Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Pariuri sportive
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Discutii despre tot ce tine de pariurile sportive.
Foarte imprevizibil acest campionat mondial...

Un bilet castigator de ieri si mai am o mutare importanta in desfasurare.

Sa nu castige Italia sau Grecia, victorie Elvetia si mi'a iesit.
Cred ca ai urlat un pic de bucurie cand au egalat portughezii la ultima faza a meciului. Smile
Cele mai faine bilete sunt alea prinse dupa minutul 90 asa cum cele mai urate bilete sunt alea pierdute dupa minutul 90.
Uite, exact ce am scris mai sus...bilet pierdut dupa minutul 90 asa urat de tot pe un penalty care nici nu cred ca a fost da nu mai stau sa'mi bat capul cu astea. Elvetia deja l'am incercuit pentru ca presimt ca o sa fie biletul pierdut asa clasic la un meci. Cand am jucat impotriva africanilor am pierdut...Bosnia-Nigeria 0-1 & Germania-Ghana 2-2 si acum am zis ca merg pe Coasta de Fildes pentru ca exista totusi ceva jucatori buni pe acolo si joaca cu proasta satului si poftim rezultat. Pe un alt bilet aveam exact aceleasi 3 meciuri si victorie coasta de fildes, nu x, tot la 500 eventual castig.
2 iulie @ 101 cu 29
5 iulie @ 210 cu 51
Bravo! Nu ti-a mers chiar rau in ultima vreme. Smile
E destul de ok avand in vedere faptul ca oferta e foarte saraca in aceasta perioada...iulie/august...din septembrie o sa mearga mai bine, incep campionatele plus un nou sezon in NFL unde imi place mult sa pariez.
6 iulie @ 187 cu 10
Da-mi si mie niste ponturi sa pun si eu daca tot esti intr-o forma asa buna. Smile
(07-07-2014, 8:26)Kidu a scris: [ -> ]Da-mi si mie niste ponturi sa pun si eu daca tot esti intr-o forma asa buna. Smile

E greu sa ai constanta in castiguri si de cand a pierdut o prietena de'a mea banii de chirie pe un bilet la pariuri gandit de mine mi'am promis mie ca nu am sa mai dau ponturi la nimeni. A fost in ultima etapa din Spania...vreo 3 zile m'am simtit foarte penal ca a pierdut chiar daca i'am zis la fata din start ca nimic nu e sigur si e posibil sa piarda banii. Atunci am vrut sa ma retrag definitiv pentru ca simteam ca trag in jos si alte persoane dupa mine...nu m'am retras, am continuat...nu stiu daca o sa ma retrag vreodata dar le recomand la toti sa parieze cat mai putin si in special sa mearga pe mana lor si pe meciurile gandite de ei.
Eu glumeam. Stai linistit. Smile
7 iulie @ 175 cu 90
7/8 iulie @ 100 cu 30
7/8 iulie @ 100 cu 3
8 iulie @ 105 cu 32
9 iulie @ 100 cu 16
10 iulie @ 100 cu 6
11 iulie @ 500 cu 97
Pagini: 1 2