Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #15: UTA - Viitorul Târgu Jiu, 03.11.2019, ora 14:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Meciul se va juca duminica de la 14:00. Haide UTA!
Un meci cel puțin la fel de greu ca cel de la Reșița dar pe care îmi doresc să-l câștigăm de o alta manieră!
Meci mai greu decat cel de la Resita, sper sa vad in primul rand concentrare determinare si sa castigam indiferent de scor!
Hai la meci!!!
Un meci foarte greu şi o echipă oaspete care e definiţia românească a echipei de mercenari. Şi nici nu îi poţi reproşa mare lucru ţinând cont că...au rezultate. Salariile le sunt plătite, joacă bine, indiferent că e la Sânmartin de Bihor sau Drobeta. Până şi grupările pe care le acuzăm de obicei că nu au identitate şi istorie, gen Chiajna, Voluntari, au mai multe rădăcini fiind echipele...satelor respective. Viitorul au fost Luceafărul Oradea, mutaţi la Drobeta cu numele de Viitorul Pandurii...Târgu Jiu, iar lotul e format din jucători de la Luceafărul plus Energeticianul...Petroşani ex Şirineasa. Au 50 de oameni la meciurile de acasă şi cu toate astea sunt pe locul 4. Cine spunea că fotbalul e greu fără susţinerea suporterilor? Mai frumos sigur nu e, însă iată în ce condiţii se pot obţine performanţe ok dacă lotul şi antrenorii sunt în regulă. 

Altfel, cândva probabil vom avea o cădere dpdv fizic, sper să nu vină chiar aşa de repede. Avem argumente puternice să obţinem victoria, trebuie doar ceva mai multă atenţie decât am avut la Reşiţa. Îmi pare rău de Stancu, dacă ar fi fost el şi Ciucur eram mult mai relaxaţi în ceea ce priveşte părţile laterale ale echipei. Îi vom avea însă în retur. Până atunci,  mâine încă trei puncte!
Partidă grea și am un ”feeling” că o să fie meci cu multe goluri. Sper să dăm noi unul în plus. Cred că după ultimele 2-3 meciuri o să vedem o formulă schimbată de echipă, mai ales că intrăm în săptămâna cu trei meciuri. Anticipez o revenire a lui Bustea în primul 11 și lăsarea pe bancă a unuia dintre cei trei atacanți. Posibil să îl vedem și pe Lorenzi la mijloc lângă Moise având în vedere că revine A.Rus pe dreapta. Nici un schimb Oroian - Miculescu nu m-ar suprinde foarte mult. Sunt foarte curios cum îi va roti Gyuszi și pe fundașii centrali pentru că bănuiesc că și pe ei îi va odihni pe rând. Nu-mi fac griji pentru uzura fizică, cred că avem un lot cu suficiente opțiuni pe toate posturile pentru a putea odihni fiecare jucător o dată la 2-3 meciuri. Sper doar să nu mai apară accidentări. Oricum, dacă jucătorii vor fi concentrați 100% și vor face exact ce le cere Balint cred că vom câștiga mâine și de asemenea vom scoate cel puțin 4 puncte din 6 din deplasările la Cluj și Pitești.
Te completez Giuliano : și fără cartonașe roșii.
UTA a invins cu 2--0
Ce rău mi-ar părea de nu s-ar face ceva în privința lui Romario Moise, să devină jucătorul echipei UTA Arad, nu împrumutat..
Astăzi mi s-a părut că am ridicat nivelul jocului față de precedentele meciuri cu Poli și Reșița, asta în fața unui adversar mai bun decât cele amintite. Echipa a fost compactă, organizată, a avut atitudinea potrivită în special în repriza a doua. Din păcate, în ciuda câtorva faze foarte frumoase, suferim pe zona ofensivă, ne-am creat puține ocazii pentru un joc pe teren propriu. Dacă vrei să te bați la promovare însă este esențial să ai în echipă jucători care să fie capabili să rezolve meciurile prin execuții individuale iar Romario Moise a reușit din nou acest lucru. Băiatul are 4 goluri consecutive, unul mai frumos ca celălalt și practic ne-a cam băgat de unul singur 6 puncte în buzunar. Mi-a plăcut foarte mult și Tomozei care exploatează foarte bine faptul că evoluează în flanc pe picior invers. De asemenea Oroian remarcabil prin felul în care vede jocul, mereu cu pasă înainte. Aș remarca și fundașii centrali, ambii exacți astăzi minus faza în care Ilie trebuia să fie eliminat (ce bere bei domnu arbitrul?). A. Rus, în ciuda erorilor inerente vârstei, un joc consistent, curajos. Iacob și Cipri Rus la nivelul obișnuit, și-au făcut treaba cu profesionalism. Ursu, o mare enigmă... băiatul ăsta este extrem de implicat, se demarcă bine, face foarte bine prima parte a fazei pentru a apoi să se încurce inexplicabil la ultima pasă. Lorenzi destul de modest, a pierdut din nou mingi aflate în posesie, frânează jocul deși ar avea calitatea tehnică și experiența să joace altfel. Buhăceanu din păcate din nou cel mai slab de pe teren, capăt de linie la fiecare fază. Mi-a plăcut foarte mult cum au intrat în teren Miculescu și Ioniță. Una peste alta, victorie grea dar meritată.
(03-11-2019, 18:23)diangelis a scris: [ -> ]Ce rău mi-ar părea de nu s-ar face ceva în privința lui Romario Moise, să devină jucătorul echipei UTA Arad, nu împrumutat..

La cum joaca, nu ar fi o surpriza sa se intoarca in iarna la Astra.
Pai poate sa il cheme din iarna inapoi? Imprumutul nu a fost facut pentru un sezon? Stiam ca daca nu ai clauza in contract nu il poti chema inapoi cand vrei tu! Nu stiu exact fazele acestea cu imprumuturile, daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine?
Balint a spus ca nu are clauza,contractul e fix,imprumut pana in vara!
(03-11-2019, 19:04)psv a scris: [ -> ]Balint a spus ca nu are clauza,contractul e fix,imprumut pana in vara!

Multumesc de raspuns!
Poate chiar reusim sa-l cumparam. Nu stiu cat ar vrea Astra pe el.
Ar fi păcat să-l pierdem in iarnă! Poate putem să îl păstrăm până în vară și în felul ăsta ne va ajuta sa ne atingem obiectivul !
Contractul său de împrumut e pe un an de zile, fără clauză care i-ar permite clubului proprietar să îl cheme mai repede. Despre cumpărare... Astra e una dintre echipele care dau salarii bune în Liga I, mult peste ce ne-am permite noi. E destul de greu de crezut că am putea convinge jucătorul, asta trecând dincolo de faptul că nici suma de achiziție n-ar fi una accesibilă. Să fim serioși, dacă o ține pe linia asta, Romario Moise va deveni la anul un jucător de primul 11 fără probleme la Astra iar dacă giurgiuvenii l-ar vinde, ar face-o către un club cu pretenții și posibilități iar noi suntem departe de statutul ăsta.
Echipa joacă, stadionul o sa fie terminat...avem speranțe reale la promovare, poate apare și cineva cu bani langa echipa și sunt convins că altfel discutam atunci! Până la momentul acela sa ne bucurăm de victoria de azi și sa o pregătim pe cea de miercuri!
Dupa cum vedem toti, conteaza foarte mult antrenorul, conteaza sa isi aleaga foarte bine jucatorii si mai ales daca ii cunoaste. N - am.mai vazut de mult ca jucatorii sa bage asa material, sa se stranga 2-3 la adversar cand are mingea, se vede ca isi doresc si chiar vor sa fie cei mai buni.
Vi de placere la meci, anul asta chiar cred ca se poate!!!
Pagini: 1 2