Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #16: FC Argeș - UTA, 09.11.2019, ora 15:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Săptămâna fotbalistică a echipei noastre e în plină desfășurare, antrenorul Laszlo Balint și staff-ul său i-au conectat pe băieți la meciul de sâmbătă, cu FC Argeș.
După meciul de aseară, utiștii au avut în program o ședință de refacere în bazinele cu apă caldă și rece de la Cluj Arena.
Dimineață, după micul dejun, roș-albii s-au deplasat la baza sportivă CMC din orașul de pe malul Someșului, unde Gyuszi Balint a condus un antrenament. După o nouă sesiune de refacere, trupa arădeană urcă în autocar cu direcția Tărlungeni, unde stă până mâine.
FC Argeș - UTA se dispută sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 15:00.
Bun meciul pana acum, chiar f bun pe alocuri. Oroian printre remarcati, Moise si Tomozei bunibsi ei, apararea organizata. Sper sa marcam, ar fi aur trei puncte aici.
Batem, sunt increzator ca tot marcam in a doua repriza.
Oroian cel mai bun prima repriza.  Sper sa inscriem cumva.
Inadmisibil asa ceva, ce arbitraj e asta frate? Era galben evident.
Hai ca e bun si 0-0 ...
Nici măcar nu ne-a lăsat să batem lovitura liberă .. un c*cat de arbitru!
un rezultat echitabil, ne menținem pe linia de plutire. In apărare am fost buni, la mijloc am scârțâit iar atacul a fost aproape inexistent.
Joc slab pt mine devine tot mai evident ca a fost o greseala amânarea meciurilor...echipa pare ieșită din forma sportiva arătam tot mai rau
Un meci foarte bun din punct de vedere tactic! A lipsit golul ... atât! Cu Cipri in teren sigur o baga in ate la ocazia mare a lui Ioniță! Până la urmă un rezultat echitabil, in urma unui joc destul de consistent al nostru!
Daca si asta a fost meci slab inseamna ca nu aveti nicio treaba cu sportul asta.
A fost un meci foarte bun, am avut ocazii, am jucat tactic, n-a intrat, asta e. Apararea ireprosabila.
Am văzut declarația antrenorului de la Arges și el îl lauda pe Gyuszi și jocul nostru! Eu chiar ma întreb ce meciuri vedeți voi?daca nici azi nu am jucat fotbal ...pai atunci nu cred că mai e nimic de spus!felicitări băieților pentru efort și pentru punctul obținut într-o deplasare foarte grea!
Dacă după meciul de la Cluj am fost puțin supărat pentru că am considerat că meritam mai mult, azi sunt mulțumit. Este un punct câștigat pe terenul unei echipe bune, la 3 zile după un meci greu și 2 zile pe drumuri. In apărare arătăm tot mai solid iar asta imi dă incredere pentru meciurile viitoare.
Nu e un rezultat ideal dar este unul bun. Judecând după ce s-a jucat, e echitabil. Am făcut progrese la mijlocul terenului unde Hrezdac mi s-a părut că a făcut un joc remarcabil recuperând foarte multe mingi iar astfel adversarul n-a putut să ne domine pe porțiuni mari de timp. Am avut câteva ocazii mari, păcat că nu le-am fructificat, cu unpic de atenție bifam încă un meci cu gol marcat. La fel de adevărat e că și ei au avut câteva șanse foarte bune, provocate însă în mare măsură de erori individuale în apărarea noastră. Din punctul ăsta de vedere defensiva nu mi s-a mai părut la fel de solidă ca la Cluj. Pe lângă Hrezdac mi-a plăcut mult azi Oroian și de asemenea am numai cuvinte de laudă pentru Buhăcianu din punct de vedere al efortului, al jocului pentru echipă și al duelurilor câștigate. Și Miculescu mi s-a părut că a intrat bine în meci. Admit că mă așteptam la mai mult de la Ioniță. De asemenea Ursu continuă să alterneze momentele foarte bune, de prezență activă în careul advers cu erorile tehnice inexplicabile pentru că nu mi se pare un jucător rudimentar. Cred că e o problemă mentală la el, sper să îl deblocheze Balint. Păcat de accidentarea lui Șeroni, sper să nu fie gravă că rămânem doar în doi fundași centrali. Una peste alta un rezultat care ne menține în grafic dar care nu ne lasă nicio marjă de eroare pe teren propriu. Miercuri unica opțiune e victoria!
Am scos 2 puncte din 2 deplasari grele la echipe care si -au propus promovarea in acest sezon!
Meci bun, consistent, mie unul mi-a placut echipa... este inca 1 punct castigat in deplasare contra unui adversar bun.