Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Play-out #1: UTA - Viitorul Constanța, 16.04.2021, ora 17:30, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: aaaaaaaaaaaaaaaaa.png]
O sa avem si noi niste incurajari audio pe stadion, un pic de sound, daca fani tot nu sunt in tribune? Mai vad la alte meciuri si parca e mai insufletita atmosfera, cit de cit...
Pacat ca a schimbat Dinamo antrenorul inainte de meciul cu noi. Asta nu ii de bine!!!
Mai bine ramanea nenea Multzi....asa cum putea si el.....
(13-04-2021, 19:47)RedNeck a scris: [ -> ]O sa avem si noi niste incurajari audio pe stadion, un pic de sound, daca fani tot nu sunt in tribune? Mai vad la alte meciuri si parca e mai insufletita atmosfera, cit de cit...

Nu ai auzit ce nasol suna sistemul audio la stadion?  Parca au gasit cei din club ceva sponsor sa-l inlocuiasca cu unul mai performant la un moment dat  dar au refuzat cei de la primarie sa-i lase sa-l sa faca modificari.
Pământ...
(16-04-2021, 18:39)Kapa a scris: [ -> ]Pământ...

Da, Adrian Petre nu se regaseste nici la Arad. Cred ca s-a "defectat" in Danemarca.........
Bravo... Țintim spre obiectiv...punctele contează cel mai mult.
Cum i-au impins baietii din galeria un pic din spate, cum au reusit a doua victorie consecutiva acasa! Big Grin
Felicitari tuturor!
Azi am avut atitudinea corecta și determinarea ce ne-au adus cele 3 puncte! Felicitări băieților! Mergem peste javre sa le-o tragem acasă
Da, joc exact, aparare buna, ocazii bune, iar Hora a inscris ca un atacant de careu adevarat ! 3 puncte mari, nu din alea de 1,5 puncte. Smile
Un debut de play-out excelent, o victorie foarte importanta! Din nou am aratat ca o echipa solida in joc, nu am avut ezitari si nici nu ne-au dat emotii.
Sper ca accidentarea lui Iacob sa nu fie grava si sper ca moralul bun si increderea sa ne aduca 3 puncte si de la Dinamo.
Bravo baieti!
Excelent rezultat . Avem toate șansele sa mai scoatem 6 puncte și din următoarele 2 partide și eu zic ca 99% nu vom mai avea emotii privind zona fierbinte a play-out-ului. Cu cât mai repede cu atat mai bine ,cei din conducere vor avea mai mult timp sa gestioneze următorul sezon din punct de vedere al lotului .
Un lucru iarasi bunicel ii si faptul ca in meciul lui Dinamo cu Astra un punct s-a dus la caini, unul la Astra si unul in eterul clasamentului, deci s-a pierdut. Deci mai multe egaluri in celelalte meciuri nu ii rau pentru noi.

Lucrul rau ii ca Dinamo a jucat fotbal. Mult mult mai bine ca in meciul cu Clinceni.
Este adevarat ca cel mai bun rezultat, pentru noi, al adversarilor din play-out este egalul insa mai dai in plm de javre.
(17-04-2021, 18:06)Kidu a scris: [ -> ]....... insa mai dai in plm de javre.

De acord cu tine, ....si intr-a lu barbatu-mio.