Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Cupa României, sezonul 2022-2023
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Cupa României, sezonul 2022-2023.
Foresta Suceava - UTA în cupa României (play off) ! Un adversar abordabil
(16-09-2022, 12:51)maryan a scris: [ -> ]Foresta Suceava - UTA în cupa României (play off) ! Un adversar abordabil

Din pacate cheltuielile cu mecul asta sunt mult mai mari decat ar fii trebuit sa fie pentru faza asta a cupei. Adica sunt echipe mult mai "norocoase" din punct de vedere financiar relativ cu meciurile de cupa. (nu sportiv, ci pur financiar nu imi place cu cine am cazut)
plus o deplasare foarte lunga
Stați liniștiți vom dispărea rapid și din această competiție, vrăjeala cu al doilea obiectiv al nostru e pentru cine pune botul.
(18-09-2022, 10:58)Kapa a scris: [ -> ]Stați liniștiți vom dispărea rapid și din această competiție, vrăjeala cu al doilea obiectiv al nostru e pentru cine pune botul.

Mai bine nu ne prezentam si gata, ne ferim de o alta 
rusine precum in ultimii ani.
Sper sa facem un meci bun și sa nu avem emoții la Suceava! Chiar cred ca putem face o figura frumoasa în cupă!!! Azi înscrie keseru...
Eu nu reusesc sa-mi fac cont pe frf.tv, eroare la validarea parolei. A reusit careva?
Se pare ca au probleme pe partea de creare cont, daca nu rezolva pana la ora meciului voi da stream pe twitch cu meciul si voi reveni cu linkul.
(28-09-2022, 14:50)soundinfect a scris: [ -> ]Se pare ca au probleme pe partea de creare cont, daca nu rezolva pana la ora meciului voi da stream pe twitch cu meciul si voi reveni cu linkul.

Mulțumim!

Am incercat tot felul de parole inclusiv M***FrF_2022 si tot nu vrea...Smile)
Incearca sa pui ceva de genul : Ion1978! , caracterul special sa fie numai ! , cu alt caracter nu merge
Aici puteti vedea meciul daca nu va puteti face cont: https://www.twitch.tv/moskonro
Foarte slaba prima repriza! În afara de gol nu cred ca am avut șut pe poarta iar Suceava a avut o ocazie imensa! Ubbink parca nu vrea sa joace...
Sper sa înscriem la începutul reprizei a 2 a sa ne facem meciul ușor
Penibil . Mi-e și sila sa ma uit
Dacă ne prezentam asa la Constanța mi si teama sa ma gândesc la scor!
Ce prestație am avut, Doamne ferește!
Părerea mea este că, dacă din următoarele două meciuri nu luăm 3 puncte, Poenaru trebuie să plece.
Și să vină un antrenor cu mai multă experientă, caracter și bărbăție, frate...nu mă pot gândi decât la Leo Grozavu...genul ăsta de antrenor, altfel nu faci nimic...conducere slabă și moale, antrenori idem...păi jucătorii ăștia se simt ca in tabără la noi, banul vine, rezultatele să mai aștepte, presiune din aia de care se ținea Meszărel la oficială.
Analizând la rece acum , in iarna cu siguranța vor fi peste 3 plecări . Ademi,Dobrescu,Ubbink(pentru care as vrea sa luam și niște bani) și sper sa se ajungă la un consens cu Keseru . Nu prestează pentru banii pe care ii primește …din păcate
De acord cu tine...as mai adauga Fl. Matei. De Ubbink, in schimb, nu stiu ce sa zic...mie imi place, nu stiu insa ce-i cu el, de ce nu e in forma. Poate vrea el sa plece si atunci nu mai ai ce sa faci. Problema este ca nu avem nimic in locul lui.
(29-09-2022, 20:05)RedNeck a scris: [ -> ]De acord cu tine...as mai adauga Fl. Matei. De Ubbink, in schimb, nu stiu ce sa zic...mie imi place, nu stiu insa ce-i cu el, de ce nu e in forma. Poate vrea el sa plece si atunci nu mai ai ce sa faci. Problema este ca nu avem nimic in locul lui.

Am și uitat de Matei. Sper ca nu urmează si Anton, ca in primele meciuri nu a arătat mai nimic…
Am picat în grupa cu fcsb, Botoșani, Mioveni, otelul Galați și Gloria Buzău! O grupa acceptabila zic eu!!!
Pagini: 1 2 3 4