Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Meciuri amicale, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Meciuri amicale, sezonul 2020-2021.
Intrebari pentru noul sezon:

1.) Cand se trage tintarul?
2.) Ii clar ca primul meci il avem acasa peste numai 2 saptamani, dar jucam pe Vlaicu? Sau ne bagam sa jucam undeva la Cluj, etc?
Ma gandesc ca nimanui nu ii convine situatia actuala si s-a vazut foarte clar ce se intampla daca echipa nu joaca nici un meci pe terenul propriu (Chindia nu a jucat deloc la Targoviste nici inainte de pandemie)
Meci amical, Vineri ora 19:00
CFR Cluj - UTA Arad.

Un adevarat test pentru noi!
(09-08-2020, 15:08)Jula marsandula a scris: [ -> ]Intrebari pentru noul sezon:

1.) Cand se trage tintarul?
2.) Ii clar ca primul meci il avem acasa peste numai 2 saptamani, dar jucam pe Vlaicu? Sau ne bagam sa jucam undeva la Cluj, etc?
Ma gandesc ca nimanui nu ii convine situatia actuala si s-a vazut foarte clar ce se intampla daca echipa nu joaca nici un meci pe terenul propriu (Chindia nu a jucat deloc la Targoviste nici inainte de pandemie)

Tintarul se trage joi am înțeles!
În meciul de vineri seara, avem prilejul sa vedem nivelul achizițiilor și chiar sa ne măsurăm forțele cu actuala campioana a României! În felul acesta vedem cu ce bagaj plecam le drum în acest campionat de liga 1, ce va începe peste 2 săptămâni! Important e sa avem lotul valid de jucători, în rest...incredere maxima în Gyuszi!!!
Un amical nu doar util dar care face foarte bine la imagine. În momentul în care reușești să pui la punct un amical cu campioana României, din postura de nou promovată, înseamnă că ai o cotă importantă de respect în rândul adversarilor de cel mai înalt nivel.
Foarte tare amicalul ! Bravo conducerii ca au reusit sa-l organizeze.
Pare se transmite meciul cu CFR?
Din pacate am primit informatii din partea echipei TV Arad că meciul CFR - UTA nu se va televiza. Cei din Cluj au refuzat televizarea meciului invocand faptul că acest meci va fi ca un antrenament înainte de UEFA Champions League.
Păcat! Ne făceam o imagine de cum ar arata echipa în campionatul de liga 1, ce sta sa înceapă! Un pic exagerata măsură asta a clujenilor în condițiile în care vor juca în Malta! Asta e...
Acuma dacă aș fi rău aș zice că atunci când te elimină campioana Luxemburgului sufli și în iaurtul maltez Smile
E OK, bine ca nu l-au anulat.
Jucam azi cu Lipova pana la urma?!
Da, se joacă. Meciul e livetext pe sportarad:

https://www.sportarad.ro/2020/08/18/live...JQkLOunL_c
Un amical util,indiferent de rezultat. Se mai dezmorțesc băieții. Vad ca se încearcă tot felul de schimbări de poziții(Bustea fundaș stanga,Melinte închizător,Morar extrema). E foarte bine ca avem jucători in lot care sunt dispuși si dau randament pe mai multe poziții
Ați fost careva la meci? Cum se mișcă băieții? În special cei noi
Am fost repriza a 2-a . Destul de slabi toti. Lipova a jucat mai cu "vana" decat noi. Dar, e doar un amical.
[Imagine: AmicalFCHermannstadt.png]

https://www.sportarad.ro/2020/08/30/amic...-puternic/

Amical în miezul zilei pentru utiști, la Sibiu: „Aveam nevoie de un adversar puternic”


Cu o lună și jumătate înainte meciul pe puncte, Hermannstadt și UTA se întâlnesc în cadrul unui amical tot pe stadionul din Sibiu. Acesta va avea loc vineri, 4 septembrie, de la ora 12. „Nu pot spune că ne convine prea mult ziua și ora acestui test, dar aveam nevoie de a întâlni un adversar puternic, de nivelul nostru și atunci ne conformăm. Plecăm de joi spre Sibiu, sper să avem la dispoziție cât mai mulți jucători apți, căci, se știe, ne confruntăm cu destule probleme de ordin medical”, ne-a mărturisit Laszlo Balint, antrenorul „roș-albilor´.

Într-adevăr, mâine, Tomozei, Ursu și Buhăcianu vor face noi investigații și în funcție de rezultatele acestora vor reveni sau nu, bineînțeles, treptat, la pregătire. Se anunță o săptămână destul de grea pentru utiști, în special pentru fotbaliștii cu restanțe fizice. Ciclul săptămanal de pregătire începe mâine seară, la „ICRTI”, noua bază de antrenamente a arădenilor după ce „cartierul general” a fost mutat la „Francisc Neuman”.


Altfel, până la testul de la Sibiu, UTA speră să se mai întărească la nivel de lot, în vizor fiind – bineînțeles – un mijlocaș central, dar și un fotbalist de bandă stânga. „Încercăm să mai aducem jucători, deși nu e deloc ușor să ne mișcăm în această perioadă”, a confirmat Gyuszi Balint.


Următorul joc oficial al arădenilor e programat în weekendul 11-13, la Pitești, cu cealaltă nou promovată în Liga 1, Campionii FC Argeș.
* GOL UTA! Acțiune rapidă arădeană, Erico îl deschide pe Hora, care îl găsește excelent pe Tescan, iar juniorul finalizează cu șut pe sub portar din lateral dreapta, 0-1!

UPDATE
Pauza 
FC Hermannstadt 0 - 1 UTA ARAD ( Tescan 39' )

UPDATE 2
* GOL UTA!! Erico recuperează o minge, îi transmite lui Roșu, acesta îl deschide în flancul drept pe Tescan, centrare pentru Cipri Rus, al cărui șut merge la colțul lung și e 2-0 pentru UTA!


UPDATE 3
Final 
FC Hermannstadt 0 - 2 UTA ARAD ( Tescan 39' , C. Rus 48' )
Un amical util câștigat și mai ales controlat de noi!
Pagini: 1 2 3