Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2022-2023
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Transferuri, sezonul 2022-2023.
Luati-o momentan ca un zvon ,dar pare ca ,Cardoso a acceptat conditiile clubului pentru un contract mai mic dar cu bonusuri pe goluri marcate ,o fi bine ,o fi rau....
Cred ca e bine...
(19-05-2022, 22:13)psv a scris: [ -> ]Luati-o momentan ca un zvon ,dar pare ca ,Cardoso a acceptat conditiile clubului pentru un contract mai mic dar cu bonusuri pe goluri marcate ,o fi bine ,o fi rau....
Cardoso daca ramane sper sa nu fie tot prin infirmerie.
Se pare ca si Iacob va ramane, personal as fi vrut altceva in poarta dar asta e
Jucatorii confirmati de Poenaru la conferinta de presa:

Erion Hoxhallari - fundas central/stanga
Cristian Maxim - fundas dreapta/stanga

In tratative:
Keseru, Steau si cei 4 care nu au semnat inca(Ongaro, Cardoso, Matei, Shlyakov)
Keseru , nu pare atat de sigur ..desi cred ca toti ne-am dori !
Poenaru la conferinta: "Keseru vrea la nationala" deci daca pleaca in Qatar sigur nu ajunge la nationala iar din Romania suntem cel mai aproape sa semnam cu el....poate vrea si baiatul o vacanta linistita dupa perioada "tulbure" de la FCSB si dupa semneaza cu noi!
Iar despre faptul ca juniorii Maxim si Steau sunt aproape de noi....am facut un scouting bunicel aici pe forum ,ca am scris despre ei!
@Zagorakis Fundaș dreapta avem si pe Patlagica, Maxim joacă si fundaș stânga un transfer bun.
Până la urmă câți jucători are clubul dați imprumut in liga 2 si 3?
Probabil or sa fie la reunire majoritatea să ii vadă Poenaru ăștia sunt: Mociu, Simon, Gavrila, Sabau, Halos, Vermesan, Ciubancan, Mar, Negoescu? Aproape încă o echipă destui să completeze un satelit de Liga 3,dar sunt si restul cheltuielilor cred ca doar dacă vin noii investitori s-ar putea susține financiar si un satelit. POENARU a spus ca ar fi de foarte mare ajutor un satelit pt echipa mare să fie ținuți in priză si cei care nu prind lotul de 20.
P. S. :Ciubancan e definitiv al Lipovei sau imprumutat?
Golul lui Ciubancan cu Dumbrăvița:
https://youtu.be/gTjsMBc2qYc
@Man09 foarte bine punctat daca vin noii investitori
@Man09 Avem si pe Ursoi,Salka,Stoianovici, Simandan,Cristi Moldovan,Andries,Puta,Onisor ,Tambor,Zamfir,Opric,Rotea la Zalau,Borcea...avem inca multi juniori imprumut...era si un junior foarte tehnic Darius Sfarlea pe la Luceafarul Oradea tot de la noi!
Legat de Ciubancan din ce am citit pare definitiv la Lipova,baiatul a fost in probe la Poli Iasi ....
Fara Ciubancan ar fi 22 de jucatori imprumutati toti U21 un lot de Liga 3 complet fara jucatori de la prima echipa si lotul de U19 viitoare liga de tineret 99% au contracte modice dar sunt legati de club cred ca un satelit le-ar da sansa pt prima echipa,nu poti sa ii tot imprumuti pana la 21-22 de ani pt ca dupa greu mai scot capul la performanta.
Adevarul este ca au fost multi jucatori under ce au jucat foarte bine sub comanda lui Poenaru.... de la Cristi Dumitru,Horsia,Robert Ion,Adrian Sut, Merloi, Cordea,Markovici,Lixandru(ce este convocat acum la U21) Steau! Lista este doar din ultimele 3 sezoane! Din acest motiv eu cred ca jucatorii under ce raman la echipa mare din vara ajung fotbalisti cu Poenaru!
Tocmai de aceea un satelit ar ajuta pt o selecție bună si corectă.
Exemplu daca jucatorul e imprumutat la Zalau nu-l vede Poenaru nici o altă echipă nu-l va transfera fiindca vor spune Care e situatia lui contractula? Imprumutat de la UTA păi nu ne putem apropia de el ca e echipă de Liga 1 si asa trec sezoanele rămân liberi si antrenorii o să zică de ei păi dacă nu la pastrat UTA nu e bun.
A relatat Diosezgi un episod recent cu Paun de la ei care era la Satelit avea 1500 lei salar si a zis ca renunță ca sa se facă jandarm ca salariul e 3000 lei Atunci cei din club l-au asigurat ca va avea sansa lui la prima echipă si acum e cotat la 450 de mii de euro.
Se negociaza cu jucatori foarte buni , sunt premise sa avem un lot foarte competitiv pentru viitorul sezon. Legat de echipa a doua , nu imi place sa-i spun satelit , daca vine grupul de investitori sunt sanse , daca nu..greu de crezut
(24-05-2022, 16:14)psv a scris: [ -> ]Se negociaza cu jucatori foarte buni , sunt premise sa avem un lot foarte competitiv pentru viitorul sezon. Legat de echipa a doua , nu imi place sa-i spun satelit , daca vine grupul de investitori sunt sanse , daca  nu..greu de crezut

daca nu vin investitori cum naiba o sa ii putem plati? jucatori foarte buni cu care zicese ca negociaza ( asta intuiesti tu sau ai informatii ca la cate zvonuri circula nu prea cred in ele) nu o sa ii poti incadra in plafonul salarial de anul trecut.
Ideea e că investitorii vor sa vină să se implice și să ofere stabilitate și liniște...alții se pare că nu îi vor lângă UTA ....
(24-05-2022, 17:13)Alin P a scris: [ -> ]
(24-05-2022, 16:14)psv a scris: [ -> ]Se negociaza cu jucatori foarte buni , sunt premise sa avem un lot foarte competitiv pentru viitorul sezon. Legat de echipa a doua , nu imi place sa-i spun satelit , daca vine grupul de investitori sunt sanse , daca  nu..greu de crezut

daca nu vin investitori cum naiba o sa ii putem plati? jucatori foarte buni cu care zicese ca negociaza ( asta intuiesti tu sau ai informatii ca la cate zvonuri circula nu prea cred in ele) nu o sa ii poti incadra in plafonul salarial de anul trecut.
Sigur ca vorbesc pe informatii , ca sa fiu putin sarcastic,ma gandesc ca "parintele" are resurse atat timp cat el la pus pe poenaru si ia dat mana libera sa caute jucatori .
Se negociază cu jucători foarte buni dar pana la semnătura...cale lunga! Pana acum putem sa discutam de albanez ca jucător peste ce avem!
@psv eu zic ca nu ii totul asa roz pe cum pare, vedem in perioada urmatoare, iar asta cu datul maini libere lui Poenaru este modul de lucru al "parintelui". El nu aduce jucatori, acest lucru o face antrenorul, tot timpul a fost asa. Degeaba vorbesti cu jucatori daca nu poti sa le oferi salarii peste plafonul impus. 
Sa zic asa sarcastic, mai avem si alti informati.
(24-05-2022, 22:12)Alin P a scris: [ -> ]@psv eu zic ca nu ii totul asa roz pe cum pare, vedem in perioada urmatoare, iar asta cu datul maini libere lui Poenaru este modul de lucru al "parintelui". El nu aduce jucatori, acest lucru o face antrenorul, tot timpul a fost asa. Degeaba vorbesti cu jucatori daca nu poti sa le oferi salarii peste plafonul impus. 
Sa zic asa sarcastic, mai avem si alti informati.

Cand ai tupeu sa nu zic altceva sa refuzi o infuzie de 1,2 milioane de euro pe sezon ,jnseamna ca te bazezi pe ceva ,zic...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12