Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #18: Metaloglobus București - UTA, 17.11.2019, ora 14:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Dacă nu erau amânate meciurile, faptul că mergeam la Rapid în 13-14 jucători de la prima echipă era o certitudine. Amânarea îți dădea o șansă de a putea alinia în acel meci o echipă mai competitivă. Că va fi așa sau nu, vom vedea miercuri, stafful medical mai are câteva zile la dispoziție. Dar e incorect după părerea mea să judeci o decizie luată la momentul X pe baza unor date pe care le ai la momentul Y, Y fiind ulterior lui X. Deciziile le iei pe baza informațiilor de la acel moment iar la acel moment din punct de vedere al lotului eram într-o situație aproape disperată.
Este evident că nu putem ține foarte mult un ritm bun, cum am avut în primele 25 de minute. Dacă am putea, am fi fost deja la 10 puncte dinstanță de locul 2. Este clar că nu putem avea eficiență maximă. Dacă am fi avut, jucătorii noștri ar fi jucat în liga I, la alte echipe, nu împrumutați când într-o parte, când alta (Ursu). Una peste alta suntem pe primul loc cu două meciuri în minus. Avem minusurile noastre pe care ni le cunoaștem și încercăm să le suplinim cât se poate. În acest meci cred că s-a simțit lipsa soluțiilor de la mijloc, unde au lipsit Lorenzi și Isac. 

Mai sunt echipe care până la această etapă au jucat meciuri mai multe. Noi însă de-acum începem doza suplimentară, cu un meci la Rapid de care îmi e destul de frică. Dar despre asta voi scrie la topicul meciului. 

Felicitări echipei pentru un punct pe un teren foarte dificil, în condiții fizice din ce în ce mai grele.
Cand ma gandesc ce ocazii am ratat pffff!!!
Eu sunt multumit de parcursul echipei!
Se simte oboseala, asta e clar! Însă eu am convingerea că ne vom întoarce din București neînfrânți!
Pagini: 1 2