 1 2 3