Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #20: Dunărea Călărași - UTA, 01.12.2019, ora 13:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
”Ne deplasăm pe terenul unei echipe foarte bune, Dunărea Călărași, care, în opinia mea, practică un fotbal de calitate, iar poziția din clasament nu reflectă valoarea reală a formației antrenate de profesorul Pustai. Pe de altă parte, noi vrem să dăm ce avem mai bun din noi pentru a reuși să câștigăm acest joc, mai ales că din ultimele patru deplasări nu am reușit să aducem prea multe puncte”, a subliniat antrenorul Laszlo Balint.
Rezultatele de astăzi (înfrângeri pentru Mioveni și Rapid) pot fi un doping moral foarte important pentru meciul de mâine. Avem marea șansă de a rupe clasamentul înainte de pauza de iarnă. Nu îmi place să anticipez dar cu 7 puncte distanță de locul 2 plus un ultim meci pe teren propriu cu o contracandidată, lucrurile ar sta foarte foarte bine. Hai băieții!!!
UTA are un culoar foarte bun.
Mai trebuie motivatie - ambitie si de nu , putin noroc.
Hai UTA !
Roșu, galben, albastru, (cu puțin alb) azi pe teren.
La mulți ani tuturor românilor!
Nu ne dădeau ăștia gol niciodată decât în felul ăsta! Vom întoarce rezultatul ...Călărașiul sunt o echipa de bătut!

Miculescu total ieșit din forma !
Pacat de autogol, pana acolo am controlat jocul bine, inclusiv la mijoc. Dupa, ne-am prabusit total. Ionita si Rus inoata in atac. Nu stiu daca putem fizic sa ne revenim, probabil avem nevoie si de schimbari.
Maxim egal astazi dupa cum a arătat prima repriza
Ioniță ii depășit total.
Buhacianu ne salvează azi! Se vede însă lipsa lui Moise!
Din punctul meu e vedere Ioniță este primul jucător care trebuie să plece in iarnă, ne-a ajutat mult prea puțin pentru postul pe care joacă.
Respect celor 3 batranei alb rosii din tribuna
Echipa e obosita ...nu avem vlagă! Sa vina pauza competițională
Bustea a fost ingrozitor astazi, Lorenzi inexistent, Ionita cred ca e clar. Ce e mai trist, Rus absolut penibil, nu iti iese nimic, dar nu poti sa ai atitudinea asta. Ne trebuie atcant pentru retur..
Penibil....echipa a jucat in nota data de Balint.
Nu stiu ce sa zic daca am fost fără vlagă ca de alergat am alergat aiurea ca disperatii, nu am legat pase nimic, o relaxare stupida posibil datorita rezultatelor obținute de contracandidate... posibil oboseala psihica oricum mare păcat, daca vom juca asa și cu Petrolul va ieși urat.
Sa fim seriosi, nu are Balint nicio vina aici. Echipa e sleita fizic, pe fondul asta se vad foarte clar limitele unor jucatori. Cu putin noroc din jocul rezultatelor putem ramane intr-o pozitie f buna pt retur. Sper sa revina Coulibaly(cea mai mare absenta pt noi), Puscas, Ciucur si Stancu. Cu marocanul care vine si cu un atacant bun ar trebui sa fim bine pt retur.
Greu de digerat ...ce nu reusesc unii sa faca,reusim sa facem noi...astazi ne-am batut singuri,din pacate si din toate punctele de vedere...
Echipa e foarte obosita ! Mai e un hop de trecut ...sa ii încurajăm ! Apoi se pot face analize peste analize
(01-12-2019, 16:02)R-1946 a scris: [ -> ]Greu de digerat ...ce nu reusesc unii sa faca,reusim sa facem noi...astazi ne-am batut singuri,din pacate si din toate punctele de vedere...

Sa iti dai 4 autogoluri intr o jumatate de sezon e deja prea mult...Hrezdac singurul astazi cu nota de trecere.Ne mai trebuie cel putin un jucator in fiecare compartiment pe langa cei care revin in retur.Frustrare imensa dupa meciul de azi!
Prea usor treceti unii de la euforie la agonie.
Mai mult de atat, oare cand veti invata unii dintre voi ca numele atacantului nostru este BUHACIANU, nu Bugaceanu, nu Buhaceanu?
Pagini: 1 2