Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #11: UTA - Concordia Chiajna, 26.11.2019, TV Arad (meci reprogramat)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
I-am spus magazionerului să nici nu mai spele echipamentul. Să-l pună așa la uscat, că oricum nu are timp să se usuce. Dar nu-i nimic, dacă trebuie jucăm cu ei și deseară.” Laszlo Balint

Maine o sa ii urcam pe garduri pe cacatii astia.
Il da pe Tv Arad?
Sunt foarte importante cele 3 puncte și să nu ne mărim numărul accidentaților!
Astia fac figuri de parca ar trage la promovare!!!
Hai pe ei!!!
IFoarte urât s-au comportat cei de la Chiajna , vorbești ceva apoi o dai la întors.
Mâine vor avea o atmosferă ostilă pe tot parcursul meciului, sunt sigur că suporterii care nu vor fi la serviciu vor crea o atmosferă apăsătoare ptr oaspeți si foarte motivațională ptr jucătorii noștrii.

Cu toții la meci!!!
Mai au si ironii leprele astea in program: http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...m-18614625
Mâine trebuie luați pe modelul brevetat de echipele din Valea Jiului în anii 80
Asa se face publicitatea, ca in rest nici dracu nu ii mai baga in seama...Mitici autentici 100%, nu ai ce sa le ceri!
Trebuie sa câștigăm meciul de mâine și să le dăm o palmă miticilor! Sa fie clar ca lumina zilei UTA a fost cea mai bună echipă a turului și își merită locul!așa cum zicea și Gyuszi, nu suntem perfecți dar în mod clar suntem cea mai buna echipa din liga 2 și dacă nu aveam programul asta infernal eram cum minimum 10 puncte avans de locul 2! Asta e ...mergem înainte și cu toții mâine în tribună!
Ar merita sa le dam trezirea pe la ora 3 noaptea ca sa se simta bine veniti ? dar mai bine sa le dam 3 goluri maine si va fi raspunsul perfect pentru specimenele astea.
Sincer, stiu ca poatea suna deplasat, dar maine la jegurile astea nici apa calda la dusuri nu le-as da.
Bine baieti, bravo Gyuszi , greu , foarte greu in final , dar frumos. Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, UTA eee, UTA eeee!!!!
1-0 victorie, 3 puncte foarte importante. Bravo baieti, o noua victorie muncita.
Doamne ajută! Am câștigat 3 puncte foarte mari! Felicitări băieți!! Mergem peste Dunărea Călărași de unde ne întoarcem cu toate punctele și nici nu vreau sa mă gândesc ce o sa fie in tribune cu găzarii!!!!
Un meci atât de obositor încât îmi e mie greu să găsesc energia de a scrie ceva despre el. Nici nu vreau să îmi imaginez cum sunt băieții. În momentul în care s-a fluierat finalul au căzut toți secerați pe gazon. Până și Balint părea epuizat la conferința de presă. Avea dreptate, e inuman să joci în ritmul ăsta, în condițiile astea. Sincer mi se pare un lucru realmente extraordinar că am reușit să câștigăm ambele meciuri. Avem o echipă de care putem fi mândri, formată din caractere care chiar dau totul și încă ceva în plus când îmbracă tricoul UTA-ei.
Bravo  UTA !!!! Heart
Demult nu am mai trait un asemenea meci. Asta e spiritul UTA-ei! Felicitari baieti, respect Gyuszi Balint!
De mult nu am avut un asa grup unit. L-am vazut pe tomozei prin minutul 30 de abia alerga, dar o dus 90 minute. Mare caracter. Echipa s-a daruit cu totul. Poti sa si pierzi, dar cand jucatorii se daruiesc cum s-au daruit azi nu mai conteaza nici infrangerea. Suntem mandrii de ei
Chiar suntem ca o familie in momentul de fata, sper sa continuam tot asa!!!
Felicitari baietilor pentru daruire si lui Gyuszi pentru tot ce a facut pana acum pentru UTA!