Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #28: Universitatea Craiova - UTA, 16.03.2021, ora 19:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
[Imagine: Liga1Etapa28Universi.png]
Sper la Bustea,Mode,Albu,Roger-Miculescu,Petre de la mijloc si atac!
Hora, Isac sunt suspendați din cauza cartonașelor
Bustea nu este apt
Roșu este pozitiv de COVID
Simo, Mociu nu sunt convocați.

Cu semn de intrebare de ce Roumpoulaku nu este convocat.
Probabil pentru ca Peteleu si Shlyakov pot juca pe ambele benzi, ramane doar Tomozei rezerva pentru fundas lateral.
Cred ca vom juca asa :

Titulari : Iacob - Peteleu , Erico , Benga , Shlyakov - Vorobjovas , Albu - Buhacianu, Roger, Rusu - Petre

Rezerve : Balauru, Ilie, Tomozei, Melinte, Antal, Miculescu, Tescan, Rus, Voinea
(15-03-2021, 14:36)UTAFan90 a scris: [ -> ]Cred ca vom juca asa :

Titulari : Iacob - Peteleu , Erico , Benga , Shlyakov - Vorobjovas , Albu - Buhacianu, Roger, Rusu - Petre

Rezerve : Balauru, Ilie, Tomozei, Melinte, Antal, Miculescu, Tescan, Rus, Voinea

Eu zic ca ar fi cel puțin nedrept ca Balauru sa fie scos din echipa având în vedere ca a evoluat foarte bine atât cu CFR cât și cu FCSB
A aparat bine Balauru, dar la jocul de picior Iacob e 2 clase peste. Cred ca i-a prins bine pauza lui Iacob, insa de acum ar trebui sa fie titular din nou!
Eu unul nu l-aș scoate pe Balauru. Oferă o siguranță în plus la loviturile libire sau faze fixe. Fără supărare dar pe Iacob nu îl recomanda înălțimea, dar pot sa zic ca are mai mulți "nervi" decât Balauru. Întră mai cu mult curaj, dar nu este asa atent la unele faze care de multe ori a costat-o pe UTA.
Balauru si-o castigat locul in primul 11, sa mai stea si iacob pe banca. Asa trebuie jucat cand primesti sansa. E timpul si altora sa iasa in evidenta, sa vedem ce schimbari pregateste balint maine. Sper sa jucam in atac cu miculescu si petre.
Si eu sunt de acord cu voi, nu l-as scoate pe Balauru din poarta, a dovedit ca merita increderea care i s-a acordat.
O problema la noi in echipa este ca nu avem mijlocasi laterali muncitori de genul care "duc pianul" ,de acest gen era doar Bustea! Denis Rusu,Antal,Roger sunt prea individuali...parerea mea!
PS: Miculescu si Petre in atac,Balauru in poarta! Hai UTA!
Din punctul meu de vedere sunt cateva aspecte care duc la aceasta situatie pe care o avem in atac ( ca marcam putin si nu avem un joc ofensiv solid)
- insistam meci de meci cu doi mijlocasi defensivi, jucatori care fac in cea mai mare masura partea defensiva, nu stiu si nici nu pot construi.
- insistam prea mult cu doi juniori, de ce sa nu schimbam in min 5 sau in min 10? Daca un jucator matur cu multe jocuri in liga 1 nu e la nivel / forma cu un junior atunci inseamna ca avem o problema mult mai mare
- acest sistem cu varf fals ( al doilea atacant) Roger de obicei nu merge deloc, eu zic ca ar fi mai bine cu doua varfuri si Roger in spatele lor, dar pr asta trebuie sa renunti la un mijlocas defensiv..
- si poate am fost si neinspirati cand am adus atacanti...cand te uiti la un Malele, Keyta, Jefte parca sunt altceva, nu cred ca nu ne-am permite astfel de atacanti
- la noi doi atacanti joaca extreme ( Buha cu Antal) , un mijlocas Roger joaca al doilea varf, iar ceilalti 4 ( Rus, Voinea, Petre si Hora) se gata campionatul si nu leaga doua jocuri cu gol marcat
- in cele mai multe jocuri parca suntem cu frana de mana trasa, eu inteleg ca nu putem tine un ritm bun si ofenseiv la fiecare meci, dar o data la 3-4-5 meciuri tot ar trebui sa ne dam si noi drumul, dar asta nu se intampla si nu inteleg de ce.
Oroian era 10 clase peste Miculescu...
Din pacate, a venit si momentul de care ne temeam.. Oricat de mult l-am laudat pe Vorobjovas, nu este acel mijlocas de care avem noi nevoie. E bun pentru recuperat mingi, dar cam atat. Pasele le da la intamplare, le da lobate(foarte greu pentru coechipieri sa le prelueze).
Asta e, trecem noi cumva peste sezonul asta, iar de sezonul viitor trebuie neaparat un mijlocas de CREATIE! Altfel, vom juca ping-pong la infinit, si ce o fi.. o fi!
3 meciuri grele, adversari de primele 3 locuri... au trecut, sper pana la final sa castigam macar 1 din cele 2 partide ramase!
Oare ce fel de fotbal jucam noi???? Centrari,pase,faze fixe un mare ZERO!
In sfârșit se vorbește frumos de UTA în studio la digisport ramane sa aratam pe masura in ultimele 2 meciuri ramase.
@Kapa, ma gandesc ca se vorbeste frumos cand am stat capra în fața primelor 3 echipe.. niciuna dintre ele nu au fost peste noi, exceptie FCSB care a prestat un fotbal ofensiv mult peste ceea ce intalnim in RO.
Nici nu mai vreau sa ascult interviurile, iarasi o sa aud "trebuie sa invatam din greseli, trebuie sa fim barbati, trebuie sa ne dam seama de ce suntem capabili".... bine ca FC Arges e capabila de mai mult! Bani mai putini, stadion vechi, fara atatea transferuri si salarii platite la zi precum UTA! Asta doare cel mai tare, cand o echipa care a intrat pur si simplu printr-un noroc chior in Liga 1 se descurca mai bine, iar tu cea care iti dadeai cu pumnii in piept acum cateva luni ca suntem cei mai buni, ajungem sa fim sub.
Oricat de mare fan ai fii, trebuie sa vezi partea realista!
@diangelis. Ai mare dreptate!
De data asta am fost naivi si in aparare...in atac inexistenti...deci nu puteam emite pretentii la meciul asta.
Pagini: 1 2 3