Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Meciuri amicale, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Meciuri amicale, sezonul 2021-2022.
Se știe împotriva căror echipe vom juca în cantonamentul din Slovenia?
Nu reusesc sa inteleg logica de a programa meciul cu Selimbar ,vineri la ora 11??!!Oare nu era mai logic sa se dispute ,fie chiar si vineri undeva la ora 18 ori 19 ,sa poata si suporterii dupa atata amar de vreme sa isi vada favoritii,vorbim si de noi achizitii iar suporterii sunt nerabdatori sa ii vada la lucru???!!Sper sa existe o minte limpede in club si sa schimbe ora de disputare...mai ales ca meciul se joaca pe Francisc Neuman.
Se va juca fara spectatori cred. Se joaca, presupun, la ora aia si pentru a le da eventual liber jucatorilor mai mult, duminica se pleaca in Slovenia.
Meci cu public înseamnă un efort de organizare destul de costisitor în condițiile în care legislația te obligă ca și club să asiguri intrarea pe stadion doar a celor vaccinați sau testați iar apoi în interior să asiguri respectarea distanței. Știu, comparativ cu situația sanitară din oraș și din țară e absurd, dar asta e legislația iar dacă clubul nu o respectă poate lua cel puțin o amendă drastică (dacă nu cumva sunt și consecințe penale, nu știu exact legislația) și atunci probabil că au optat să organizeze meciul fără spectatori.
Acum, că merita efortul logistic și financiar de a organiza meciul cu public în condițiile legii, e altă poveste. Sper totuși ca la revenirea din Slovenia să fie organizat și un amical cu public în care să fie prezentat și lotul.
Greu sa organizeze meci la reintoarcerea din Slovenia. Se revine in 10 iulie, iar in 15 incepe campionatul. O sa ii vedem doar cand incepe campionatul pe stadion. Eu sper sa vad meciurile macar trasmise pe canalul de You Tube.
(21-06-2021, 21:11)Giuliano a scris: [ -> ]Meci cu public înseamnă un efort de organizare destul de costisitor în condițiile în care legislația te obligă ca și club să asiguri intrarea pe stadion doar a celor vaccinați sau testați iar apoi în interior să asiguri respectarea distanței. Știu, comparativ cu situația sanitară din oraș și din țară e absurd, dar asta e legislația iar dacă clubul nu o respectă poate lua cel puțin o amendă drastică (dacă nu cumva sunt și consecințe penale, nu știu exact legislația) și atunci probabil că au optat să organizeze meciul fără spectatori.
Acum, că merita efortul logistic și financiar de a organiza meciul cu public în condițiile legii, e altă poveste. Sper totuși ca la revenirea din Slovenia să fie organizat și un amical cu public în care să fie prezentat și lotul.

Se poate gasi o solutie daca se doreste...in plus de asta echipa se intoarce in 10 iar in 17 incepe campionatul.Nu prea mai este timp fizic de organizat un amical de prezentare..
Eu zic sa avem rabdare pana la primul meci oficial de pe F.N. Personal in momentul in care vor intra echipele, voi aplauda pentru ceea ce au realizat baietii pentru UTA in acest 1 an si jumatate de cand nu ne aveau alaturi, si sper ca majoritatea sa faca acelasi lucru.
Indiferent cum vedem situatia, cei din conducere impreuna cu staff-ul merita toate aplauzele din lume! UTA nu mai este vazuta ca echipa care este ca retrogradata, nici ca o echipa mediocra..ne intarim iar toti observa asta!
Meciuri faine amicale, zic eu. Hajduk Split cu ultrasii lor de la Torcida...fantastic ! Ar fi o prostie insa sa jucam acasa la Arad fara spectatori, o mare prostie !
(22-06-2021, 4:14)RedNeck a scris: [ -> ]Meciuri faine amicale, zic eu. Hajduk Split cu ultrasii lor de la Torcida...fantastic ! Ar fi o prostie insa sa jucam acasa la Arad fara spectatori, o mare prostie !

Meciurile astea amicale se vor juca in Slovenia, in cantonament, nu acasa.
Se pare ca pana la urma partea cu accesul la amical s-a rezolvat ,..mai ramane ora..., totusi vineri se anunta 38 de grade ...si lumea mai este si la serviciu la ora aia
http://www.uta-arad.ro/stiri/ultimul-ami...tului/5303
Eu unul voi fi prezent, și asa am liber vineri și a picat perfect pentru mine.
Abia aștept să-i vad jucând, sper ca noile transferuri sa se ridice la nivelul pe care îl dorim cu toții.
(23-06-2021, 12:05)diangelis a scris: [ -> ]Eu unul voi fi prezent, și asa am liber vineri și a picat perfect pentru mine.
Abia aștept să-i vad jucând, sper ca noile transferuri sa se ridice la nivelul pe care îl dorim cu toții.

Bine , si eu voi fi prezent deoarece am program flexibil, dar ma gandesc si la alte sute de aradeni care ar veni , dar nu o pot   face din cauza job-ului, iar cei mai in varsta din  cauza caniculei ...
(22-06-2021, 9:32)UTAFan90 a scris: [ -> ]
(22-06-2021, 4:14)RedNeck a scris: [ -> ]Meciuri faine amicale, zic eu. Hajduk Split cu ultrasii lor de la Torcida...fantastic ! Ar fi o prostie insa sa jucam acasa la Arad fara spectatori, o mare prostie !

Meciurile astea amicale se vor juca in Slovenia, in cantonament, nu acasa.

La asta ma refeream, la meciul de acasa. E bine ca au lasat abonatii:

https://www.sportarad.ro/2021/06/23/uta-...elimbarul/
Am citit ca si-a dat demisia antrenorul Maxim de la Selimbar, impresariat de Apostu. Poate nu mai vin sa joace amicalul.
https://www.facebook.com/ViitorulSelimba...488639271/

Pentru cine vrea sa urmareasca meciul daca noi nu suntem in stare sa transmitem. Iar cu gazonul bataie de joc, este ars nu este trasat recent primaria si reconsul efectiv isi bat joc.
Foarte greu de recunoscut jucătorii la o asa calitate a imaginii! Conducem 1 la 0...
Ar fi trebuit sa televizam noi meciul prin canalul nostru "UTA TV", asa era normal si de bun simt si nu sa stam la mana celor de la Selimbar pentru ca pe langa faptul ca este o chestiune de bun simt fata de suporteri mai este si o oportunitate de face publicitate sponsorilor nostri.
Jenant sa nu transmitem noi meciul, pana acum nu vad efectiv nici o schimbare la UTA același stil de nivel Șicula...de la prezentarea noilor transferuri, pana la organizarea acestui amical... miserupism superficialitate...mentalitate de echipă mică...condusă in acest fel...penibil.
Stam din pacate foarte prost la capitolul media si aici ma refer la transmiterea live a meciurilor amicale , a meciurilor de juniori etc. Nu cred ca ar fi un efort financiar asa mare achizitionarea unei camere profi si angajarea unui responsabil doar cu chestia asta transmiterea meciurilor live. Astazi nu avem nici mara live text pe site. Din ce am vazut in prima repriza am evoluat in 4-2-3-1 cu un prim 11 format din . Balauru - Tomozei,Baravykas, Međjimorec,Shlyakov - Calin,Passaglia - Antal,Roger,Miculescu - Hora
Pagini: 1 2 3 4 5 6