Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #22: Csikszereda Miercurea Ciuc - UTA, 24.02.2020, ora 17:30, Digi Sport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Luni reincepe balul, sper sa nu ne oprim din dans pana in Liga 1.
Ne așteaptă un meci greu în compania unei echipe foarte artagoase...mai ales pe teren propriu! Mizez pe dorința băieților de victorie! Zi total nepotrivita pt programarea unui meci, aspect ce va duce la prezenta unui număr redus de susținători ai noștrii în tribune la Ciuc! Victorie și pornirea cu dreptul pe un drum ce nu va fi deloc ușor!!! Important e sa ne bucuram mâine și sa sărbătorim câștigarea campionatului la final!
Un link sa vedem meciul?

GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL UTA!
N am nici o emotie la meciul asta!
Asta e anul nostru!
Lecție de fotbal predată ciucanilor!
5-0 !!!!!!!!!
F bun jocul prestat. Siguri pe ei toti jucatorii, calmi, eficienti! Nu avem cum sa mai ratam promovarea anul asta
Echipa a fost la un nivel foarte bun, mi-a placut roumpoulaku, foarte sigur , pase foarte precise, si ma bucur ca a marcat si ionita sper sa ajunga la nivelul pe care ni-l dorim cu totii. Tin sa remarc si comentariul lui Ioan Viorel, un profesionist adevarat, sper sa fim comentati mai des de el
Ce ar mai fi de spus dupa un joc ca cel de ieri? Am jucat ca o echipa matura, nu le-am dat nicio sansa si chiar daca ciucanii sunt o nuca tare la ei acasa, am dat in ei ca in toaca.
Mie unul mi-a fost frica de meciul asta, va spun sincer...asta inainte de meci...n-am fost sigur daca baietii pot sa-si revina rapid dupa cantonamentul din Turcia, sa se acomodeze la temperaturile scazute de la Ciuc, sa inceapa sezonul fara trac, etc...dar iata ca Balint a gandit foarte bine deplasarea, cu cateva zile de acomodare in zona. Avem antrenor profesionist, avem echipa...trebuie sa o tinem tot asa, cu picioarele pe pamant...si sa gestionam bine si eventualele rezultate negative. Bravo baieti !