Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Play-out #8: UTA - Gaz Metan Mediaș, 16.05.2021, ora 14:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5
Da, iti dau dreptate, dar automat un stand special la stadion ar insemna alti bani cheltuiti. De ar costa putin testul, nu sume de genul 200-300-400 RON, cred ca majoritatea ne-am permite sa le platim fara probleme.
Cei de la DigiSport spun ca abia la finala cupei României se va juca cu spectatori....
Si atunci de ce au declarat Iohannis si Cîţu ca incepand cu data de 15 Mai se ridica din restrictii si se permite accesul spectatorilor pe stadioane ??
La AS chiar lângă stadion un test antigen este 130 de lei.Nu știu câți dintre suporteri fie ei și abonați se vor oferi ori își permit sa plătească aceasta suma...
Eu zic ca daca se organizeaza acel stand, nu vad de ce nu s-ar putea organiza si sa fim un model pentru restul ligii.
@AS, eu unul tot cred ca 2000 de oameni ar da suma aia pentru un ultim meci din acest sezon pe F.N.
Sunt teste mult mai ieftine in farmacii (17-20 de lei), nu stiu daca sunt si aceptate.

https://comenzi.farmaciatei.ro/dispoziti...ed-p352861
Nu mentioneaza nimic ca testele antigen de la farmacii nu se iau in considerare. Atata tot ca nu poti demonstra cand au fost facute. Asa poti sa-l faci azi, si peste 5 zile mergi cu rezultatul tot negativ si aia e.
Oricat iubesc UTA nu voi da peste 150 de lei pe un test antigen, mi se pare aiurea eu avand ambele doze dar o sa am duminica doar 6 zile de la rapel ( nu inteleg ideea celor 10 zile, este primadata cand am auzit de ea). Eu voi merge la stadion si voi canta de la portile de acces.
Cred ca testele antigen la 130-150 de lei, cele care se fac in clinici, sunt teste standard, din sange, nu teste rapide. Deci cred ca sunt ok alea din farmacie, pentru ca alea sunt testele rapide.
Cel mai bine asteptam un anunt din partea clubului si sa ne explice EXACT despre ce test e vorba. Daca noi tinerii nu ne dam seama ce și cum, ce sa mai zica cei in varsta?
Teste antigen trebuie sa fie de la clinici specializate, sa aibe parafa unui specialist ( data si ora cand a fost facut) si da sunt cele de tip "test sarcina" nu din sange acelea determina anticorpi.
(14-05-2021, 23:33)diangelis a scris: [ -> ]Cel mai bine asteptam un anunt din partea clubului si sa ne explice EXACT despre ce test e vorba. Daca noi tinerii nu ne dam seama ce și cum, ce sa mai zica cei in varsta?

Da ce crezi ca ei stiu? Tu nu vezi ca toti (inclusiv guvernantii) isi dau cu stangu in dreptu si baga informatii contradictorii.
Asa-i peste tot. Nebuloasa totala.

In alta ordine de idei, partidele din perioada asta sunt puternic afectate de pariuri.....vezi Botosani, dar si de interese si blaturi......vezi Targoviste.

Pacat, dar cand majoritatea malaiului vine de la casele de pariuri (prin televiziuni) ce sa mai zici....ma si mir sa nu fie si rezultatele din ultima vreme ale noastre afectate de plagelu' asta.
CSU Craiova a postat un comunicat in care anunță că primul meci cu spectatori va fi cel din Cupa României.
S-au cam dus speranțele noastre pentru sezonul actual.
Eu nu cred ca meciurile sunt influentate in primul rand de casele de pariuri,eu cred ca sunt influentate de compania care plateste milioane de euro cu drepturile de televizare. Pai noi daca trimiteam echipele din Sibiu si Iasi deja in L2(adica castigam meciurile) ce rating avea meciul lor direct? Cum nu castiga CFR nu castiga nici FCSB ca telespectatorii sa urmareasca campionatul pana la ultimul meci! Valabil si sezonul trecut in L2 la promovare! De asta am o teama ca pierdem maine ca sa jucam ultimul meci la Voluntari ....meciul decisiv! Cand EAD(compania cu drepturile TV) plateste 2-3 milioane euro/club de L1.....
(15-05-2021, 11:16)Zagorakis a scris: [ -> ]Eu nu cred ca meciurile sunt influentate in primul rand de casele de pariuri,eu cred ca sunt influentate de compania care plateste milioane de euro cu drepturile de televizare. Pai noi daca trimiteam echipele din Sibiu si Iasi deja in L2(adica castigam meciurile) ce rating avea meciul lor direct? Cum nu castiga CFR nu castiga nici FCSB ca telespectatorii sa urmareasca campionatul pana la ultimul meci! Valabil si sezonul trecut in L2 la promovare! De asta am o teama ca pierdem maine ca sa jucam ultimul meci la Voluntari ....meciul decisiv! Cand EAD(compania cu drepturile TV) plateste 2-3 milioane euro/club de L1.....

Da sunt de acord cu tine. Dar ce publicitate se face in timpul meciurilor ca sa trebuiasca rating bun?
Cine ii principalul beneficiar al unui rating bun?

TV-urie nu fac / produc bani, ele primesc bani pt publicitate. De la cine? 
Cerc vicios? Da sunt de acord. 
Cine a fost prima data oul sau gaina...acelasi principiu
https://specialarad.ro/uta-a-achizitiona...ZLiInZbZuY

Clubul a achizitionat 2000 de teste, abonati fara vaccin pot sa le faca gratuit la stadion
Problema este ca trebuie ceva ordin semnat de ministru sportului....
Trebuie sa fii rau intentionat sa vezi un club care-si dedica timpul, nervii si banii pentru fani, sa nu-i lasi in stadion tinand cont ca s-a SI APROBAT IN MONITORUL OFICIAL.
(15-05-2021, 13:38)diangelis a scris: [ -> ]Trebuie sa fii rau intentionat sa vezi un club care-si dedica timpul, nervii si banii pentru fani, sa nu-i lasi in stadion tinand cont ca s-a SI APROBAT IN MONITORUL OFICIAL.

Eu sunt înca optimist,pare ca totul a fost blocat la Novak.Prefectul Aradului este un mare utist și nu cred ca se lasă pana când nu se rezolva cu MTS și MS.Exista deja un protocol foarte bine definit pentru liga 1 ,este practic identic cu cel pentru Euro,clubul a achiziționat teste ,deci din punctul asta de vedere logistic clubul este pregătit,mai mult decât atât exista o hotărâre de guvern publicata în monitorul oficial care spune clar ca începând cu data de 15 mai se pot organiza meciuri ,practic este o tâmpenie sa mai blochezi accesul oamenilor pe stadion pentru un rahat de hârtie și niște semnături.Oricum clubul are responsabilitatea 100% asupra evenimentului!
https://www.sportarad.ro/2021/05/15/cent...qnvTqD51oc

Nici acuma nu este clar....mai asteptam o sedinta de la ora 15, doara, doara
Se pare ca clubul a achizitionat teste antigen care se pot face gratuit de catre abonati... sunt sanse sa intram, asteptam dupa ora 15:00 sa vedem.
Pagini: 1 2 3 4 5