Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #21: UTA - Petrolul Ploiești, 08.12.2019, ora 13:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Primul meci acasa din retur incepe cu un derby in compania "gazarilor".
Meciul unde nu conteaza scorul....
Hai sa fim rezonabili, nu avem nimic de impartit cu Petrolul, ei nu au nimic cu noi, asa ca sa fim oameni. In plus de asta, eu unul, respect contributia pe care Petrolul a adus-o fotbalului romanesc.
Ca suntem acum in competitie directa cu ei pentru promovare, e altceva insa sper ca la final noi si ei sa fim pe loc promovabil spre liga 1.
La fel gândesc și eu! E o rivalitate strict sportivă din care duminică îmi doresc să ieșim învingători și la final nu mă deranjează deloc sa promovăm împreună!
O echipa imprevizibila, cu jucatori buni dar parca nu au nici o idee de joc nimic , o echipa care azi joaca bine, maine rau.
Suntem doua echipe de traditie , cu suporteri ... sper sa promovam impreuna!!!
Vom avea meci greu în funcție de relația lui Stoican cu vestiarul. E limpede că scaunul antrenorului depinde de rezultatul acestui meci. Dacă vestiarul îl vrea mai departe vor juca precum leii, dacă dimpotrivă... atunci s-ar putea câștigăm mai ușor decât credem. Dar, așa cum spune și Balint înainte de fiecare meci, important este ceea ce facem noi, nu adversarul. Acasă suntem jupâni, și-au mai revenit câțiva dintre indisponibili și mă bucură faptul că echipa s-a întremat fizic după perioada solicitantă prin care a trecut. Sunt optimist!
Dacă nu facem, iar, o prostie in apărare și ne-o băgăm singuri in ațe nu văd cum putem pierde meciul ăsta. I-am văzut pe găzari in destule meciuri, n-au nimic din ce ne-ar putea speria dacă ne facem jocul. Și pe asta mizez, băieții au ultima reprezentație in fața suporterilor pe anul ăsta, cu puțină luciditate in fața porții batem la cel puțin 2 boabe diferență.
Biletele cum se vand, ? tinand cont ca nu prea se anunta temperaturi ridicate, sper ca totusi sa fim in numar cat mai mare fiindca echipa are nevoie de suportul nostru!!!
Băieții se vor mobiliza și vor face un meci mare mâine! Ii vom susține până în ultimul minut și îi vom purta spre victorie !!!
A întrat Ioniță. Sunt bucuros cu un egal. Sper sa nu pierdem.
(08-12-2019, 15:22)micutu a scris: [ -> ]A întrat Ioniță. Sunt bucuros cu un egal. Sper sa nu pierdem.

Pana la Ionita sa ne uitam la Rus...
Sa mai menționăm Buhacianu care a avut noroc
3-0... fără altă descriere..
Felicitări jucatorilor, staffului, suporterilor și tuturor fanilor echipei UTA. A fost o zi frumoasa, atmosfera superba!
Un meci echilibrat în prima parte, cu UTA echipa totuși mai bună, având situațiile de poartă mai multe și mai clare. După eliminarea lui Arnăutu ne-am dezlănțuit și am terminat sezonul în manieră de mare echipă. Mă bucur foarte mult că toți trei atacanții au marcat, că Ioniță are finalmente un meci consistent în tricoul nostru, că toată echipa a fost la înălțime. Dacă aș remarca în mod special pe cineva astăzi ar fi Bustea care a arat banda stângă, a făcut o risipă de efort impresionantă și, ce e mai important, a făcut-o cu sens, fiind un constant pericol pentru apărarea Petrolului, asta deși apărea în zonele periculoase din postura de fundaș (sau poate tocmai de aceea).
Una peste alta terminăm pe primul loc, cu un parcurs absolut fantastic pe teren propriu, lucru care s-a văzut și în faptul că în ciuda frigului, a orei complicate, a faptului că era meci televizat și veneam după o înfrângere, stadionul a fost plin.
Felicitări echipei și mai ales lui Gyuszi Balint și să sperăm că vor avea parte de sărbători fericite deoarece le merită din plin!
Meci perfect... într-o atmosferă superbă!!!
Zi perfecta, atmosfera frumoasa, ma bucura legatura asta a peluzei cu T2 -a, se canta frumos!