Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Play-out #6: Astra Giurgiu - UTA, 05.05.2021, ora 12:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
[Imagine: Liga1Playout6AstraGi.png]
Na ca Iașiul ii executara, noi?
vom fi bărbați, sau?
Este ciudat ca in ultimele 3 meciuri(pierdute) am incasat doar 2 cartonase galbene,ambele pentru jucatori ofensivi,Voinea cu Sibiu si Denis Rusu cu Targoviste.....zero agresivitate pe partea defensiva??? Oare chiar cauta jucatorii sa plece Balint? Sau dezinteres total fata de club?
Daca nu Balint este direct vinovat si exista o ruptura intre Apostu si Meszar???
Eu cred ca nu mai are rost sa vorbim despre asemenea speculatii.. trebuie sa terminam cumva sezonul ăsta și vedem după ce va fi. Noroc cu victoria lui Iasi si Hermannstadt cu Astra respectiv Voluntari, altfel coboram rau de tot!
Meciul dintre Voluntari si Hermannstadt nu este gata (min 80) dar nu cred ca Voluntari va intoarce scorul in ultimele 10 minute.
Rezultate bune ca nu am alunecat in Clasament însă trebuie sa adunam și noi puncte ,altfel nici barajul nu mai e sigur
Ceva noroc până acum dar de miercuri se ingroașă gluma rău de tot și nu văd cum scoatem noi măcar un egal cu Astra.
Nu pot să nu mă gândesc ce bine am fi stat dacă făceam egal măcar in jumătate din partidele jucate acasă....acum, ii târziu și dacă mă uit la echipă văd doar haos, impotență și miserupism, ceea ce nu-mi dă prea multe speranțe...cum naiba s-a ajuns in halul ăsta?
Scoatem cel putin un egal daca jucam cu 5 mijlocasi si un singur atacant,la fel cum a jucat astazi Poli Iasi,ei au aglomerat tot timpul mijlocul si Astra nu prea a avut faze reusite.
(02-05-2021, 18:45)Zagorakis a scris: [ -> ]Scoatem cel putin un egal daca jucam cu 5 mijlocasi si un singur atacant,la fel cum a jucat astazi Poli Iasi,ei au aglomerat tot timpul mijlocul si Astra nu prea a avut faze reusite.
Mai bn jucam cu 6 mijlocasi si fara atacant??? ??atacantii nostri sunt morti
Suntem obligați sa scoatem măcar 4 puncte din meciurile cu Astra și Iași . Dacă reușim asta suntem in grafic pentru rămânerea in Liga 1 . Si cu puțin noroc din celalalte meciuri putem fi salvați și matematic încă de la meciul cu Iași .
Am urmarit meciul dintre Astra si Iasi.Doua echipe care nu joaca mai nimic,nu avem scuza daca nu obtinem macar 3 sau 4 puncte din meciurile directe cu aceste echipe.Daca ne vor invinge meritam sa picam,nu avem ce zice.
Echipele sunt foarte echilibrate în play out și nu seamănă un meci cu altul! Nu ne putem raporta strict la ultimul joc! Ar fi super sa câștigăm la Giurgiu și chiar putem sa o facem! Sper sa avem norocul și mai ales inspirația care ne-a cam lipsit la ultimile meciuri!
(03-05-2021, 13:22)Octavian a scris: [ -> ]Am urmarit meciul dintre Astra si Iasi.Doua echipe care nu joaca mai nimic,nu avem scuza daca nu obtinem macar 3 sau 4 puncte din meciurile directe cu aceste echipe.Daca ne vor invinge meritam sa picam,nu avem ce zice.

Trist, dar foarte adevarat.
Daca ne bat Astra si mai ales Iasiul (acasa) atunci chiar ne meritam soarta (la baraj sau direct in Liga a 2-a).
Sper sa nu se intample nici una nici alta!

FORZA UTA!
Eu tot încerc sa înțeleg ce s-a întâmplat în viata echipei după meciul cu Dinamo de am decăzut atât de mult?!Chiar nu reușesc sa îmi explic cum am putut sa fim atât de bine organizați în primele doua etape din play out și apoi dezastru... Personal, consider ca Balint a făcut cea mai mare greșeală ca l-a scos pe Balauru din poarta după meciul cu Hermmanstadt.,Iacob pare cu gandul în alta parte...
(03-05-2021, 13:17)Octavian a scris: [ -> ]Am urmarit meciul dintre Astra si Iasi.Doua echipe care nu joaca mai nimic,nu avem scuza daca nu obtinem macar 3 sau 4 puncte din meciurile directe cu aceste echipe.Daca ne vor invinge meritam sa picam,nu avem ce zice.

De parcă noi am jucat ceva ce seamănă a fotbal in ultimele etape.
Dupa meciul cu Dinamo s-a semnat prelungirea cu Balint ( sunt 100% sigur de asta). E clar ca de la momentul ala jucatori care vor ramane se stiu si cei care vor pleca la fel, iar acestia il considera pe Balint raspunzator pentru faptul ca nu vor mai ramane. Pe langa asta conflictele avute intre jucatori si antrenor.
Toata lumea acuza lipsa mijlocasilor la faza golulul celor de la Chindia dar oare ce cauta Iacob la cei 1,80 ai sai pe linia careului de 6 m. Iacob este un portar de calitate dar daca vom ramane in liga 1 ne trebuie portar, si exact cum s-a scris, Balauru este peste el la ora aceasta.
Primul lucru care trebuie sa il faca Balint daca ramne la UTA si noi vom fi tot in liga 1 sa isi aduca un preparator fizic ( un baiat foarte fain cel de acum insa clar cu mari lipsuri), deoarece noi suntem singuri din acest playout care gafaim rau ca naiba fizic.
@Ovidiu Ai dreptate si sunt constient de asta.Insa tot refuz sa cred ca nu putem scoate puncte cu echipe ca Astra,Iasi sau Voluntari.Ramane de vazut in perioada urmatoare daca va fi asa ori ba.
(03-05-2021, 18:23)Octavian a scris: [ -> ].Insa tot refuz sa cred ca nu putem scoate puncte cu echipe ca Astra,Iasi sau Voluntari.


Asta inseamna ca iei in considerare o infrangere acasa cu Gazul? Numa intreb si io!
@Alin P. Eu de mult timp tot am scris ca avem nevoie de un preparator fizic bun! Alexandru Radu poate ramane preparator la academie pana ajunge si el la un anumit nivel!
Legat de golul primit de la Paul Iacob(Chindia) este foarte asemanator cu golul primit de la David Mayoral(Sibiu) in meciul terminat 1-1,doar ca Mayoral a sutat pe jos dar tot foarte liber a fost acolo in fata careului,asta inseamna ca nu se invata din greseli....din ce am auzit Balint este reticent cu analizele video!
(03-05-2021, 17:23)Alin P a scris: [ -> ]Dupa meciul cu Dinamo s-a semnat prelungirea cu Balint ( sunt 100% sigur de asta). E clar ca de la momentul ala jucatori care vor ramane se stiu si cei care vor pleca la fel, iar acestia il considera pe Balint raspunzator pentru faptul ca nu vor mai ramane. Pe langa asta conflictele avute intre jucatori si antrenor.
Toata lumea acuza lipsa mijlocasilor la faza golulul celor de la Chindia dar oare ce cauta Iacob la cei 1,80 ai sai pe linia careului de 6 m. Iacob este un portar de calitate dar daca vom ramane in liga 1 ne trebuie portar, si exact cum s-a scris, Balauru este peste el la ora aceasta.
Primul lucru care trebuie sa il faca Balint daca ramne la UTA si noi vom fi tot in liga 1 sa isi aduca un preparator fizic ( un baiat foarte fain cel de acum insa clar cu mari lipsuri), deoarece noi suntem singuri din acest playout care gafaim rau ca naiba fizic.

Legat de semnarea lui Balint, nu sunt sigur ca a semnat, eu am alte informații, cum ca  Meszar nu este de acord datorita celor de mai jos:
-remunerațiile care le cere pentru el și staff
-perioada de contract de doar un an
Pagini: 1 2 3 4 5 6