Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Play-out #8: UTA - CS Mioveni, 07.05.2022, ora 15:00, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: f54UTAvMioveni.png]
Meci frumos pe alocuri fără mari emotii. Jucătorii fără un stres anume ,păcat ca Batha nu a scris in pk și păcat de Rareș Pop ca nu a intrat acel șut . Dezamăgit de Cardoso deși in prima repriza a mișcat destul de bine și foarte dezamăgit de Matei ,care efectiv parca nu a vrut sa înscrie

Edit : De urmărit Sanoh de la Mioveni . Dacă scapa de vreo 5kg,ar putea fi o soluție buna de back-up pentru Otele ,are o explozie asemănătoare cu Otele și la fel și tehnica
Atmosfera. Foarte frumos!!
Ai dreptate sRg97 legat de Sanoh,daca scapa de burtica poate sa fie un jucator interesant...dar pentru ca are burtica arata si ca nu este profesionist 100%.
Solutia pentru Otele ...e Rares Pop.Ar fi o eroare mare sa-l blocam pe acest baiat care are o dezinvoltura fantastica in joc.
Ce a patit Fabiano Cibi? Nu a fost nici la echipa mare si nici weekend-ul trecut la U19. Este accidentat? Da!!! Rares Pop un talent! Trebuie jucat si sezonul urmator! Poate debuteaza si Raul Popa !
PS: Isac a intrat foarte bine ,a recuperat tot la mijloc! Eu de cand tot scriu ca avem tineri talentati in Romania? Doar ca ei au nevoie de minute si antrenamente profesioniste! Cateodata este mai bine pentru un tanar sa ramana rezerva la echipa mare decat imprumutat la ceva echipa unde face 2 antrenamente pe saptamana ....
Hai si cu poza pentru Rares Pop! Trebuie sa fie cunoscut!Trebuie sa fie promovat si mediatic de club!Si un interviu(video) despre atmosfera,debutul la Craiova!
Per total un meci cam slabut, s-a vazut comoditatea unor jucatori, pana la urma conteaza victoria desi nu schimba cu nimic pozitia in clasament.

Sper ca nu ramane tot Badea antrenor si sezonul urmator, se vede ca nu stie sa il foloseasca pe Cardoso, Otele de multe ori este prea egoist si nu da drumul la minge (un antrenor bun ar gestiona situatia si s-ar impune).